2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
çızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
:KK52:

Biz baliga baslamadik daha..ayrica bisey olmaz buzhanelerde gunlerce dolapta kaliyo donmadan..evet en pimpirikli sensin ve sen kalacaksin:KK53:
:63: :63:
kısa olunca göndermedi
:63: :63:

Buna guldum bende bazen sinir oluyorum:)))

laaaann mahallenin delileri sizinle nasil bir tutarim?karaktersiz miyim ben? Sevdim dediysem hoslandim tuttum diyorum.askolsun gercekten. Ne oyle yazmicaz.yurekten sewdigim-sewdiklerim war benim burada.kendime cok yakin buldugum,ciddiye aldiklarim.sayfayi terkediyorsaninz toptan gidelim.inanin oglanin pesinden kosucam yemek ev isi ikisiyle de ayri ugrasicam diye oturamiyorum bazen.saniyorum herkeste kasitli yazmama gibi bir durum yok.

Te Allahim ironu var dedik ciddiye almissin gee buraa:KK19:

Selsm hnmlar

Offff kizum iki gundur atesli dun atesli haliyle krese birakmk zorunda kaldim ise geldim ve isyerinde agladim sonra ogle arasinda n yanina gittimn sukur ki iyiydi bugunde iyi atesimiZ 38 oluyoo gripten iburamin ve peditusu donusumlu kullaniyoruz dun ates icin fitil vermistim offf neyse ki bgun iyiyimis :KK52:

Bende mor olan desitin aldim pisik icin hmn gecirdi siddetle tavsiye ederim :21:

Bnden haberlwr bunlar kagan bnn cupra yediriyorum cokta seviyooo :KK39:

Gecmisi okumadim yogunum ama aklim ve yuregimde sizde yosmalarrrrrrrttt:nazar::21:

Bizimde bütün uzuvlarimiz senle adddd...deniz hanimada gecmis olsun dileklerimizi ilet anlar o zilli:KK16:

Purcak sen yaz gerekirse ben bi da yazmam bu topige. Okur okur giderim, gerekirse fizana. aglama smileysi. Ben sizi okumaktan keyf aliyom, feyz aliyom. Vave tesekkur ederim annem. Ben de seni sevdim. Ama sevdim demekten korkuyom.( Not bu ifade de ironi icerir. )Saskoloz smiley. Bitiful alinti yapamiyom ama ben cift yuzluyum kolay kolay alinmam. İsterseniz yuzsuz diyin.:) amma sevgi kelebegiyim be...

Gitme kagan sey tugba...
Gel biz de senlen kankeyta olalım
Bak herkesler ole yapiyolar
Biz de yapak

Bu arada bu bıçak pardon picak mevzusu nedir yaw bi picaklamadir gidiyo

Iyi bende yuzsuz insanlari severim aleyna takiliyoz iste kal kal yeni kanlara ihtiyac var..daha sık yaz hatta tembellik yapma:KK1:

Oyy ferdam gelmis hosgelmisss..benim kankeytomun istanbul ayağida ferda:KK16:

Purcak vuracak beni yine tutamadim cenemi:KK30::101:

Canımmm hoşbulduk... Ben de kovulacam az kaldı, bari günde üç öğüne düşüreyim diyorum, dayanamıyorum bu sefer de tel.den giriyorum. Bu KK iş performansımı %10'lara düşürdü :KK9:

Repuuuu ne temizlik yaptin be anam gel yaz artik yeter..vave gibi caliskan mi olcen başimiza:KK53:

Sabah minnoşumun tahlil sonuçlarını aldım, normal demir aralığı 24-135, bizimkinin 95 çıkmış. Israrla demir damlası vermememin doğru olduğunu gördüm, çevremde bunu duyup bana garip gözlerle bakanlara ve doktor ver dediyse niye vermiyorsun ki diyenleri gördüğümde özellikle söyliyciim. Zaten yolda gidip gelirken o kadar çok çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili yazı okuyorum ki eminim doktorların çok büyük bir kısmı benim kadar takip etmiyordur günceli. :KK23:

ADDD ve Yasemin çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusun.

Yasemin kız kelebek mi yutmuş ufaklık, bişey olmaz ya merak etme protein olur bol bol kızma ama güldüm valla şuna bak sen yemek versen zor yerler kelebek bulmuş da onu mu yutmuş velet yirim onu ben :emir_bebek:

Repucum nerdesin yaa boşaldın bizi :KK20:

Ruzammm bir şeyim yok çok şükür de ne bileyim bir melankolik oldum, oturup ağlayasım geliyor bazen. Sebep arasam bulurum da çok aramıyorum. Kendimi dinlememem lazım galiba :26:

kızlar bu aralar felaket bulutu üzerimizde geziyo sabah uyandım oğluşum yastığın fermuarını açmış boncuk elyafları yiyo:KK53: akşama doğru yerde bulduğu 3-4 cm boyutundaki ölü bi kelebeği yedi:KK53::18: farkettiğimde çok geç olmuştu katıları hala yutamıyo ama onu yuttu hiç midesi bulanmadan doktora sorduk ağzından aldıysa sorun olmaz burnundan kulağından girerse sorun olur dedi.son olarak mutfakta duvara dayalı katlanan masamızı yere devirdi sıyırmış çocuğu geçmiş üzerine devrilse düşünmek bile istemiyorum ve bu anlattıkların 1-2 dk gözümü ondan ayırmam sonucu oluyo akşama kadar hiçbişey yapmayıp onunla ilgilendiğim halde nasıl başımıza bunlar geliyo anlamadım :26:Allah hepimizin bebeklerini bütün belalardan sıkıntılardan hastalıklardan korusun
1 dk degil 1kac snde yapiyolar yapacaklarini. benimki antibakteriyel el jelini yemisbbiraz dun. nasil basardiysa kapagini tamamen acmis kokuyu alinca farkettim. agzini yikadim su icirdim falan korktum bayagi. cok dikkatli olmamiz lazim artik.
Selsm hnmlar

Offff kizum iki gundur atesli dun atesli haliyle krese birakmk zorunda kaldim ise geldim ve isyerinde agladim sonra ogle arasinda n yanina gittimn sukur ki iyiydi bugunde iyi atesimiZ 38 oluyoo gripten iburamin ve peditusu donusumlu kullaniyoruz dun ates icin fitil vermistim offf neyse ki bgun iyiyimis :KK52:

Bende mor olan desitin aldim pisik icin hmn gecirdi siddetle tavsiye ederim :21:

Bnden haberlwr bunlar kagan bnn cupra yediriyorum cokta seviyooo :KK39:

Gecmisi okumadim yogunum ama aklim ve yuregimde sizde yosmalarrrrrrrttt:nazar::21:
gecmis olsun cimcimeye. atesliyken krrse aldiklarina gore bulasmayan bi hastalik mi
çızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
:KK52:
kefal ve somon verdim ama bilmiyorum ne kadar dogrudur
Repuuuu ne temizlik yaptin be anam gel yaz artik yeter..vave gibi caliskan mi olcen başimiza:KK53:
daha temizlige gecemedim butun dolaplari doktum bir de valizler, ne kadar gereksiz kiyafet varsa geri donusum icin ayirdim hala isim bitmedi bir de oglan durmuyo ki.!surekli ayagima yapisiyor resmen :KK43: emzirirken okuyorum ama yazmak zor oluyo:KK5:
ADDD ve Yasemin çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusun.

Yasemin kız kelebek mi yutmuş ufaklık, bişey olmaz ya merak etme protein olur bol bol kızma ama güldüm valla şuna bak sen yemek versen zor yerler kelebek bulmuş da onu mu yutmuş velet yirim onu ben :emir_bebek:

Repucum nerdesin yaa boşaldın bizi :KK20:

Ruzammm bir şeyim yok çok şükür de ne bileyim bir melankolik oldum, oturup ağlayasım geliyor bazen. Sebep arasam bulurum da çok aramıyorum. Kendimi dinlememem lazım galiba :26:

aman koyverme mazallah depresyon zaten kapida bekliyor bize gelmek icin. yazilanlari okuyorm ama yazamiyorum.

evin halini bi gorseniz forumcak yardima gelesiniz gelir :KK53:

Oyy ferdam gelmis hosgelmisss..benim kankeytomun istanbul ayağida ferda:KK16:

Purcak vuracak beni yine tutamadim cenemi:KK30::101:

laaaann mahallenin delileri sizinle nasil bir tutarim?karaktersiz miyim ben? Sevdim dediysem hoslandim tuttum diyorum.askolsun gercekten. Ne oyle yazmicaz.yurekten sewdigim-sewdiklerim war benim burada.kendime cok yakin buldugum,ciddiye aldiklarim.sayfayi terkediyorsaninz toptan gidelim.inanin oglanin pesinden kosucam yemek ev isi ikisiyle de ayri ugrasicam diye oturamiyorum bazen.saniyorum herkeste kasitli yazmama gibi bir durum yok.

sevdim dedin dıye kıskandık senı,ondan öle şeettik,taam sustum be ya:18::18:
bu arada sayfadan gitme mevzusu diildi o,yüzümüz eskimesin nickimiz özlensin dıye bugün yazmayalım geyiğinden öle dediydik vavem,cnm bnm:KK16::KK16: ayrıca bildiin bağımlı oldum ben topiğe öle gidebileceğim bı noktada diilim zaten:KK33::KK33:
bu arada bitifilm yazmışsın bissürü aşkolsunn,meşkolsun sağaaaa:KK9::KK9::KK9: tutamadın çeneni:KK51::KK51:

Kagancim ben Çipura mezgit levrek hamsi ne yiyorsak hepsinden veriyorum cok yemiyo ama tattiriyorum

Ferda 1 yasindan sonra depolamak icinmis kani mis mis..

Ya yasemine bende guldum gòzümun önüne geldi hizli hizli yeme cabasi kiyamam yaa..neyse japonlar hep yiyo bisi olmuyo:KK53:

tubacan ben de verıorum yedıgı kdr ne varsa o.. haftada bı ıkı kez vermeye çalışıorum.. ama hiç öle çorbasını fılan yapmadım,feyste bı grup var,balık çorbası fılan yapan hatunlar var.. açlığına bağlı eger acsa yıyor epey yoksa ancak tatıyor işte,ama farkettım balık ii tok tutuo heralde nehiri..
bu arada ishali azdı nehirin,dellenme halindeyim,bugun 5 gün oldu heralde,sanırım çıkarttığı dişten..
şeyi merak ediyorum diş patlamış biraz da çıkmış hatta ne kdr sürcek sıkıntısı,yanı cıkarana kdr diil miydi olay çıktıktan sonra ne kdr devam edıo kı:KK5::KK5: sinirim bozuluo bi de çokk iştahsız kendi kendimiz nazar mı değdirdik yemesıne bilmiorum kı,sabahtan beri doğru düzgün bişe yemedi:KK43:
doktor 8-10 gün sürebilir kusmuyorsa problem diil dio ama:44:

Bitufulum ne bileyim, fazlasının zarar olduğunu da okudum çok yerde. Kronik ishal, huzursuzluk ve kilo alamama gibi yan etkileri de olabilirmiş. En iyisi içimize nasıl siniyorsa öyle yapmak galiba :44:

ya bu kan damlasi isi kafama takiliyo, burda hic kullan falan demediler. olcmuyolar da, ben de demir eksikligi var ilerde benim gibi olmasin oglum :KK5:

X