2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Günaydın arkadaşlar😇ya bu dönemde folik asit mi yoksa multivitamin mi kullanmalıyız? İçerisindeki folik asit miktarı aynı ama multivitaminde her şey var omega vs bu süreçte özellikle çalışanlar için daha dinç yapar gibi geliyor bana. İçindeki değerler güzel. Siz ne kullanıyorsunuz?

Günaydın arkadaşlar😇ya bu dönemde folik asit mi yoksa multivitamin mi kullanmalıyız? İçerisindeki folik asit miktarı aynı ama multivitaminde her şey var omega vs bu süreçte özellikle çalışanlar için daha dinç yapar gibi geliyor bana. İçindeki değerler güzel. Siz ne kullanıyorsunuz?
günaydın 😊 bende çalışıyorum ve cok zorlanıyorum tiksinme koku hasasiyetim var canım hiçbişey istemiyor sürekli karnım gurulduyor ve tansıyonum mu düşüyor bilmiyorum hep bi halsizlik ama ilk 3 ay için folik asit öneriliyor daha sonra folik asiti bırakıp vucudun ihtiyacına göre multivitamınler veriliyor diye biliyorum.. benım kullandıgım folik asidin içinde folat iyot d3 b6 b12 vitamınleri de var şimdilik fazladan bişey almıyorum.. folik asidinizin içinde fazladan vitamınler varsa yeterli olur ya da doktorunuzla konusarak fazladan vitamın içeren folik aside geçebilirsiniz

Arkadaşlar benim hiç belirtim yok demeyin bende öyle diyordum nazar değdirdim kendime :KK43:( ürtiker oldu her tarafım akşamları avuç içi kadar yaralar çıkıyor vücudumdan kaşıntısından sızlamasından uyuyamıyorum. İyi niyetlide olsa karşımızdakiler nazar denilen bir şey var. Buranın nezdinde söylemiyorum yanlış anlaşılmasın kendi çevremiz için söylüyorum dikkat edin kendinize. :)

Arkadaşlar benim hiç belirtim yok demeyin bende öyle diyordum nazar değdirdim kendime :KK43:( ürtiker oldu her tarafım akşamları avuç içi kadar yaralar çıkıyor vücudumdan kaşıntısından sızlamasından uyuyamıyorum. İyi niyetlide olsa karşımızdakiler nazar denilen bir şey var. Buranın nezdinde söylemiyorum yanlış anlaşılmasın kendi çevremiz için söylüyorum dikkat edin kendinize. :)
Geçmiş olsun neyden olmuş sebebi belli mi

Günaydın cnm ben en basindan beri multivitamin kullaniyorum dr oyle vermisti halada öyle devam ediyorum
Hic sadece folik asit almadim yani

Ben folik asit kullanıyorum o bile midemi bulandırıyor vitaminin kokusuna dayanamam şimdi
Aslında bi kokusu yok folik asitin hamilelik belirtileri had safhada sanırım 😄
günaydın 😊 bende çalışıyorum ve cok zorlanıyorum tiksinme koku hasasiyetim var canım hiçbişey istemiyor sürekli karnım gurulduyor ve tansıyonum mu düşüyor bilmiyorum hep bi halsizlik ama ilk 3 ay için folik asit öneriliyor daha sonra folik asiti bırakıp vucudun ihtiyacına göre multivitamınler veriliyor diye biliyorum.. benım kullandıgım folik asidin içinde folat iyot d3 b6 b12 vitamınleri de var şimdilik fazladan bişey almıyorum.. folik asidinizin içinde fazladan vitamınler varsa yeterli olur ya da doktorunuzla konusarak fazladan vitamın içeren folik aside geçebilirsiniz
Aslında multivitamnde de folik asit var aynı değerlerde üstelik. Halisizliğe bağışıklığa iyiyim diye duydum ondan. Doktora gidince sorayım bi.
Günaydın cnm ben en basindan beri multivitamin kullaniyorum dr oyle vermisti halada öyle devam ediyorum
Hic sadece folik asit almadim yani
Ben de ona geçiş yapayım diyorum benim yengemde ikizlerinde hep baştan itibaren mutivitamin kyllanmış. Hiç hasta olmamış. Dinç yapıyormuş insanı. Sen de hasta olmazsın inşallah. Senşn kullandığın markası ne canım?

Kesinlikle buna katılıyorum insanlar kendi hamilelikleriyle kıyaslayıp ay ben çok kötüydüm kalkamıyordum kendi yaptığım yemeği yiyemiyordum senin de öyle mi falan diye iyice diidkliyorlar ki iyi niyetle sorduklarını düşünmüyorum. Ben de dışarıya yeni yeni eşim de dahil bitkinim midem bulanıyor yorgunum demeye başladım çünkü o bile annesine bacısına diyor turp gibi onların da beklentisi hem yüksek oluyor hem de gözleri değiyor cidden. Kimse bizim en başından beri neler çektiğimizi bilmiyor halen iğneden mosmor olmuş her yerimiz saatli ilaçlarımız var. Belki de Rabbim çektiklerimize sayıyordur ve şuan rahat hamilelik geçiriyoruzdur. Yine de şükürler olsun ki bize nasip etti cefasını da çekeriz i yeterki her aşamamız her dönemimiz hep güzel olsun 💕🌸😇

Oksapar i aile hekimliği de direkt yaziyor
Rapor cikarttirabiliyor mu aile hekimi? Eczane raporsuz vermiyor. Aile hekimi de rapor cikartmam diyor mesela bana. Kendi kadin dogum doktorum da ben cikaramam ucretli aliyor herkes diyor. Hangisini nereye sikayet edicez sastim kaldim. Bu ulkede bir yeri sikayet etmeden hizmet almak cok zorlasti.

X