- 1 Mayıs 2013
- 336
- 13
nehirim ishal oldu yahu sabahtan berı kaka temizliorum:2:
zaten altını değiştirmek çok zordu şimdi bi de kakalı olunca degıstırmek çok daha zor,bu hayat cidden her gecen gun bıraz daha zorlaşıo
havuçla patates haşaldım irmikle akşam yemegı olarak onu yedırdım fareye,bı de doktorunu aradım,reflor dıe bışe önerdı,toz bı ılaç sanırsam,yogurduna yada corbasına katıp vercekmişim.. tabı o kdr kakadan sonra popoda kızarmış.. ayy yerım bn onun poposunu canı yanıodur şimcik yavrumun:26:
geçmiş olsun canım. ben de yazacam sabahtan beri. benim ki de ishal oldu yaa. dün akşam başladı. çok sıvı kıvamlı değil ama sayısı arttı epeyce. reflor werdim dün akşam we bu sabah. oğlen patates haşladım werdim ayrıca. aynen poposu da kızardı yawrumun.
hoşbulduk canımm :))))Selermm hoşceldin
aaa evet esterabim bizimki ne zaman muz yese 3 gün kabız oluyo o yüzden muz veremiyom
geçmiş olsun canım. ben de yazacam sabahtan beri. benim ki de ishal oldu yaa. dün akşam başladı. çok sıvı kıvamlı değil ama sayısı arttı epeyce. reflor werdim dün akşam we bu sabah. oğlen patates haşladım werdim ayrıca. aynen poposu da kızardı yawrumun.
Bizimkide fena pisik nooluyo len
bu videodaki kız gibi yapamadım ben onuuuu
Süper mario oynayan küçük Kız çıldırıyor (Allah Belanı Versin Mario) - YouTube
aynen yaa çok seviyo ama sık yiyemiyoaynı sorun biz de de var canım,çok seviyo muzu ama ne zaman yese kabız oluyo, üç dört günde ancak düzeliyo kakası. ama ishal durumunda iş görmüştü:)
esterabim ne uğraştın fotolarınla ya,ne uğraştın,ııııhhh beceremıcen sen bu işi bacım
dalga geçeceğinize işi anlatsaydınız ya bu teknoloji gabisi arkadaşınızaYa purcak tam komedisin ya..bu foto isini kim cikardiysa Allah onu bildigi gibi yapsin cok zengin olsun 150 yil yasasin
Gecmis olsun bu arada katmerime..o pımmık tötününe öperim
İffff 11 kisi var kimse konusmuyo:/
dalga geçeceğinize işi anlatsaydınız ya bu teknoloji gabisi arkadaşınıza
bituful kazenı takıp edecegıne benmle konuşş,şşşş bnm kdr o sevebılır mı bı kere senı
Ben kimseyi takip etmem
Tetektifmisin nesin milletin ensesinde
2 aylik bebegi evde yalniz birakip 9 gün tatile gitmis Allahin pisligii..daha beter seyler yazicamda banlanacam..uykumu kacirdi o.......yaaa