2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ah tutkucum ahhh ne güzel dedin onu.
Keşke be tatlım.
Burda imkansız
Ben süt izinlerimi kullanamadim henüz sen düşün gerisini
Bebeğim 25 gunlukken cagirdilar ise geri. Oha oldum

Nasıl geri çağırıyolar yaaa? Kanun var sonuçta hakkını kullanıyorsun..gerçi ben tekstilde 3 yıl çalıştım nasıl ortamların olduğunu iyi biliyorum.hatta hiç unutmam bi kere şef bana herkesin içinde küfür etmiş ağzına geleni sölemişti..niyr mesaiye gelmedim diyee,ilk iş deneyımımdi,, tabii ben şokkk ve salak kafam çalışmaya devam etmiştim. Düşündükçe çok kızıyorum kendime nasıl karşılık verip çıkamamışım diyee,sen niye kpss ye haırlanmıyosun? Bölümün ne? Ataması varmı? Ben geçen sene atandım oğlum bana çok uğurlu geldi. Ev aldık,memur oldum, binlerce şükür rabbime, oğlum kısmetiyle geldi...darısı başına inşş.

Tutkucum d. Gunu konusunu ben de arastiriyorum
Bikac yer var kafamda olmadı evde yapıcam
Konuşalım bursalılar
Tamm konuşuruz.aslında bende evde yapma taraftarıyım ama ev 2+1çok büyük değil .davetliler ise en az 50-60 kişi...

Bence talihin dönücek senin,,uçan yaratıklar seni bulduğuna göreee..şehremi indinizzz:))
Add doğumgunyle ilgili farklı fikirler bulursan yaz hemen...gelenlere bizde hatıra olarak bişey dağıtıcaz ama ne??nette hep öle yazıyor.
Ferdaacım hastalık yoksa sağlık ocağında yaptırsaydın kontrolü? Hem tahlılde yapılıyo,sizin ocakta yokmu tahlil edevatıı:))

Burçak katılıyorum özeller 2 katına çıktı.bende muhtemelen şevket yılmaza götürürüm artık.

Burada 6 aylık kınası kız çocuklarına yakılıyor, erkek çocuklarında genelde diş buğdayı partisi yaygınn.. İnanmıcaksınız ama Benim bi arkadaş gecen sene evlendi bu yıl " yıldönümü kınası" yaptı. Salon tuttu hemde sosyete club tarzı biyer) Tabi bütün mahalle şokkk vayy bee dediler bu ne böle.herkesede özel kutularda hatıra hediyesi dağıttı.kızım olsun onada 6 aylık kınası için salon tutucam dedi.şaşırmadım.ya anlamıyorum ki kendi çalışmıyor eşinin dükkanı var..nasıl para yettiriyor herbişeye?? Hiçbişeyden kusur kalmıyor..bazen bende onun kadar aktif olsam keşke diyorum
ama nerde bende o heves,o zaman,o enerji, o paraaaaaa:))))

Ferdam tadilatta dedigin gayrettepe floransmi? Kime goturuyosun hangi doktor? Ve ne kadar istediler.cok soru sordum dimi..gecen hafta goturdum oraya kimse olmadigi halde bekledim bayagi.gerci cocuk cerrahina gittim ben..cocuk doktorunun tartisida olmamasi cok sacmaymis yani..hastaneyi buyuttuler ama düdüklemeye adam ariyolar cok kazik bi yer.

Ben bu kk program i indirdim tlfna ama yanitla yapamıyorum o yüzden vvp yazdığım kisinin adini yazıyorum kus.bakmayin emi

Evet tutkuvum kpss denedim gecen yil ben de ama olmadi üstelik öğretmenlik mezunuyum ama hic atanamadim hep iste çalıştığım icin dogru duzgun calisamadim kpss ye. Olmadi keske olaydi. Senin hangi kurum.

amaaan cnm klasik gösteriş düşkünü bursa halkı
bayılıolar cemiyet yapmaya millete caka satmaya,
burda bi sünnet düğünü yapıolar önce yatak yapılıyor,kadınlara bildiğin salon eğlenecesi yapıolar,sünnet annesi assolist gb gb giyiniyor,saçlar filan sibel canvari yapılmış,ertesi gün kına yapılıyor yıne ınanılmaz bi salon eglencesi şarkıcılar filan çağırılıo abartılıp,ondan sonra salonda bı de yemeklı düğün yapıolar,salon düğünü gece oluo gündüzde mevlüt yapılıyor,bu arada kına ve düğün günü evin bahcesinde herkese yemek verilio.. sünnet annesi her eglencede ayrı bir tuvalet gıyıyor,misafırları karşılarken bile ayrı bır kıyafet gıyıyor,sünnet düğünü sırasında da anne gelin gb oluo beyaz bir tuvalet gıyıyor,baba da damatlık.. yanı bi sünet düğününü abartısız en az 50 milyar harcıolar nerde gelio bu para dersen bizimkiler her cemiyette bi tarla satıolar,bakalım tarlalar bıtınce nolcek
bu arada sünnet annesi yakın arkadaslarına bırsuru hedıye alıo,herkeslere bişeler dagıtılıo,bu ankattıklarımda eksik vardır fazla yoktur

Aslında hazırlanırken bende çalışıyordum akşamları dershaneye gidiyordum üstelik yeni evliydim:)) gerçi şimdi çocuk var biraz zor olur ama çabalarsan olmaz diyr bişey yok.ben adalet bakanlığına bağlıyım.. Bu senede dgs ye hazırlanıcam kısmetse.sonra okula gidicem zaten oğlum 2 yaşına yaklaşcak o zamana kadar.görevde yükselme sınAvına falan da girmeyi düşünüyorum.hele bi okul bitsinde..

Doğrudur inanırım canım.... Benım ablamda bu yaz sünnet yaptı.gerçi kına falan yapmadı sade salonda yemekli mevlüt okuttu,onlara 25 bin civarına patladı. Neyse ben doğum gününün üstesinden geleyimde sünneti sonra düşünürüzz..belki sizinkilr bi tarlada bizim için satarlar:))

Abowww varoşluk diz boyu..sanirim ömrum boyunca anlamicam bu tip insanlari..

Ben cok sıg bi insanim boyle partiler baby showerler falan cok uzak geliyo..cocugun 40 ini bile kaynanam zorla banyoya sokup yapti 5 dk da

cemiyet sonradan girilecek bisey degildir dogustan olman lazim digerleri sadece sonradan görme oluyo ve cok varos duruyo..bide bu sosyal medya

varoslugu var her sn yedigi yemegi gittigi mekani check-in ediyolar amann aman gizliden gizliye siliyorum boyle insanlari.esimin var instagram twitter i

falan bazen paylasiyo hemen sildiriyorum cok tartisiyoruz tamamen zıttiz bu konuda..

Yeni yili sevgililer gununu anneler Ve babalar gününu kutlamam, kapitalizmin bana dayattigi her gunden para kokan hediyelerden nefret ederim..(d.gunu

ve yildonumu haric)..niye anlattim bilmiyorum bunlari ama iyiki yok boyle insanlar cevremde..

cooook feci durumdayim oglum trde kucaga alismis galiba yere biraksam agliyor (((

gecmis olsun neden cikmis o kadar :18:

slm rapu bende tr den gelince oyle olmustu surekli kucagimizdaydi evi garipliyordu yanliz kalinca korkuyordu baya gitti boyle

Canım ablam yeğenimin doğum gününde minnoşumun fotolarından bi masa takvimi hazırlatmıştı onlardan vermişti benim çok ama çok hoşuma gitmişti hala saklıyorum aile arasında kutlanacaksa bu hediye çok güzel olabilir
yok artık yaa yuhh parasını geçtim zamana ve emeğe yazık yaaa

cooook feci durumdayim oglum trde kucaga alismis
canım geçici bi durum bu ama kucağa çok almamaya çalış bi şekilde oyala yoksa başedemezsin ve kolay gelsin:)))
miniği yerime öp eşinede çok slm söyle :)))

benim de iyi yok yoksa çok fena dışlarım güzel ifade etmişsin bu arada aynen böyle düşünürüm ben de

canlar.. naber.. sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. fırsat bulsam yazarken f klavye yüzünden kafayı yiyorum..
esra geçmiş olsun canım. umarım iyi olmuştur eşin.
vave kuşunuz hayırlı olsun..
burçakım şehir dışı olayının iptal olmasına sevindim canım. nehirin ishali nasıl oldu?
tutkucum bu bursanın adetleri beni benden alıyor vallahi.. gösteriş resmen başka birşey değil. doğum günü için buluşalım, fikir paylaşalım muhakkak.
bituful katılıyorum sana güzelim...
ımm.. :26: unuttuklarım varse affola.
hepinizi öpüyorum.

cnm bnm ishali geçti gb ama bu akşam hep burnu aktı,anladım ben bakamıoz galıba biz bu çocuga

Pofff herkes nerde yine ya..

Bizimkinin eli devamli kulaginda, doktorada gittik yoktu adam..sonra baktimki ust kenardan patlamis biseyler..

Ferdaninkiyle dalga gecerken benimki hugo oldu..:86:

Pofff herkes nerde yine ya..

Bizimkinin eli devamli kulaginda, doktorada gittik yoktu adam..sonra baktimki ust kenardan patlamis biseyler..

Ferdaninkiyle dalga gecerken benimki hugo oldu..:86:

valla kendıme yenı başlık bakıom,kımse yazmıo burada

Nereye purcak ya yedigin onunde yemedigin arkanda..

Tisikkurler vavem nerelere gittin bugun

Ruzamm

Yokki ya kaynana gelin ya burun estetigi yada bebek topicleri baska bisey yokki kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…