- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
Hay repu agzini opem ekliyolar bide sitem ediyolar neyse sileyimde gormek zorunda kalmasinlar..
Konu kapanmis ama soylemeden gecemicem sayin bademsekeri o tartisma esnasinda herkes koruyup hak vermisti senin boyle demen hic hos olmadi..
Uzaktan okuyolar okuyolar kirk yilda bir bisey yaziyolar cevap alamayinca hemen trip..Burda herkez bir gunde kanka olmadi gunlerce konusursun yazarsin nickin artik göze aşina olunca daha bi isinirsin.iki kere yazip kaybolup 3 ay sonra gelirseniz kimse sizi hatirlamaz kusura bakmayin..
Hem napalim bebeklerle ilgili paylasim yapin o zaman..kimse konusmayinca millette geyik yapiyo napsinlar? Sayfanin hareketli olmasi lazim bi sekilde, Bön bön bakip bisey yazmadan cikalimda diger forumdakiler gibimi olalim..basliklara kimse yazmamis yeller esiyo, yok facebookta yok bi bilmem nede..
Ayrica kimse facebookta falan konusmuyo bu face muhabbeti niye hortluyo habire..benden gizli fiskosmu yapiyonuz yoksa hee add purcak kagan picagi takarim hee:104:
katılıyorum sana da...
Vavemm cok gecmis olsun isallah hemencik atlatir bizimde 1 hafta sonra biliyosun o yuzden gelismeleri yaz:18:
Kesinlikle genel anesteziyle yaptircam o riski goze alamam ve 20 dk aglamasina dayanamam..
Asya oglan cok tatli kendi yemegini kendi yapiyo iyi yetistirmissin c.tesi gunu bekleriz efendim senide istanbuldasin nasilsa..
Ferda sen gel diye cevahirde bulusuyoruz daha napalim mutlaka geliciksinn..gelmezsen evine geliriz hee
Oglan geceden beri takir takir oksuruyo ya 1 gunde hasta oldu..peteklerde yaniyo..isallah cok ilerlemez
Hasta olan bizdiklara tekrardan gecmis olsun
off.. valla başladı hastalıklar.. kara mı yatırdın annesii.. kıyamam. geçmiş olsun canım.
Ruzacim yatarken vermedim simdi bakalim.Simdiye 3 oldu agri kesici. Gece fitil verebilirim cok aglarsa
Purcak ben de seni gaale almiyorum yazdiklarini okuyorum cevap yazamiyorum.takilmayin bunlara. Öperim
He rua bir de keske hsreketsizken yaptiraydim beee.simdi cocuk ayaga kalkiyor dusuyor dikkat etmek lazim .
Operasyonu yaptircek kagan,bitiful arkadaslar kolaylik dilerim.. siz de kolayca atlatin insallah
aynen canım. en iyisi yenidoğan sünneti.. göbeği düşene kadar iyileşiyor. ama olsun. ne kadar erken o kadar iyi. çok dua ettik. hemen iyi olacak annesi merak etme..