DÜZENLEDIM CANIM BEND R A SÖLEMEDIM KILO VERDIGIMI
GUZEL BI SKEIDLE YIYORUM YANI ÖĞRME OLUYO AMA ÇOK SIK İSTİFRA ETMIYORUM
ZATEN BEBIS DE II GELISIOCOK SUKUR SORUN YOK
YALNIZ PROGETSAN COK FENA KAFA YAPIYO YAA
slm kızlar göbek deliği ağıran varmı ve 2 li test yapan varmıdır.ben önüzmüdeki hafta doktora gidicem acaba 2 li test ne zaman yapılır
kızlar karnı büyüyen varmı benim ğöğüslerim çok büyüdü ): karnımdan ziyade bide sanki basen kısmım
slm kızlar göbek deliği ağıran varmı ve 2 li test yapan varmıdır.ben önüzmüdeki hafta doktora gidicem acaba 2 li test ne zaman yapılır
Herkese günaydın
Benim karnım ve gögüslerimde bi degişiklik yok.senin iştahın yerinde galiba:)
2 li test 11-14 haftalar arası yapılıyor.devlet hastanelerinin bazıları bu testi ücretsiz yapıyor.özeldede biraz pahalı diye biliyorum.
selam ocak anneleri 2 li test 12-14 haftalar arası yapılıyor arkadaşların dediği gibi özel hastaneler ve doktorlar epey pahalı ama benim doktorum çapa.cerrahpaşa ve hasekide yaptırabileceğimi söyledi heryere güvenilmez bu konda dedi ve bir özel doktor ismi daha verdi işinin ehli ama azıcık pahalı işte bende kararsız kaldım devlet hastanelerini araştırdım randevular baya dolu biraz git gel yapmak gerekiyor birde çapa doktorunda kağıt getir diyor.... aramızda yaptıran arkadaşlar varmı?
12+3 yani bügüne kadar hiç kusmadım ben midemde hiç bulanmadı yiyorum ama ğöğsüm inanılmaz büyüdü karnım idare eder sanki bir çıkıntı var basenimden kilo aldım gibiii
ikili test kanda bakılıyor biliyorsunuz.sen özeldede yaptırsan devlettede yaptırsan sonucta ikili testinin sonucu laboratuvardan cıkacak.burda doktorluk bişi yok.
ense kalınlıgı ölcümü içinde özel hastanede doktorun kendi bakar ,devlet hastanesinde ultrasoncular bakar.ve usg uzmanları bu konuda daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
sonucta bunun egitimin almışlar.
yani ben bu ikili testin devlet hastanesinde yapılmasının daha mantıklı oldugunu düşünüyorum.
ben devlet hastanesinden randevumu aldım şimdiden.sen sanırım şuan 8+ lı günlerdesin.ve önününde en az 2-3 hafta var.randevular bu kadar erken dolu oluyormu istanbulda.cok fena ozaman
kzılar şimdi özel bi hastaneye 2 li test fiyatını sordum 152 daha doğrusu bu benim gittiğim hastaneydi sanırım artık gitmiycem
KiZlar nasılsiniz benim ikili test sonucum bugun saat 3te çıkacak ins bı sorun yoktur dua edin lütfenbu arada benimde goguslerim acaip büyüdü ama hiç kilo almadım karnımda biraz çıktı gibi sanki
KiZlar nasılsiniz benim ikili test sonucum bugun saat 3te çıkacak ins bı sorun yoktur dua edin lütfenKod:bu arada benimde goguslerim acaip büyüdü ama hiç kilo almadım karnımda biraz çıktı gibi sanki
inş sonucların güzel cıkar.sen nerede yaptırdın ikili testi.artık cinsiyetleride bellidir.doktorun bi tahminde bulundumu
inşallahh 2 li testte cinsiyetii görebildirlemi peki çok merak ediyorum neyim olucak diyee ğöğsü büyüyen tek ben değilim demekki=)
Btlkubra sat haftası ile usg ölcüm haftası aynı gidiyormu?
senin hastanen ucuz benim hastaneme göre ben özele gidiyorum koşuyolu medipol hastanesi cumartesi 2 li testim 240tl nerdesin sen istanbuldamı
Dikkat et canım,korumalıklara tutunarak in gerekirse:)canım çok tesekkur ederımmm evet atlattık bunu da şükürler olsun hoş neredeyse hastaneden cıkarken tekrar düşüyodum
merdıvenden kardesım tutttu eşim gelsınde bi okusun beni... :) amınnn canımmm ınsallah ınsallahh :)
bende annemi çağırdım yarın gel yardım et diye.dediğin gibi camlar açık evler toz oluyor.balkonlar bile rüzgardan batmışarkadaşım aynen yaa ev aldı başını gidio temizlemem lazım ama halsizim içimden hiiç gelmio,2gün önce güzel 1 temzlik yaptm ama camlar akşama kadar açık,hiç tmzlememişim gibi yine aynı oldu..benimde 2.ama oğlum istedi kardeş,onun isteğiyle düşündük yoksa bize kalsa bi 2 sene daha yapmazdık heralde
güzel bir sürpriz olmuş sizeKızlar bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için atıyodu pıtpıt maşallah:) sonra bi baktı doktor bi tane daha onun da kalbi atıyor:) çok sürpriz oldu bize tek yumurta ikizi düşünüyor doktor riskli gebelikmiş inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi:) dualarınızı bekliyoruz üçümüz:) hala çok şaşkınım..
eğer dr.undan memnunsan bunun için değiştirme sakınkızlar bugün ilk dr kontrolüme gittim bebeğim sata göre 7+5 ultrasonda 7+2 çıktı herşeyin gayet yolunda olduğunu söyledi dr hanım çok nazik tatlı sevecen biriydi çok hoşlandım..ama bana kalp atışlarını dinletmedi yalnızca görüntüde bebişimin kalbini ve gösterdi atışları duymadım ama gördüm... prensip olarak yanlızca belli periyodlarda kalp atışı dinlettiğini fazlasının zararlı olduğunu düşündüğünü belirtti böyle birşeye rastlayanınız oldumu...ERDEM HAST.bileniniz varmı oraya gittim aman ne bilim sanki hast.pek içime sinmedimi nedir aslında kızımıda oraya götürüyorum pek bi memnundum şimdiye kadar ama acaba kalp atışlarını duymadım diyemi huylandım gebeliktenmidir nedir. değiştirsemmi gebelik takibi için hast.offf çok kararsızım...
bende çaya,kahveye bayılırımCanım, aynen benim doktorum da 6 haftalıkken kalp atışlarını sadece gösterdi, dinletmedi ve bu aşamada sesi duymak için fazladan dalga göndermesi gerektiğini ve bunun da gereksiz olduğunu (zararlı olabileceğini) söyledi. Görmek yeterli dedi. Bu arada eşim de başka bir alandan da olsa doktor ve o da bana en başından beri aynı şeyi söylüyordu zaten. Ve doktorumuza da çok güveniyoruz, içimiz çok rahat.
Canım, ben çay içiyorum valla. Normalde günde 2-3 orta boy. Bazı günler sadece 1, bazı günler (misafirlik filan) 3-4'ü nadiren buluyor. Ama ortalama 2-3 dediğim gibi... Ben yoğun kahve bağımlısıydım ve enteresan olan, kahveden tamamen soğudum, yaklaşık 1 aydır hiç içmiyorum, içmeyi de düşünmüyorum. Ama çayı, canım eskiden ne kadar istiyorsa şimdi de o kadar istiyor. Biraz doktorun yönlendirmesi, biraz kişisel tercih fakat ben kendi adıma, çayın kafein oranı çok düşük olduğu için, açık ve az miktarda içmenin sakıncası olmayacağını düşünüyorum. Yine kendi adıma, demir eksikliği problemim de yok. Kahvaltı dışındakileri yemeklere yakın zamana denk getirmemeye çalışıyorum -demir emilimini engellemesi bakımından-. Zaten çok açık içiyorum. Eşim bir doktor olarak çay konusunda benden bile rahat. Bebek odaklı yaşarken, öncelikle bebeğin çıkarlarını düşünürken, çok ciddi olmayan konularda (sigara, alkol gibi) anneye de hayatı zindan etmemek gerektiğini düşünenlerden. Sigara alkol için geçerli değil tabii ki bu rahatlık, cıs :)
Hoşgeldin aramıza...Selam Hanımlar bir ocak ayı annesi olarak inşallah beni aranıza alır mısınız ?
Birşey sormak istiyorum size, yatış şekli bebegin başını döndürür mü acaba ,ben devamlı dönen bir insanım zarar veriyor muyumdur bebegime?:26::26:
mantarı dr.kontrolünde söylemeni öneririmslm kızlar benim sarı renginde akıntım ve kaşıntım var mantar olabilir sanırım peki bu durum kasık ağrısı yapar mı ara ara kasıklarım ağrıyor normal mi sizce?
kasık ağrısı bende de varkızlar birkaç gündür kasıklarımda özellikle sağ tarafımda ağrı çok oluyor içinizde benim gibi olan var mı aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama insan korkuyor işte yarın da ikili test için hastanede randevum var inş bir sorun çıkmaz dualarınız esirgemeyin lütfen...hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen birbirimiz için bol bol dua edelim...
göğüslerim büyüdü ve çatlamaya hazırlandığı için kaşınıyordakızlar karnı büyüyen varmı benim ğöğüslerim çok büyüdü ): karnımdan ziyade bide sanki basen kısmım
songül 7-8 haftalık usg kagıdın varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz
bu forumda görmüştüm bebek kesenin sagına yakınsa kız,soluna yakında erkek oluyormuş.bayada tutan olmuş okudugum kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?