Selermm sen güçlü olmazsan bebeğine verimli olamazsınnn. Kendıne haksızlık etme bence..elinle yedirmeyi denedinmi? Benımkı Genellikle elle verînce ağzını açıyo.ben arada baby tv i açıyorum.. müzık aç, çizgi film aç.babası kalkıp oynasın onu izlerken de yiyebilir.et suyu yada tavuk suyuyla yaptığın çorba besleyici ve doyurucu olabılır.şırıngayla ağzına ara ara sık gitsin:))ben oyuncakla çok kandırıyorum ağzımla oyunlar yapıyorum genelde işe yarıyor çookk geçmiş olsunnn.
Burçakk siZede geçmiş olsun canım yaaa.bebiş hastalığı çokk zor, bende buyuk konuşmuş gibi olmayayım Ama kendım 4 gundur gribim ve bebege bişey olmadı
inşş bulaşmaz
(varsın ben hasta olayım ona bişey olmasın
((
Burçakım sen şu istanbul buluşmasına dahil olsanda bizede ingiltere çikolatası nasip olsaa:))) yok mu istanbulda konferansım falan:))
Esrabeyaz biz medikal park ta nurettin vurgun a gidiyoruz, doğumda kontrole gelen doktordu yine ona devam ediyoruz şimdilik bi sıkıntı yok .sen hangi doktora götürüyrsun?
Ruzaaa,nasıl oldu oğluşun iyileştimi? Vavee sunnet bittimi??? Nasıl geçti? Çok ağladımı??
Yaa bende aktif olarak sürekli sohbetlere katılmak istiyorum ama vakıt bulamıyorum ki bide gribimm
( evde tel çok az çekıyor o yuzden sayfaya ulaşım zorlasıyor.
Benımde sütümde azalma oldu
( sağarak verenler kaç cc vermemiz gerekiyor gunluk??? Benım 5 saatte 100 cc civarı zar zor çıkıyor. 400-500 arası içirmeye çalışıyrum..bu arada benım sağma makınasını arkadaşım vermişti şimdi onada lazımmış, sizce kendıme yeni bi makına alsammı? Daha sagım yaparmıyım yoksa uyurken emzirebildiğim kadar yetermı acaba? Manuel el pompası kullanan oldumu,?o İşimi görürmü acaba?