Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
blackberry benim de 43 kusur.. ama ben adetten 1 gun once yaptım. seninki yine daha iyi...
kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuorum
Benide korkuttun simmdi kuzu.. Benimde 61 di, dis gebelik mi oluyo dusukse beta hcg..
ben kan testi filan yaptırmıyacağım az çıktı yükseldimi stresi yaşamak istemiyorum
nasipse alırım kucağıma değilse ne yaparsam yapıyım olmaz zaten ama doktor hamilesin diyene kadarda sizden başkasına söylemem :)))
Aynen canim sabah yine leke gelmis kafayi siyiricam bu lekeler yuzunden
halkayi farkettim evet digerinde yok. acaba kanama alani filanmi? aklimda birton kusku kaliyor.
su riskli haftalar gecsede bizde tadini cikarsak.
ilk gebeligimde ne guzel bilicsiz bilgisiz dogurdum kizimi bu kayiplar olunca cok okuyoruz kafamiz karisiyor.
kac yillik evlisin canim?
Benide korkuttun simmdi kuzu.. Benimde 61 di, dis gebelik mi oluyo dusukse beta hcg..
bizim bu ay ilkti
Hamile değilimmm sabah ilk işim testi yapmak oldu ve yaklaşık 3-4 dk için de hemen silik çizgi belirdi sevinçden çığlıklar attım ve eşimin yanına gidip uyandırdım haberimi paylaşayım diye sonra öğleye doğru adet oldum. Adetim herzamankinden daha sancılı ve daha fazla geliyor sanki acaba kimyasal gebelik oldu ve düştü mü tecrubeli bayanlar nedir bu sizce moralim çoook bozuldu.