2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
canım sana bişiy diyim yanlış anlama. O buzlukta sütlerin tadi bozuluyo ve vitamini bi miktar azalıyo. ( ben yaklaşık 10*200ml doldurmuştum bizim kız biberon almayınca sütler kaldı. Meyvesine koydum yumurtaya, çorbasına koydum ayran yaptım birazını komşuya verdim bitirdim) neyse şunu yap taze yedirmeye çalış. Donmuşlarıda dedigim gibı yapabılırşın. Bende ek gıdaya geçmedim çok az veriyorum ama ek gıeya geçincede her ögününe anne sütü katmak istiyorum ilaç niyetine. Allah herkese bol bol sütler versin inşallah
ikiz2003 geçmiş olsun
Ferda hayırlı yolculuklar, kaynatanada yazıklar olsun yani ne ayıp sanki dûsman.
Bituful taşsın
Bebişlere iyi uykular...
 
 
Ole deme her kadin guzeldir en azindan cocuk dogurana kadar, bide kandirdilar beni yok vucut yenileniyo yok genclesiyo yikkk yaaa

Guldum sana sütünu komsuyami verdin o nasil is öle ya

Ben sana daha çok güluyom valla
Komsu şöyle yenı dogurmustu sütü azdı verdim kötü bişey yok
 
Sağolun canlarımm neyse 12 ettik saati, ya ben çocuğu anakucağına koydum, uyanmadığı sürece içinde kalsa rahatsız olur mu acep? Çıkarsam uyanacak?

Bituful o ne güzellik bebişim taze yaprak gibin maşşallahhh :)

Valla ben artık saldım biraz çok pimpirik yapmıyorum annem yemek yapmış domatesli soğanlı harç artmış, onu ekledim bugün püresine ne bulursam koyuyorum yediriyorum artık :)
 
Bu mobil versiyonu sevmiyorum, ne bildiriler, ne kimlerin online olduğu görünüyor. Sadece daha çabuk yükleniyor. Beğen butonu da yok duy beni adminnn :)
 
teşekkür ederiz bizim sıpalar da 500 gram almış ,ben de şaştım bu ay ,hadi kız neyse de oğlum nasıl aldı anlamadım ,hiç durmuyor ki sıpa ,bu ay demekki az da olsa yemeleri işe yarıyor .benim kızım 7300 oğlum 6900 ,boyları da 68 ama tabi bizimkiler doğumda kızım 44 oğlum 49 cm doğmuştu :))
Süt ise baslayinca otomatikmen azaliyo kime sorsam oyle diyo, ben strese bagliyodum ama..
yok yaa bir sürü nedeni var sütün..işe başlayınca da düzenli sağamamaktan azalıyor
 

Geniş ve rahatsa cıkarma. Kucaktan rahattır belki
Hayırlı yolculuk ıyı geceler ferda bende kaçar
 
Günaydın lokumlar hayırlı cumalar..

Yarın emara gircem belim feci ağrıyo fıtık etti bu oğlan beni her anlamda doktor zararı olmaz dedi süte geçme anlamında ama hiç inandırıcı gelmedi neyysee..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…