Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Benim doktorum yok güvendiğim diğer doktorlarda yoktu. Gidemedim malesef. Gözümde kayma var ve gözlük kullanıyorum. Değişme zamanı geldi artık gözlüğümün. Diş tedavimi de aradan çıkarmam lazım. Gitmişken doktorum gelmişse kontrole gideceğim.
Onları ihmal etme gebelik öncesi kuzum hele ki diş tedavini

Peki kontrol çizgisi fazla silik değil mi sence de testte birşey mi vardı acaba :/ markası miratech
Kuzum bu markada ilk 5 dakika çizgi çıkmıyor nedense bende böyle oldu attım çöpe negatif diye 5 6 dakka sonra lavaboya girdim ki test çift çizgi olmuş. Cins bir test ya sinir etmişti beni. İki defa yaptım testi çizgi resmen nazlı nazlı belirdi. 🤦🏻‍♀️

Kuzum bu markada ilk 5 dakika çizgi çıkmıyor nedense bende böyle oldu attım çöpe negatif diye 5 6 dakka sonra lavaboya girdim ki test çift çizgi olmuş. Cins bir test ya sinir etmişti beni. İki defa yaptım testi çizgi resmen nazlı nazlı belirdi. 🤦🏻‍♀️
Aynen öyle ya benim de resmen ağır ağır kontrol çıktı. Sonra bir daha da bakmadım sinirlendim de ahaha😅 miratech iyi diye duymuştum bide

Diş etlerimde çekilme olmuş önüm tedavisi olacak önce sonra tel ya da plak banyoda düştüm ağzımı klozete çarptım dişlerim eğri büğrü olmuş kaza yüzünden. Birde dolgu yapılacak korkuyorum dolgudan ama ya.
Dolgudan değil de dolgu malzemesinden kork eğer amalgam ise yani çok zararlıymış Avrupa da yasaklandı artık keşke bizde de yasaklansa. Gelmiş geçmiş olsun canım okurken benim bile içim acıdı

Kızlar merhaba. Sol kasık sızlaması, seyirme hafiften adet olacak tarzı rahim ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Bata 10 gün var

2 gündür gecikme yaşıyorum kızlar.Mevsim geçişlerinde genellikle yaşadığım bir durum.Belim kasiklarim inanılmaz ağrıyor.Testler negatif bastan beri hamile olduğumu hissetmiyordum zaten.Sökülse de rahatlasam 🙄 Ovulasyon testlerine başlamak istiyorum bir an önce.

Dolgudan değil de dolgu malzemesinden kork eğer amalgam ise yani çok zararlıymış Avrupa da yasaklandı artık keşke bizde de yasaklansa. Gelmiş geçmiş olsun canım okurken benim bile içim acıdı
Hangisi bilmiyorum valla gidince ogrenecem. Zararlı olduğunu biliyorum bende doktora söylerim çocuk istiyoruz hamile iken zarar eder mi filan soracam

Hangisi bilmiyorum valla gidince ogrenecem. Zararlı olduğunu biliyorum bende doktora söylerim çocuk istiyoruz hamile iken zarar eder mi filan soracam
Yani bende 2 3 tane var ilk hamileliğim onunla geçti malesef çünkü benim gebelik zamanımda sökülmesi veya AB ülkelerinde yasaklanması hiç gündem bile değildi. Daha geçen yıl patladı bu mevzu. Sökümü bile çok riskliymiş.

Gölge gibi gördüm ama emin olamadım. Yumurtlamanın kaçıncı günü
Tam olarak bilmiyorum benim ayın altisinda bı kanamam oldu lekelenme şeklinde doktora göründüm yumurtlama kanaması olabilir dedi adet te olmadım eğer altisinda olduğum adet değilse olmadım halen

Tam olarak bilmiyorum benim ayın altisinda bı kanamam oldu lekelenme şeklinde doktora göründüm yumurtlama kanaması olabilir dedi adet te olmadım eğer altisinda olduğum adet değilse olmadım halen
Bilemedim şimdi yarın ilk idrarla tekrar dene bence varsa azda olsa koyulaşır

Huuuuu kimse yok mu? Topicin kapanmasına şurda kalmış 5 gün nereye kayboldu herkes

X