aabboow sizin bebeler sütle doyuyor mü? Benim oglanin 6 ögünü war.kahvalti,ogle yemegi bol ekmekli etli corba, ogleden sonra yogurt,aksam 5.5 da yemek corba ne warsa,uyanica meyve,gece yatmadan evvel de muhallebi.emip yatiyor ustune. Aralarda bol emiyor beni su niyetine diyorum ben.meyveyi de her gun wermiyoum atlaigim zamanlar oluyor.hepsinden yedigi kadar weriyorum.yerinde durmuyor ok fazla hreketli ya o yuzden aikiyor saniyorum. Yme sekli miktari onun istegiyle olustu. Sutüm war cok sukur ama sutle doymuyor ki.
Bituful canimcim kemikler iyive haşlama yapınca düdüklüde mikrop falan kalmaz kız. Tabi sen bilirsin ben öle yapiom yani.
Tutkucan işyerinde mi 4 kez 180-200cc sagiyorsun anlamadım yani toplam 700-800cc mi çıkıyor.
aabboow sizin bebeler sütle doyuyor mü? Benim oglanin 6 ögünü war.kahvalti,ogle yemegi bol ekmekli etli corba, ogleden sonra yogurt,aksam 5.5 da yemek corba ne warsa,uyanica meyve,gece yatmadan evvel de muhallebi.emip yatiyor ustune. Aralarda bol emiyor beni su niyetine diyorum ben.meyveyi de her gun wermiyoum atlaigim zamanlar oluyor.hepsinden yedigi kadar weriyorum.yerinde durmuyor ok fazla hreketli ya o yuzden aikiyor saniyorum. Yme sekli miktari onun istegiyle olustu. Sutüm war cok sukur ama sutle doymuyor ki.
kızlar ben geldim
kağan hiç uyumuyor devamlı bişeyler peşinde olduğu içün uğrayamıyorum,
kına da neymişş yenivcek duydum,güzel olur aslında severim göbek atmalı oynamalı şeyleri
o 9 günlük tatile bebesini bırakıp giden hayvan bile olamayan şeyden hiç bahsetmiyorum
dün epey ağladım zaten
esracım ben tam bir teknoloji özürlüyüm o dediin şeyi asla ve asla kullanamam en iyi bildiğim face
ben de izleyecemmm kelebann rüyasını, kıskanç:
ferdamm kötü olmuş üzüldüm başınıza gelenlere
ruzam diyet konusuna ben de hızlı bir giriş yapmayı planlıyorum,
vavemmmm canımmm cigerimmm tokata gelicm yaza buluşak
add zillisi çok fenasın çokkk öperim ben de senin .....
burçak umarım gitmezsin bir yerlere bebeden ayrı kalmak çok dokunuyor bana
bu kez de sen girersin rüyalarıma
tutukum,repum,12m,selerm,bittt,aleyna, vs öptüm
haa aleyna nezenin katili bulundu mu kızz?
Offf ya face toplu konusmada bi pot kirdim..hep sizden oturu..
Selam kizlar. Muge anli da nezenin gatili bulunmadi ama konu da islenmiyo artik. Sanirim adli tip raporu cikti ve su an aile birbirine girdi. Yakinda cikar kokusu. ote yandan kamu spotu alti sekiz ay arasi bebekleri icin. Sekiz aydan sonra ek gida alimi artmali sonucuna varabiliriz. Neden ulusa seslenis yapiyomusum gibi konustugu mu bilmemekle birlikte bebeginin totosu pisik olan arkadaslara desitin moru siddetle tavsiye ederim.