yahu millete çemkirip hakaret edip alttan aldıkça sürekli gerginlik yapan insanları neyleceksinizben muhatap almam artık açıkçası al sana polemik hadi başlayalım ne deeeesin
aleynaa sen de çok hoşsun be ayrı sewdim seni
az önce mutfakta tezgahın üstüne bıraktığım pıçak bacağımı pıçaklamak üzere yere düştü ama denk getiremedi. bir daha ki sefere dedim kaldırdım yerine.
Telekinezi yöntemiyle ben attım o piçağı. ayağını denk al bağbında.msjımın ulaşmasına sevindim.herkesle kanki olma.
poff yine dayanamıyorum yazıyorum ya la..
ayrıca bitufulum bilmem farkında mısın ama bı aleyna sempatisidir almış başını gidiyor,aylardır yazışıoruz bildiin bi hukukumuz var ama aleyna hatunu kadar iltifat toplayamadıkhayır kıskandıgımdan fialn diil bilen bilir bnm kankeytam ruzacandır,o söyleseydi yada ona söylenseydı tepkim farklı olurdu ama yıne de bı uyarmak ıstedım ayrıca vavee bize yapıosun da tubacana nası yapıosun hiç bilemedim valla ne yani ben de ole cümleler kurabilirim ben de ulusa sesleniş konuşması yapabilirim,bana nie yazmıon öle şeyler
neyse bademşekerı mevzusunda azarlandıgımdan mütevellit hırsımı aleynadan çıkartır oldum azcık
bitifıll gerçi sözleştıydık yazmayacaktık ama dayanamadım ben yıne,bu son bi daa yazmıorumstop
Günaydınnnnnnn :)))))))
çızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
10 değil de 100 fark buldum canısı ben