2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

geçmiş olsun yavru kuşlara benimki de ishal olunca burda biri muz önermişti,benimkine etki etmişti muz da deneyin.salgın mı var ki,refloru ben de bi kere kullandım etki ediyo, nette baköıştım ekşi sözlükte reflor için "mucize g.t tıkacı" diye bahsediliyodu.şaka bi yana nasıl halsiz kalmıştir canlarım,öptüm onları

Bizimkide fena pisik nooluyo len

aa size de mi bişiler oluo ya,çook gecmiş olsun yavrularımıza,nıye böle oluo kı :26:
bn dün kemik suyuna mercımek çorbası yapmıştım o ağır geldı dıe düşünüodum kı ateşi de vardı yatarken kuzumun 37.0 çıktı,çok diil ama diğer üst diş fialn mı gelıo acaba,ya da bilemedım ne oldu:26:

Son düzenleme:
esterabim ne uğraştın fotolarınla ya,ne uğraştın,ııııhhh beceremıcen sen bu işi bacım

Ya purcak tam komedisin ya..bu foto isini kim cikardiysa Allah onu bildigi gibi yapsin cok zengin olsun 150 yil yasasin

Gecmis olsun bu arada katmerime..o pımmık tötününe öperim
dalga geçeceğinize işi anlatsaydınız ya bu teknoloji gabisi arkadaşınıza

Esterabim Yivrim yonlendiriyo neyi yapamadim..profilim-album olustur-dosya yukle-icerigi ekle-kaydet.bitti

2 aylik bebegi evde yalniz birakip 9 gün tatile gitmis Allahin pisligii..daha beter seyler yazicamda banlanacam..uykumu kacirdi o.......yaaa

sonunda evime geldim. ama o kafar cok iskm var ki , bi sure daha gecmisi okumayi bitiremem herhalde.

selerm ile bulustuk. cooooook cana yakin cok tatli. oglu da aynen masallah hem de cok akilli ve uslu.

hepinizin gecmis bayramini kutlarim. kkya yazmayi ozlemisim

Kizlar bursada frekansı 88.8 burc fm i dinleyin suan Pedagog program i var

2 aylik bebegi evde yalniz birakip 9 gün tatile gitmis Allahin pisligii..daha beter seyler yazicamda banlanacam..uykumu kacirdi o.......yaaa

Aksam gordum haberi.lanet okudum.hani egitim megitim yok yurt disi egitimi diyoruz yaa!once vicdanli yasamayi,dinimizi ogretelim cocuklarimiza.ahlak sifir vicdan sifir!al sana egitim almis bir ögretmen! Boyle yaratiklara da insan deniliyor we biz bunlarla ayni hawayi soluyoruz! 5_10 yil yatarmis esim diyor.onu idam etmek lazim.idam cezasinin geri gelmesini siddetle istiyorum.gece bu o.......... yuzunden uyuyamadim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…