Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu zimaks kullandık.şimdi de DİLİ MORARMIŞ.sizce ilaçtan olabilir mi?duydunuz mu hiç böle bişey?dişide çıkıyo iştahsız mızmız uykusunda ağlayarak uyanıyo çok canı acıyo...ama dili neden morardı anlamadım.dr takip edin dedi ama sizlerin başına geldimi bilen varsa söylesin nolurrrrr
Zilli hatunlar mereba..
Zaten kimyasallarla çalışıyorum apartmandada boya var tiner kokuları falan kafam bi dünya..
Esrabeyaz geçmiş olsun canım üşüttü galiba toparlanır tez vakitte işallah uykusuz çalışmak tam bi kabus..Mesleğin ne ya? tolerans tanımamışlar hiç merak ettim.
Ruzam maşallah utkuya az kalmış yetişcek size..öpüyorum bende
Purçak şehirdışı nere len istanbulsa gel Bu arada yeni saatin hayırlı olsun, ulen bi süt izni 3 saat değilmi 12 de nasıl çıkıyodunki
Bende bugun kontrole götürcem kulacıklarına bi baksınlar veledin.
Diş buğdayı kına bilmem ne hiç yapmadım uğraşamam hiç.zaten bi mevlüt yaptık 100 kişi geldi 1 hafta peltim çıktı..doğumgününde yaparız action bütün kocakarıları çağırıp
bu forum işini pek beceremiyorum geçmiş sayfalarda atladığım şeyler oluyo kusura bakmayın kızlar hasta falan olan varsa..seviyorum sizi..
Esrabeyaz çok geçmiş olsun canmım, inşaallah güçlü kuvvetli dirayetli bir şekilde günü bitirip hastalığı atlatırsınız.
Ruza, vave, bitiful, ADDD, selerm, tutku, burçak, kaganın annişi, estarabim, asya, Repu, eylem ve diğer arkidişler hepinize bol selamlar sevgiler öpücükler
Biz bugün gecikmiş 9. ay kontrolümüze gittik. F... N... adlı böyyük hastaneye...
Önce kayıt masası ve veznede uzuuuuuun süre bekledik. Ardından veznede bize tel.de ve az önce kayıt masasında söylenenden farklı bir ücret talep edildi (yaklaşık iki katı!) Sistem değişiyormuş, söyleyen yardımcı olmak için fiyat söylemiş yoksa söylememeliymiş falan filan... Bir de resmen bizi suçluyor geri beyinli. Ben de biraz sert çıktım, "bu seferlik" eski fiyatı alalım, ama sonra yeni fiyat dedi. Ben de zaten bu seferlik geldim, bir daha gelmem dedim. Madem hazır değilsin ne diye randevu kabul ediyorsun
Arada bir kadın bebeğini getirdi, çocuk ateşli, bas bas bağırıyor neden kimse bakmıyor, şikayet edicem Sağlık Bakanlığına diye... Doktor geldi vezneye bağırıyor benim alet edevatım yok ne yapayım ben şimdi diye.
Neyse muayeneye girdik. İçerde tartı yok :) Boyumuzu kilomuzu ölçemedik :) Doktorun da kabahati yok ne yapsın kadıncağız. Kan tahlili istemiştim, doktor bir yaşında yapıyoruz dedi. Demir vermiyorum onun için dedim, demiri mutlaka verin dedi. 9. ay aşısını yaptırın dedi.
Aile sağlığı hemşiremizi aradım. Tahlili mutlaka başka bir yerde yaptırın sonra bana gelin, aşıyı da erkenden önermiyorum kimseye, boşuna fazla doz yüklenmesin dedi. Doğrusu bana da mantıklı gelen buydu.
Kendi doktorumuzun hastanesi tadilatta. Biz de böyle sefil olduk.
Burcak sehirdasim beni de al o ise nerde calisiosan bende gelcem
Sabah 7 bucuktan beri bilgisayar basindayim az once uyurken kafam düştü masaya hemen toparladim ne bu eziyet bana yaaaa
hiç duymadım canım ilacın yan etkilerindede göremedim renkli bişey ağzına attıysa boyamıştır sıkma canını bi takip et bence birkaç saate geçerbebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu zimaks kullandık.şimdi de DİLİ MORARMIŞ.sizce ilaçtan olabilir mi?duydunuz mu hiç böle bişey?dişide çıkıyo iştahsız mızmız uykusunda ağlayarak uyanıyo çok canı acıyo...ama dili neden morardı anlamadım.dr takip edin dedi ama sizlerin başına geldimi bilen varsa söylesin nolurrrrr