2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Merhaba 2013 Ocak anneleriii
bende nasip olursa 2014 Ocak annesi olucamm. Biz şu sıralar bebek alışverişi yapıyoruz ama biberon-emzik-şampuan-bakım ürünleri-puset-lazım olabilecek şeyler ve aklınıza gelen önerebileceğiniz markalar, memnun kaldığınız ürünler ..vs önerilerinize çooook ihtiyacımız var.
Allah bebişlerinizle beraber size ve eşinize mutlu huzurlu sağlıklı upuzuuunn ömürler versin

Son düzenleme:

Ben aklina ne gelirse hepsini chicco dan aldim..taragindan tut emzik biberonlar zibinlar hastane cikislari vs..hepsindende cok memnunum..organic sampuan serisi var alabilirsin ama fiyati biraz yüksek ol adi normal seri alabilirsin..hayirli dogumlar canim

chicconun ürünleri çok kaliteli gerçekten. çok teşekkür ederim canım, sağol.
bebek arabasında chicco çok hantal diyolar ama sen memnunsun . demek herkesin beklentisi farklı oluyo arabadan.
bi de kış bebeği olcaklar ama 2 ay sonra bahar gelecek. bir-iki tane 0-3 ay hırka alsam yeter sanırım

ben de buralarda her yerini sıkıca kapattığından iyi ısıtır diye astronot tulum almak istiyorum.gerçi bizimki darlanır içinde herhalde ama alışması gerek

ben de buralarda her yerini sıkıca kapattığından iyi ısıtır diye astronot tulum almak istiyorum.gerçi bizimki darlanır içinde herhalde ama alışması gerek

esterabim ne uğraştın fotolarınla ya,ne uğraştın,ııııhhh beceremıcen sen bu işi bacım

esterabim ne uğraştın fotolarınla ya,ne uğraştın,ııııhhh beceremıcen sen bu işi bacım
hee yapıyım dedim eklentiye yapıştaramadım kaldı. şimdi de elektrikler gidip geliyo hiç olmadı takılıyo net. gül cemalimi göremiceksiniz
hem sen nerden biliyon ki foto yüklemeye çalıştığımı

bebeim bildiğin gb diil çok pis takip ediorum senı
beğenilere bakmak için profilime girdim,orda ana sayfa kısmında esterabim albüm oluşturuyor yazıyordu bi saat önce,baktım hala aynı şey yazii dedim,yapamadı demk kı

nehirim ishal oldu yahu sabahtan berı kaka temizliorum:2:
zaten altını değiştirmek çok zordu şimdi bi de kakalı olunca degıstırmek çok daha zor,bu hayat cidden her gecen gun bıraz daha zorlaşıo
havuçla patates haşaldım irmikle akşam yemegı olarak onu yedırdım fareye,bı de doktorunu aradım,reflor dıe bışe önerdı,toz bı ılaç sanırsam,yogurduna yada corbasına katıp vercekmişim.. tabı o kdr kakadan sonra popoda kızarmış.. ayy yerım bn onun poposunu canı yanıodur şimcik yavrumun:26:

Pardon canim arabam kraft oda hantal memnun degilim..araba isini onemli git yerinde dene en hafifini bence hantal insani uyuz ediyo kullanmak istemiyosun..hirka degilde yelekler cok kullanisli oluyo 2 sn giydiriyosun onlardan al 2-3 tane, yada biri orebilirse örsun..body onemli en az 6-7 tane al s
Bezden sizinti oluyo ilk gunlerde..3 lü 5 lı paketler var onlar uygun oluyo..cok guzel heycanlar ya bizde gecen sene yasiyoduk ne guzel alisveris yapmak cok zevkli oluyodu

Ya purcak tam komedisin ya..bu foto isini kim cikardiysa Allah onu bildigi gibi yapsin cok zengin olsun 150 yil yasasin

Gecmis olsun bu arada katmerime..o pımmık tötününe öperim

geçmiş olsun canım. ben de yazacam sabahtan beri. benim ki de ishal oldu yaa. dün akşam başladı. çok sıvı kıvamlı değil ama sayısı arttı epeyce. reflor werdim dün akşam we bu sabah. oğlen patates haşladım werdim ayrıca. aynen poposu da kızardı yawrumun.

çok çok geçmiş olsun yaa
umarım yavrucuklar çabucak iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…