2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruza we pitiful operim.ruza yi coh nazik bitifulu sappur suppur
op bacim op..sev beni sevgiye ihtiyacim var.
Sen nerelerdesin yaa..oglan yine hasta canim sıkkın.

Gidiyonmu iyi geceler

gecmis olsun canim benim. allah sifa versin deranima bi de tum hasta bebeklere.benimki de yeni uyuduydu ciglik cigliga uyandi ayaamda simdi.biberon almiyor bugun.agzina deydigi anda ciglikla agliyor.heerhalde dis cikacak yine.bu gece nasil gecer bilmiyorum..
gelen giden oluyor surekli eksin halindeyiz o nedenle okumaya firsat buluyorum sadece yazamiyorum.hepinizi ozledim..
burcagim niye boyle uzun surdu ishal.. kiyamam pitirciga..
tutkum iki resim arasinda epey bi fark var ama ikinci resimle benim ev arasinda hicbir fark yo guzelim..
repu kolay gelsin canim..
selerm bi ara utkuya yemek yedirmek istedigini yazmistin.beklerim canim.ama artik hicbisi eskisi gibi degil.sebek oluyoruz yedirirken..

burçak slm
btfl kızz neden yanlış anladın hoşuma gittiydi ondan şey ettim
yoksa yerme kötüleme yok annem
öpüyorum herkesi iyi geceler

resimleri microsoft office picture manager den -resim-yeniden boyutanlandır deycen. orta boy yap uygundur
burçak anca dalga geçsin vavecim yardımınla yaptımm, yükledim sonunda vay be k.k yi kullanma özürlüyüm kabulneysem nitekim yükledim.işte geldim burdayım,fotolarımla sizleyim:)

Tutkucum ikinci resim bizim salonun aynı.... Uzunca bi sürede öyle olucak galiba:))

ruzacım yaaa senin paşada mı oyunla yemeye başladı(( yok o zaman sadece sevmeye uğrayayım
ben böyle yemek gelsin diye ağzını açıp bekleyen kaşığı havada kapan bi bebişe yedirmek istiyom:))) o zevki tatmak istiyom

esterapim seni bir yerde görmüş gibiyim cidden bu işi çözmeden uyamam

ulaaaaaaa 2 saattir makinelere bakıyorum araştırıyorum okuyorum yukarda reklamda "karar werdiniz mi" diyor fotograf makineleri war karar veremeeeedim üstüme geliyorlar

düşün bakalım,
beni bulamazsın gülüm, ben aslında yoğumm,ben senin süperegonum

Ben Aslında Yohum. Yohumlan =) - YouTube

Ula bu bilgisayar çok fena, bir ton işim var azacuk oturayım dedim saat 1'i geçmiş ben de nerde bu kızlar diyorum Ödevden kaçan öğrenciler gibiyim daha tül ütüleyecem off

yine uyandi oglum.mama yaptim.biberonu agzina almiyor.ac oldugu icin uyandi halbukii.. acaba derdi ne ya.. ayagimda uyuyor simdi. biberonu verince kiyamet kopuyor.

Ruzam mamasına bir şey koysan tarçın, vanilya filan? Hiç tadına da mı bakmıyor?

Ruzam mamasına bir şey koysan tarçın, vanilya filan? Hiç tadına da mı bakmıyor?

hic bakmiyor canim.biberon emzigi agzina deyince basiyor cigligi.simdi uykusunu aydik bi 60 mama oyunla filan yedirebildik.karni tam doymayinca uyumaz.uukusu da ayildi.artik ne zaman uyur allah bilir...

gunaydin kizlar.. cook uykusuzum. utku bey sabaha kadar yarim saatte bir uyandi.biberon almadi.dort saatte bir agri kesici verdim.su an bu kadar uykusuz beypazarina gidiyoruz.

Günaydın kizlar
Ruzacim
Uykusuzluk zor sey allah kolaylık versin geçen hafta eşim hastaydi uykusuz kaldım kac gece senin oglun da hava degisiminden olmuştur bence bizde 3 hafta önce ankaraya gitmiştik aynıydı bizim de. ..

GUnaydin
gunaydin kizlar.. cook uykusuzum. utku bey sabaha kadar yarim saatte bir uyandi.biberon almadi.dort saatte bir agri kesici verdim.su an bu kadar uykusuz beypazarina gidiyoruz.

Allah kolaylik versin. Insallah esin uyumustur , kazasiz belasiz hayirli yolculuklar

ferda gece kuşusun mübarek. ben iş yapamam ancak çene yaparım o saatte :86:

ruza canım dişi mi çıkacak yine acaba? benim ki de saat başı uyanıyor biliyorsunuz epeydir ama diş de yok. bu bebekleri anlamak zor. hayat çok zor dimiiiii purçak nerdesin tripli çıttır purçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…