2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
oğlumun resmini atayım dedim olmadı

olmuş annesi olmuş... bu çocuk çok güzel olmuş... maşallah yerim onu ben.. nasıl da şaşkın bakmış, napıcam bunla der gibi... maşallah..


canım bizimkinde bandaj yoktu da o plastik klipsi banyoda yumuşattık. 20 dk falan beklettik, sonra doktora gittik çıkardı kolayca. kendi çişi yarasına değince daha çabuk iyileşiyor canım. yine de batikonla sen. ağrıması çok normal. şimdi hem anestezi etkisi var, hem yarası acıyordur.. sağlıkçıya ne anlatıyorum ki ben.. çok geçmiş olsun.. damatlığını da görürsünüz inşallah... bardak işe yarar umarım. yarası kurumaya başlayınca çıkarırsın.
 

ben hep okuyorum seni, bir de cok iyi bilmedigim konularda pek yorum yazmiyorm. genelde de telden girdigimden okuyup begeniyorum sadece
 

canım polemik çıkaracak bi mesaj değildi seninki. kendini yalnız hissetmiş ve bunu dile getirmiş olabilirsin ama konu farklı yönlere çekilmeye çalışıldı. bence de hiç gerek böyle şeylere. şurda kardeş kardeş geçinip gidelim işte..

burçakım nehircik nasıl? bu arada hangi doktora götürüyorsunuz siz?

esrabeyaz ben doktorunun ismini alabilir miyim? ben devlet hastanesine götürüyorum hep. özellere pek güvenemiyorum.
 
Vaveylacım hayırlı olsun canım
zor kısmı geçmiş bu gecede geçsin hiçbirşeyi kalmaz inşallah
 


selerm canım üzme kendini.. bu senin suçun değil ki.. hangi anne evladı aç kalsın ister ki.. yardımcı olmayı çok isterdim ama aklıma gelen herşeyi arkadaşlar söylemiş. Allah yardımcın olsun..


canım özledim seni.. yazmıyorsun, unutma bizi... çok geçmiş olsun... bizimkinin burnu daha iyi bugün. çok şükür. burunlarını açtırmıyor çocuklar.ilk günler yaptırıyordu da sona doğru hortumu görür görmez ağlamaya başladı. Allah şifa versin bütün hasta bebeklere....
 

oyle dusunme ya hepimizin başına geliyor aynı şeyler. konuşsalar dertlerini anlasak
sen elinden geleni yap, tabii ki keton olması iyi değil ama 1 günlük açlığa bile çıkıyor keton, ben hamileyken benden çıkardı sürekli serum yerdim düzelir inşallah çabucak, dönemsel de olabiliyor.

1 ay önce 1 hafta boyunca oğlum sadece beni emdi, ne su ne ek gıda hiç bir şey. sütüm de azdı ek gıdaya geçtiğimizden. sonradan düzeldi. maşallah. şimdi iyi yiyor. (ama sadece işine gelenleri )
 
Bu arada çok şaşkınım. Suyu görünce sevinçten çıldıran, banyodan çıkar çıkmaz ağlayan oğlum bugün banyo yaparken ağlamaktan katıldı.

O kadar çok ağladı ki, yüzünü yıkamaya su gerekmedi
 

cnm iyi sayılır,burun damlasının damlattım,bi de cold mıx sürdüm kıyafetıne,miss gb mentol kokuo kızım dayanamdım rahatlatsın keyıfsızlıgını alsın dıye ateşi olmamasına rağmen bır tane fitil verdim,uyuttum işte demin 45 dk dolmak üzere nehırım uyanır dıyordum kı bnı yanıltmadı uyandı kuzum keyfı öğleden sonra daha ıı gbydı cnm bnm,inş çabucak toparlanır
ramazan harmancı cnm bızımkı,unıplazada muaynehanesı ona goturuorum ben doğdugundan berı.. bı dogunca medıcabılın garıp bı doktoru vardı o bakmıştı,sora hep şimdiki doktoruna gıttık..
 


pardon.. şimdi gördüm yazını..

ruza nasıl cesaret ettin sünneti öyle hem izlemiş hem çekmişsiniz izlemeye bile dayanamadım kapattım iyiki 20 günlükken yaptırmışım diye şükrediyorum.

sünnet ankara'da oldu, eşimin ailesi de bursa'da.onlar göremeyecekleri için, videoya alın biz de izleyelim dediler. ondan oldu biraz da. yoksa o an aklıma gelmezdi videoya çekmek. böyle şeyleri izlemeye ben de dayanmazdım ama insan herşeye alışıyor.. ben neler gördüm... Allah başka dert vermesin.


boyattın mı saçını forumun cimcimesi... boyattıysan koy foto da görelim..


birşeyden korkmuştur belki canım.. belki nefes falan alamamıştır bir ara ondan etkilenmiştir.. bu bebek milletini anlamak zor ya.. müziğe bayılan oğlum dün yürütecinin müziğinden korktu. o da başladı mı susmuyor. eşim sökene kadar içerden bile sesini duyunca ağladı.. şaşkın...
 
Sagolun kizlar..

12m ben seni ciddiye almamistim zaten :) gayet sicak hos sohbetlere geyiklere katiliyorsun. İki uc ay yoktun sanirim yoklugun belli oldu yani.
Neyse tesbit onemli degil burda zaten gonlu acik olana herkes aciktir bilindigi uzere. Bak bazen ben de yaziyorüm biseylar kimse beni gaale almiyör :86:

Oglani salliyorum sabaha kadar yagimda uyuyabilir walla. Malum yuzustu yatiyor cani acir sanki bardak olsa bile. Napcez bakalim bu geceyi bir atlatsak
 

ben senı gaale alıorum bı kere haydın tekrar gecmiş mı olsun denır gözünüzaydın mı denır ne denır bılemedım ama,rahatlasın kuzucuk bıran önce keyfı yerıne gelsın
 
Kizim "bugra nin cucusunu kirt kirt mi yaptilar" dedi makas isareti yaparak nerden ogrendi ki
 
Son düzenleme:

senı en ii anlycaklardan biri bnm cnm,aıleyle aran kötü oldu mu insan nasıl buruk nasıl eksik oluyor,bn de sallamıorum fılan sanıorum gündüzleri de gecelerı bı bakıorum freud amcanın dedıgı gb bilinçdışında hersey duruyor,ve rüyalarımda hep annemlerle ugrasıorum.. ama bütün dertler gb bu da zamanla hafifliyor,senın de öle olcak,kendi kurduğun minik aileyı düşün..
ayrıca nedır bu dışlanma muhabbetı anlamıorum,bazen ben de deli gb art arta yazıorum tepki yok,sora millete cvp yazıorum filan bakıom yıne ses yok,amaaan dıorum sen yaz burcak sen oku boşverrrr,burası da senin ağlama duvarın olsun,eheheh
 

ağrı kesici verdin mi canım.. bana da ilk gece dönmesin demişti doktor. yatağına yatırdım. aynı odada yattık. kıpırdadığı an uyandım. düşünce gücü işte.. hiç dalamadım. gözlerim kapalıydı sadece. çok şükür ki hiç dönmemişti. bu geceyi bi atlatırsanız gerisi gelir inşallah... ağrısı olmasın da varsın sen sabaha kadar uyuma...
 

bence de aranızı düzeltene kadar kendi ailenizi ve bebeğinizi düşünerek mutlu olun. ailelerinizle sonsuza kadar küs kalamazsanız. onlar da bir anne.. biz nasıl bakıyorsak evlatlarımıza annelerimiz de bizlere öyle bakmış, unutmayın..

bituful dedik bituful geldi.. iyi insan belli...
 

yok yavrımm bursadayım uzunn bi süre nevşehırde bı panel vardı gitmemek için kırk takla attım daa yenı,orda kımse yok zaar sana çikolata fılan getıremycegıme göre sen sallamazsın pek ürgüpü göremeyi
 
Hay repu agzini opem ekliyolar bide sitem ediyolar neyse sileyimde gormek zorunda kalmasinlar..

Konu kapanmis ama soylemeden gecemicem sayin bademsekeri o tartisma esnasinda herkes koruyup hak vermisti senin boyle demen hic hos olmadi..

Uzaktan okuyolar okuyolar kirk yilda bir bisey yaziyolar cevap alamayinca hemen trip..Burda herkez bir gunde kanka olmadi gunlerce konusursun yazarsin nickin artik göze aşina olunca daha bi isinirsin.iki kere yazip kaybolup 3 ay sonra gelirseniz kimse sizi hatirlamaz kusura bakmayin..

Hem napalim bebeklerle ilgili paylasim yapin o zaman..kimse konusmayinca millette geyik yapiyo napsinlar? Sayfanin hareketli olmasi lazim bi sekilde, Bön bön bakip bisey yazmadan cikalimda diger forumdakiler gibimi olalim..basliklara kimse yazmamis yeller esiyo, yok facebookta yok bi bilmem nede..

Ayrica kimse facebookta falan konusmuyo bu face muhabbeti niye hortluyo habire..benden gizli fiskosmu yapiyonuz yoksa hee add purcak kagan picagi takarim hee:104:
 
Vavemm cok gecmis olsun isallah hemencik atlatir bizimde 1 hafta sonra biliyosun o yuzden gelismeleri yaz:18:

Kesinlikle genel anesteziyle yaptircam o riski goze alamam ve 20 dk aglamasina dayanamam..

Asya oglan cok tatli kendi yemegini kendi yapiyo iyi yetistirmissin c.tesi gunu bekleriz efendim senide istanbuldasin nasilsa..

Ferda sen gel diye cevahirde bulusuyoruz daha napalim mutlaka geliciksinn..gelmezsen evine geliriz hee

Oglan geceden beri takir takir oksuruyo ya 1 gunde hasta oldu..peteklerde yaniyo..isallah cok ilerlemez

Hasta olan bizdiklara tekrardan gecmis olsun
 
Ruzacim yatarken vermedim simdi bakalim.Simdiye 3 oldu agri kesici. Gece fitil verebilirim cok aglarsa

Purcak ben de seni gaale almiyorum yazdiklarini okuyorum cevap yazamiyorum.takilmayin bunlara. Öperim

He rua bir de keske hsreketsizken yaptiraydim beee.simdi cocuk ayaga kalkiyor dusuyor dikkat etmek lazim .

Operasyonu yaptircek kagan,bitiful arkadaslar kolaylik dilerim.. siz de kolayca atlatin insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…