Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah bisey anlatcaktin vave hala onu bekliyorum
Vave bilinmi biz purçakla bulişciz
cevap verin hainleeeerrr :84: :84: :84:
Abovvv düsman basina ya oyle kadin kac yillik evliler? Cocuk yoksa bosansin be..varsada bosansin ömürmü gecer öyle..
Offf fena kulagim cinladi vave saydiriyo galiba
eşimin iş arkadaşı açık kalp ameliyatı olmuştu anlatmıştım bir ara. eşi tam arıza. takıntılı titiz ne oldum delisi gibi bişey. adamı sürekli eşya yenilemekten sıfır araba değiştirmekten borca sokmuş. ameliyat masrafını arkadaşları karşıladı, refakatçi olarak sırayla kaldılar. adamın ailesi gelecek evde kamp kuracaklar diye ameliyat olduğunu hiç kimseye söylemedi ben nasıl ilgileneyim onlarla diye. ev kirlenecek falan diyor açık açık adamın hali perişan 20 kg wermiş.bayramın 2. günü gittik. kadın hala bıdı bıdı beyin yiyici mübarek. yok beni kan tutuyor. yok ben şöyle titizim falan filan. neyse biz eve döndük. gece adamın midesi bulanmış ilaçlardan kusmuş kadın da midem bulanıyor benim diye banyoya tek başına yollamış adamcağız da dengesini kaybedip başını vurmuş! 9 dikiş atılmış o gece neyse bugün sabah eşimin iş arkadaşı lojmanda kapı komşusu o götürmüş. anlatıyormuş düşman başına bu kadın diye hastaneye kocasının başında gitmemiş. götüren kişi de ailesini aramak için ısrar etmiş kadına. hala yoooook diyormuş gerizekalı!! sonra sinirlenmiş adam aramış, abileri toplanıp hemen o gün gelmişler. memleketlerine götürmüşler. daha kapmsamlı tedavi ettirmek we kontrol altında olsun diye. sonuç olarak adam kurtuldu iyi ellerde şu an. biz de seyreden kişiler olarak doğal olarak çok üzüldük.[/QUOT
off çok feciii allah korusun yaa ben olsam helak olurdum heralde
eşimin bi ateşi çıksa gece hiç uyumam ne yapacağımı şaşırırım
bencede düşmanıma vermesin allah nassı insanmış
canım lahana sarması çekiyo