Günaydın arkidişlerr
Selerm masa takvimi güzel fikir eşimin hala oğlu matbaa da çalışıyor uygun fiyata basabilir gerçi çok donanımlı bi yer değil ama belki yapar.aklımda bulunsun.ayrıca ocak ayına denk geldiği için takvim olayı çok işe yararrr.sevdim bu fikrii saolll:)))
Ruza sen izindesin sanırım, pzt yarım gün onuda birleştir salı zate tatil dönme hiç, hasret gider anangillevalla bu bursa milletinde bi artislik var ama köylerde daha çok oluyor .millet yapamadı demesin diye..benimde köyden tanıdıklarım var onlarda çok önemsiyorlar böle şeyleri. Zaten aynen bitufulun dediği gibi sonradan olmuyo ki.dedelerin ataların cemiyetin içindense ancak o zaman sırıtmıyor ortalıkta.zaten onlarda bizim ortamımızda olmuyorlar, kendı ortamları oluyor..bizim bu arkadaş dediğimde nasıl çıktı bizim mahalleden bende anlamadım tam arkadaş değilde mahallenın kızıydı işte.ama yaşı küçük yani 89lu falan sanırım.
bizi kınasına çağırdı düğününe çağırmadı.2 ayrı davetiye basmışlar.düğün çırağan da oldu yemekli falan.annemlerin mAhalleden bikaç kişiyi çağırmış o kadar.neysem yahuu ben sadece onu. Yaşam enerjisine şaşırıyorum ben kendimi hiç öle enerjik hissetmiyorum:26:
Benım oğlan son bi kaç gündür iyice çığrından çıktı geceleri sürekli ağlıyor gözler kapalı sürekli mır mırrr.sanırım üstten diş gelicek bian once gelsede kurtulsa o da bizdebugun2 saat uykuyla geldım işe. Neyseki birazdan çıkıcam gidemde uyuyam biraz..
Bitufull sen gs lımısınnnn canımm benımm bak daha bi kaynadım şimdik sana
Vavee o kadın nasıl bi vicadana sahip yaaaa.?bazen eşime fazla değer verdiğimi düşünüyorum..:26:spora gitcek çantan hazırmı diyorum sabah işe giderken hazırlarım diyo.nasıl üşenmiyor sabahın 6 sında..daha çantanın yerini bulamıyo.gece yatmadan gidiyom herşeyını hazırlıyorum.diyorum hazırladım ben.mutlu oluyor. Akşamdan kek bişey kaldıysa mesela 1dilimse onun yanına koyuyorum iş yerınde çay la yer diye..kendım almıyorum.gecen hastaydı 2 gun izin aldı hem bebek hem o , hem iş ..... 2 bebek birden baktım yanee:)))) onunda hakkını yıyemem ben hasta bişey olursam oda bana bakmaya çalışıyor...
Bu arada vaveee selermm hala diş yok mu sizzzdee
Ela hoşgeldin canmm
cıkkkkk yok anam diş hala napcan iki tanesini bize mi yollayacan :86: :86:
aynen ben de eşime fazla değer weriyorum aynı şekilde o da bana.. aman hasta olma, soğuk su içme, yemek yedin mi vs. her an ensesindeyim
Bildiginiz gibi esim rahatsızdi dün gece yine yükseldi ateşi 40.2 ye cikti ve soguk dusa rahmen düşmedi. Yine hastane yine serum. Üstelik bu kez 3 serum yedi anca düştü. Su an 38 lerde seyrediyor faranjit ne zaman geçer yahu bilen yokmu.
K.validemlerde kaliyoruz hem kiz hem esim bakmak zor oluyo çünkü
Elacim hasgelgin yaw adini solemesekte merak ettim kendi adıma soliyeyim. Uzatma arayı. Hep gel hep gel....
Uykuuuuuuuu.
Nasıl geri çağırıyolar yaaa? Kanun var sonuçta hakkını kullanıyorsun..gerçi ben tekstilde 3 yıl çalıştım nasıl ortamların olduğunu iyi biliyorum.hatta hiç unutmam bi kere şef bana herkesin içinde küfür etmiş ağzına geleni sölemişti..niyr mesaiye gelmedim diyee,ilk iş deneyımımdi,, tabii ben şokkk ve salak kafam çalışmaya devam etmiştim. Düşündükçe çok kızıyorum kendime nasıl karşılık verip çıkamamışım diyee,sen niye kpss ye haırlanmıyosun? Bölümün ne? Ataması varmı? Ben geçen sene atandım oğlum bana çok uğurlu geldi. Ev aldık,memur oldum, binlerce şükür rabbime, oğlum kısmetiyle geldi...darısı başına inşş.
Tamm konuşuruz.aslında bende evde yapma taraftarıyım ama ev 2+1çok büyük değil .davetliler ise en az 50-60 kişi...
Bence talihin dönücek senin,,uçan yaratıklar seni bulduğuna göreee..şehremi indinizzz:))
Add doğumgunyle ilgili farklı fikirler bulursan yaz hemen...gelenlere bizde hatıra olarak bişey dağıtıcaz ama ne??nette hep öle yazıyor.
Ferdaacım hastalık yoksa sağlık ocağında yaptırsaydın kontrolü? Hem tahlılde yapılıyo,sizin ocakta yokmu tahlil edevatıı:))
Burçak katılıyorum özeller 2 katına çıktı.bende muhtemelen şevket yılmaza götürürüm artık.
Burada 6 aylık kınası kız çocuklarına yakılıyor, erkek çocuklarında genelde diş buğdayı partisi yaygınn.. İnanmıcaksınız ama Benim bi arkadaş gecen sene evlendi bu yıl " yıldönümü kınası" yaptı. Salon tuttuhemde sosyete club tarzı biyer ) Tabi bütün mahalle şokkk vayy bee dediler bu ne böle.herkesede özel kutularda hatıra hediyesi dağıttı.kızım olsun onada 6 aylık kınası için salon tutucam dedi.şaşırmadım.ya anlamıyorum ki kendi çalışmıyor eşinin dükkanı var..nasıl para yettiriyor herbişeye?? Hiçbişeyden kusur kalmıyor..bazen bende onun kadar aktif olsam keşke diyorum
ama nerde bende o heves,o zaman,o enerji, o paraaaaaa:))))
Ferdam tadilatta dedigin gayrettepe floransmi? Kime goturuyosun hangi doktor? Ve ne kadar istediler.cok soru sordum dimi..gecen hafta goturdum oraya kimse olmadigi halde bekledim bayagi.gerci cocuk cerrahina gittim ben..cocuk doktorunun tartisida olmamasi cok sacmaymis yani..hastaneyi buyuttuler ama düdüklemeye adam ariyolar cok kazik bi yer.
amaaan cnm klasik gösteriş düşkünü bursa halkı
bayılıolar cemiyet yapmaya millete caka satmaya,
burda bi sünnet düğünü yapıolar önce yatak yapılıyor,kadınlara bildiğin salon eğlenecesi yapıolar,sünnet annesi assolist gb gb giyiniyor,saçlar filan sibel canvari yapılmış,ertesi gün kına yapılıyor yıne ınanılmaz bi salon eglencesi şarkıcılar filan çağırılıo abartılıp,ondan sonra salonda bı de yemeklı düğün yapıolar,salon düğünü gece oluo gündüzde mevlüt yapılıyor,bu arada kına ve düğün günü evin bahcesinde herkese yemek verilio.. sünnet annesi her eglencede ayrı bir tuvalet gıyıyor,misafırları karşılarken bile ayrı bır kıyafet gıyıyor,sünnet düğünü sırasında da anne gelin gb oluo beyaz bir tuvalet gıyıyor,baba da damatlık.. yanı bi sünet düğününü abartısız en az 50 milyar harcıolarnerde gelio bu para dersen bizimkiler her cemiyette bi tarla satıolar,bakalım tarlalar bıtınce nolcek
bu arada sünnet annesi yakın arkadaslarına bırsuru hedıye alıo,herkeslere bişeler dagıtılıo,bu ankattıklarımda eksik vardır fazla yoktur
oğlum gece boyunca ağlayarak uyanıyor tam uyanmıyor gerçi ama devamlı memede kalmak
istiyor,ne yapacağımı şaşırdım yaa bu gece de uykusuzdum
uykusuzum uykusuzsun uykusuz uykusuzuz uykusuzsunuz uykusuzlar
Size 10 puanlik bi soru..oglum sabah kahvalti oglen yogurt aksamda genelde bazen bisey yemez sut disinda ya meyva yiyo yada corba iciyo.hangisi daha faydali olur diye sacma bi soru sorsam??? Corbami meyvami? Aralarda bisey yemez oyle sık sık teklif bile etmeyin
Dipnot: Gunde 3 ogun kati 3 ogunde sivi aliyo..
tutkucum izindeyim evet. salı günü döneceğiz kısmetse. hastane işlerim falan vardı, pazartesiye kaldı o yüzden. takvim işi güzel olabilir. bizim okula gelen bi fotoğrafçı var. o da fotoğraflardan çok güzel şeyler yapıyor. düşünebiliriz.Günaydın arkidişlerr
Selerm masa takvimi güzel fikir eşimin hala oğlu matbaa da çalışıyor uygun fiyata basabilir gerçi çok donanımlı bi yer değil ama belki yapar.aklımda bulunsun.ayrıca ocak ayına denk geldiği için takvim olayı çok işe yararrr.sevdim bu fikrii saolll:)))
Ruza sen izindesin sanırım, pzt yarım gün onuda birleştir salı zate tatil dönme hiç, hasret gider anangillevalla bu bursa milletinde bi artislik var ama köylerde daha çok oluyor .millet yapamadı demesin diye..benimde köyden tanıdıklarım var onlarda çok önemsiyorlar böle şeyleri. Zaten aynen bitufulun dediği gibi sonradan olmuyo ki.dedelerin ataların cemiyetin içindense ancak o zaman sırıtmıyor ortalıkta.zaten onlarda bizim ortamımızda olmuyorlar, kendı ortamları oluyor..bizim bu arkadaş dediğimde nasıl çıktı bizim mahalleden bende anlamadım tam arkadaş değilde mahallenın kızıydı işte.ama yaşı küçük yani 89lu falan sanırım.
bizi kınasına çağırdı düğününe çağırmadı.2 ayrı davetiye basmışlar.düğün çırağan da oldu yemekli falan.annemlerin mAhalleden bikaç kişiyi çağırmış o kadar.neysem yahuu ben sadece onu. Yaşam enerjisine şaşırıyorum ben kendimi hiç öle enerjik hissetmiyorum:26:
Benım oğlan son bi kaç gündür iyice çığrından çıktı geceleri sürekli ağlıyor gözler kapalı sürekli mır mırrr.sanırım üstten diş gelicek bian once gelsede kurtulsa o da bizdebugun2 saat uykuyla geldım işe. Neyseki birazdan çıkıcam gidemde uyuyam biraz..
Vavee o kadın nasıl bi vicadana sahip yaaaa.?bazen eşime fazla değer verdiğimi düşünüyorum..:26:spora gitcek çantan hazırmı diyorum sabah işe giderken hazırlarım diyo.nasıl üşenmiyor sabahın 6 sında..daha çantanın yerini bulamıyo.gece yatmadan gidiyom herşeyını hazırlıyorum.diyorum hazırladım ben.mutlu oluyor. Akşamdan kek bişey kaldıysa mesela 1dilimse onun yanına koyuyorum iş yerınde çay la yer diye..kendım almıyorum.gecen hastaydı 2 gun izin aldı hem bebek hem o , hem iş ..... 2 bebek birden baktım yanee:)))) onunda hakkını yıyemem ben hasta bişey olursam oda bana bakmaya çalışıyor...
Ela hoşgeldin canmm
canım ben de utkunun kurabiyelerini yaptırdığım kadına sordum. 80 lira dedi. oğlu için yapmış fotosunu gördüm. 17 kişi yemişler daha da kalmış. kurabiyeleri de çok lezzetli ve tazeydi. tereyağlı falan yapıyor. malzemesi çok güzel. ben ondan isteyebilirim. birkaç pastaneye falan da sorayım da. bak hem kurabiyelerin hem oğluna yaptığı pastanın fotosunu ekliyorum. istediğin pastanın resmini götürsen aynısı yapıyormuş. kadın çok yaratıcı.Yok lennn ne vercem sana dişşşşş.. Sıkıntısını ben çekem sen hazır çıkmışını al, pışşşık yok öle yağmaaa
Benım face ten beğenerek takıp ettiğim özel gün pastacısı vardı.harika pastalar yapıyor hemde bursadan.neysem mesaj attım fiyat hakkında dilim başı 9 tl dedi ben şokk.eğer sayı artarsa indirim yaparım yazmış.ya ne kadar indircen mübarek insan.50 kişilk pastaya en fazla 60-70 tl veririm diye düşündüm.25 kişilk için 200 tl dedi.karar verirsem msj atarım Dedîmfiyatta yardımcı olurum yazıyo hala biara paylaşırım bi kaç resmini güzel yapıyo gerçekten tadıda güZelmiş alanlar öle diyo
Şimdi velhasıl vavecann sence ben bu pastayı kendın yapabilermiyummm???
Şuan bi. Deyim.haribo geri gelmiş alamda bitan deniyemmmi küçük pasta?? Ocağa kadar ancak alışırım
canım ezilmiş meyvenin (cam rende de olsa) vitamin değeri ısırıp yemeye göre düşükmüş bayağı. ama yine de faydalıdır. ferdacımın dediği gibi bi gün çorba bi gün meyve mantıklı olur. iki tada da alışmış olur.Size 10 puanlik bi soru..oglum sabah kahvalti oglen yogurt aksamda genelde bazen bisey yemez sut disinda ya meyva yiyo yada corba iciyo.hangisi daha faydali olur diye sacma bi soru sorsam??? Corbami meyvami? Aralarda bisey yemez oyle sık sık teklif bile etmeyin
Hoşgeldin canımSelammmmmmmmmmmmm
Ben geldimmmmmmnn
Nette bi problem vardii o yuzden giremedim bissüre hepinizi çok özledim
Napiyosunuz bacilarrimm
Benim oglan iyi cok sukur ishalimiz durdu ama hala zayifiz yarin dr randevumuz var kan tahlil yapilcak bakalim..
Bu arada hic ozlenmemisim adim hic gecmemis hepinizeee
hoşgeldin canım ben de nerelerde diyodum bızdık nasıl iyi miSelam ocak annelerı
Nasılsınız büyüdümû afacanlar
yok canım dişmiş benim umudumda yokGünaydın arkidişlerr
Ela hoşgeldin canmm
bituful canım meyveyi yoğurtla veya kahvaltıya versen aksamda çorba içse yapamazsan birgün meyve birgün çorba verebilirsinSize 10 puanlik bi soru..oglum sabah kahvalti oglen yogurt aksamda genelde bazen bisey yemez sut disinda ya meyva yiyo yada corba iciyo.hangisi daha faydali olur diye sacma bi soru sorsam??? Corbami meyvami? Aralarda bisey yemez oyle sık sık teklif bile etmeyin
Aynen öyleyim bide aksine yapmam gereken okadar iş varkiOff niyeyse keyfim yok bu ara. Bir şey yapasım gelmiyor
Size 10 puanlik bi soru..oglum sabah kahvalti oglen yogurt aksamda genelde bazen bisey yemez sut disinda ya meyva yiyo yada corba iciyo.hangisi daha faydali olur diye sacma bi soru sorsam??? Corbami meyvami? Aralarda bisey yemez oyle sık sık teklif bile etmeyin
Senin niki hergördüğümde beter böcek filmindeki bidılcusssss bidılcussss söylemi geliyor aklımabıdılcus diyecem sana tabi ki meyvenın vitamını ayrıdır ama çorba daha tok tutar ve besin değeri daha yüksek. Bi çorbanın içine havucundan tut brokoliye kadar yığınla şey koyabilirsin. Günde kaç cc süt veriyorsun? Bende çoğunluk süt veriyorum. Bide mutlaka laktamile tekrr başlaaaaa.ben çok faydasını gördüm.bide ne farketttım biliyormusun 10 günlük tatilde her sağım 180-200 arası çıktı günde 4 kez sağdım. Pzt işe başladım hemen 120 lere düştü iş çok etkiliyot.anneye kesinlikle ama kesinlikle en az 1 yıl ücretsiz izin verilmeliiiiii ((( kimbilir ne kadar çok yavrucak bu streslerden dolayı sütten mahrum kalmıştırrr ((. Neysem hemen laktamili 2 katına çıkardım:)) iki gündür çok şükür yine 160 ları falan görüyorum. Sabah 180 süt yumurta ve peynir yiyor başka bişi yok.sütü zaten 8 den 12 ye kadar anca içiyor.öğlen 2 de 2 çaybardağı çorba veriyorum yada yoğurt. Uzun zamandır yoğurt vermiyorum 15 gundur falan öorba veriyorum hata mı yapıyorum?? Evet yapıyorum bence. ( hemen. Süt alıp mayalamam lazım:)) sonra 100 cc süt içiyor.akşam 7 gibi 150 cc sütle milupanın 8 tahıllıdan yapıyorum içiyor o kadar işte. Bizim yediklerimizde uygun varsa bir îki ağzına tıkıyorum o kadar:))
Benim sütüm epey azaldı iş stresi yorgunluk uykusuzluk iyice azalttı
bugün öğlen iş yerinde sağdım ( umarım içirebiliriz) ikisinden toplam 70 cc çıktı(( lactamil ve humana içiyorum
Bnm d modum düşük,tatsizim
Off niyeyse keyfim yok bu ara. Bir şey yapasım gelmiyor
Bitufulum bir gün meyve bir gün çorba versen? Bir de çorba meyveye göre daha tok tutar, yeme saatine göre karar verebilirsin belki.