- 8 Nisan 2013
- 1.800
- 4.481
Ah tutkucum ahhh ne güzel dedin onu.
Keşke be tatlım.
Burda imkansız
Ben süt izinlerimi kullanamadim henüz sen düşün gerisini
Bebeğim 25 gunlukken cagirdilar ise geri. Oha oldum
Nasıl geri çağırıyolar yaaa? Kanun var sonuçta hakkını kullanıyorsun..gerçi ben tekstilde 3 yıl çalıştım nasıl ortamların olduğunu iyi biliyorum.hatta hiç unutmam bi kere şef bana herkesin içinde küfür etmiş ağzına geleni sölemişti..niyr mesaiye gelmedim diyee,ilk iş deneyımımdi,, tabii ben şokkk ve salak kafam çalışmaya devam etmiştim. Düşündükçe çok kızıyorum kendime nasıl karşılık verip çıkamamışım diyee,sen niye kpss ye haırlanmıyosun? Bölümün ne? Ataması varmı? Ben geçen sene atandım oğlum bana çok uğurlu geldi. Ev aldık,memur oldum, binlerce şükür rabbime, oğlum kısmetiyle geldi...darısı başına inşş.
Tamm konuşuruz.aslında bende evde yapma taraftarıyım ama ev 2+1çok büyük değil .davetliler ise en az 50-60 kişi...Tutkucum d. Gunu konusunu ben de arastiriyorum
Bikac yer var kafamda olmadı evde yapıcam
Konuşalım bursalılar
sabah ın 8 inde ekşııııın
salonun pencereyi açtım havalansın diye. oğlanı almaya gittim. sonra geri döndüm yeleğini alayım diye annnnaaaaam bir baktım içeri kuş girmiş uçup duruyor üstelik perde war güneşlik war nasıl girmiş hadi girmiş niye uçuyor bir çığırdım ne olduğunu anlamadım o anda uçan şeyin. üstelik kocaman. kapıyı açtım karşı komuşumaaa "şeymaaaa" didim kapıdaymış çığırtımı duymuş içerden o da korktu sonra anladık ki kuşmuş meğer. evin kapısını açtık apartamana uçtu ordan üst komşunun evine girmiş ordan da bir çığlık hiç de sevmem o kadını pencereden çıkarttı herhalde sonra
Bence talihin dönücek senin,,uçan yaratıklar seni bulduğuna göreee..şehremi indinizzz:))
Add doğumgunyle ilgili farklı fikirler bulursan yaz hemen...gelenlere bizde hatıra olarak bişey dağıtıcaz ama ne??nette hep öle yazıyor.
Ferdaacım hastalık yoksa sağlık ocağında yaptırsaydın kontrolü? Hem tahlılde yapılıyo,sizin ocakta yokmu tahlil edevatıı:))
Burçak katılıyorum özeller 2 katına çıktı.bende muhtemelen şevket yılmaza götürürüm artık.
Burada 6 aylık kınası kız çocuklarına yakılıyor, erkek çocuklarında genelde diş buğdayı partisi yaygınn.. İnanmıcaksınız ama Benim bi arkadaş gecen sene evlendi bu yıl " yıldönümü kınası" yaptı. Salon tuttu hemde sosyete club tarzı biyer) Tabi bütün mahalle şokkk vayy bee dediler bu ne böle.herkesede özel kutularda hatıra hediyesi dağıttı.kızım olsun onada 6 aylık kınası için salon tutucam dedi.şaşırmadım.ya anlamıyorum ki kendi çalışmıyor eşinin dükkanı var..nasıl para yettiriyor herbişeye?? Hiçbişeyden kusur kalmıyor..bazen bende onun kadar aktif olsam keşke diyorum
ama nerde bende o heves,o zaman,o enerji, o paraaaaaa:))))