2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
hayırdır noldu anlatsana bitifilimm

2 grup konusmasi yapiyoruz 6 kisi..yazilmamasi gereken yere yazdim o kisiyle alakali ayip oldu birazcik..

Bi kerede yine toplu konusmada kizi yalnisikla aldim konusmaya sonra yaziyorum ben onla tatile gitmem falan onun ne isi var falan diye yuzsuz yuzsuz Allahta oda espri yapiyorum zannetti:KK53: var böyle salakliklarimm

bıtıfıll boşver cay bardagını ne potunu kırdın onu anlat sen:KK37::KK37:
zaten bebeler yönlendırıo bizi,bnm doktor artık kahvaltıyı bulamaç verme yumurta sarısından omlet yap,ekmeğe labne sür yedır fılan dedıydı.. hastaydı vırttı zırttı derken bi türlü küçük girişimlerim olmasına ragmn başlayamadım,bugun sen nehır hatunu kitledi agzını yemedi bulamaçı,ben de büyük adammış gb hepsini ayrı ayrı yedirdim:KK51::KK51:
demek ki ayrı yedirme zamanı gelmiş bizim minik de hazır olmuşş:KK76::KK76::KK76:

Oooo masallah..

2 grup konusmasi yapiyoruz 6 kisi..yazilmamasi gereken yere yazdim o kisiyle alakali ayip oldu birazcik..

Bi kerede yine toplu konusmada kizi yalnisikla aldim konusmaya sonra yaziyorum ben onla tatile gitmem falan onun ne isi var falan diye yuzsuz yuzsuz Allahta oda espri yapiyorum zannetti:KK53: var böyle salakliklarimm

olur öle şeyler gecende de bizim amir dellendirdi beni,balkonda adamı çekiştirıorum motıvasyonumu kırıo mobbing uygulucam adama o olcak die,o arada bi baktım yanımızda belirdi fialn konuşmayı duyup duymadgndan emin olamadım filan derken,bugün başka bi konuşma sırasında bn sizin motıvasyonunuzu mu kırıorum çok üzgünüm filn dedi,üzüldüm bu sefrde bı baktım adamı teselli edıorum,utandım tabı de ,başımdan aşağı kaynar sular indi:KK53::KK53:

Bugun cok konustum yarin girmeyecem dedigin gibi yüzum eksidi:KK53:

Eylem gibi bi laf atip cikacam..diyet yapacam..hakketen o gecmisi falan okuyomu acaba bence okumuyo:KK53: eylem canomm bu yaziyi okursan bi alinti yap tezimi cürüt:KK19:

$IMG_31465123493453.jpg

Bu arada gece gece uykm kacti yahu,aklima sayfaya bkinirken 12m geldi,nerdsn hatun bk yne bosladn bıwı,en son annen gelckti noldu barıstnw mi,hem foruma grmezsn hem d yaknda sormuonz siz bni die çemkirirsin:KK51: özldk sni:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Bi d gecen bademşekerini yakaladm sayfada:KK76:
Kiz geri dönsene ne yazmiosn,úzerler sni başka topiklerd yuwana dön:KK51::KK51:

Ewt yüzümz eskio bacm,kmse cddiye almick bizi yakiindr:KK37:
Yatam madm öperm:KK16: hadi bna iyi geceler:KK36:

kızlar bu aralar felaket bulutu üzerimizde geziyo sabah uyandım oğluşum yastığın fermuarını açmış boncuk elyafları yiyo:KK53: akşama doğru yerde bulduğu 3-4 cm boyutundaki ölü bi kelebeği yedi:KK53::18: farkettiğimde çok geç olmuştu katıları hala yutamıyo ama onu yuttu hiç midesi bulanmadan doktora sorduk ağzından aldıysa sorun olmaz burnundan kulağından girerse sorun olur dedi.son olarak mutfakta duvara dayalı katlanan masamızı yere devirdi sıyırmış çocuğu geçmiş üzerine devrilse düşünmek bile istemiyorum ve bu anlattıkların 1-2 dk gözümü ondan ayırmam sonucu oluyo akşama kadar hiçbişey yapmayıp onunla ilgilendiğim halde nasıl başımıza bunlar geliyo anlamadım :26:Allah hepimizin bebeklerini bütün belalardan sıkıntılardan hastalıklardan korusun

Günaydın kızlar..

Ay yasemin geçmiş olsun ya kelebeği nasıl yedi velet yaa, kelebek olduğunu görmüşmüydün, demekki gördün anne sen kaldırmazsan

bende yerim dedi vay haylaz..Yastıkta kılıf yokmuydu peki direkt açıp elyafı yedi:44: kafamda deli sorular..herşeyi düşenmek lazım

artık canım sadece yanında durmayalım önlemlerin hepsini alalım..sonuçta gece gözetlemiyosun uyanıp sessiz sessiz baya yiyebilirdi

Allah korusun..çok tehlikeliler gerçekten bende 1 dk bırakıyorum olmadık şeylerin başında buluyorum..hep action halindeler evde kısa

metrajlı korku filmi kareleri yaşıyoruz günde 20 defa.:emir_bebek:

Forumun iki delisi purçak ve ben..gece yarısı burda sabahın köründe burda..yarasa gibiyiz hee..neyse yazmayacam bugun :63:

Bi d gecen bademşekerini yakaladm sayfada:KK76:
Kiz geri dönsene ne yazmiosn,úzerler sni başka topiklerd yuwana dön:KK51::KK51:

yahu millete çemkirip hakaret edip alttan aldıkça sürekli gerginlik yapan insanları neyleceksiniz :KK37: ben muhatap almam artık açıkçası :KK51: al sana polemik hadi başlayalım ne deeeesin :KK53:

Bu arada gece gece uykm kacti yahu,aklima sayfaya bkinirken 12m geldi,nerdsn hatun bk yne bosladn bıwı,en son annen gelckti noldu barıstnw mi,hem foruma grmezsn hem d yaknda sormuonz siz bni die çemkirirsin:KK51: özldk sni:KK16::KK16::KK16:

ben de merak ediyorum 12m i niye uğramıyor anlamadım :44:

bıtıfıll boşver cay bardagını ne potunu kırdın onu anlat sen:KK37::KK37:
zaten bebeler yönlendırıo bizi,bnm doktor artık kahvaltıyı bulamaç verme yumurta sarısından omlet yap,ekmeğe labne sür yedır fılan dedıydı.. hastaydı vırttı zırttı derken bi türlü küçük girişimlerim olmasına ragmn başlayamadım,bugun sen nehır hatunu kitledi agzını yemedi bulamaçı,ben de büyük adammış gb hepsini ayrı ayrı yedirdim:KK51::KK51:
demek ki ayrı yedirme zamanı gelmiş bizim minik de hazır olmuşş:KK76::KK76::KK76:

maaşallah annesi öyle yemeği bekliyormuş prenses.
ben başından beri önce bisküvi tereyağı yada pekmezi karışım olarak werip ardına yumurta ekmek peynir zeytin hepsini ayrı ayrı weriyorum. kızımda bulamaç werdim hala peynir yumurta yemiyor.

Selam kizlar. Muge anli da nezenin gatili bulunmadi ama konu da islenmiyo artik. Sanirim adli tip raporu cikti ve su an aile birbirine girdi. Yakinda cikar kokusu. ote yandan kamu spotu alti sekiz ay arasi bebekleri icin. Sekiz aydan sonra ek gida alimi artmali sonucuna varabiliriz. Neden ulusa seslenis yapiyomusum gibi konustugu mu bilmemekle birlikte bebeginin totosu pisik olan arkadaslara desitin moru siddetle tavsiye ederim.

aleynaa sen de çok hoşsun be ayrı sewdim seni :KK51:

X