canım opudan sonra normal eğer dayanılmaz ağrın olursa doktorunu ara gene de
benim transfer gününe kadar her idrarda hafif olmuştu yumurtalıklarımda kramp
dayanılmaz deilya ağrı öyle ama sanki kasıklarım geriliyo böle idrarde benimde oluyo canım şükür abartcak kadar bişeyim yok olsaydı heralde burda yazı dahi yazamazdım
kızlar birazdan eşimle dışarı çıkcaz biraz hava almak istiyorum ama korkuyorumda bişey olursa diye araba falan sarsarsa birazda yürürüz sonra biyerde oturup çay içelim falan diyoruz sizce doğru yapıomuyum bugün 9. günüm bişey olurmu.
bişey olmaz bence herkes işe gidip geliyo 3.4. gün yani
ben de yarın çıkıcam 7. günümde artık daral geldi evde
aradılar mı karam hastaneden nolmuş yumoşlar döllenmiş mi falan haber verdiler mi ?
aramadılaryaww delircem 1 mayısya ondanmı acaba eşimide aramamışlar benie zaten tablo bile asmışlardı dün benim cuma transferi vardiyeD
canımcım iğneleri kullanırken kür yapmıyor genelde arkadaşlarımız bu kürü tedavi öncesi yaptığında etkili oluyor yani bir önceki adetin ilk günü başlayıp tahmini yumurtlama gününe kadar kullanıyorlar tedavi sırasında kullanmanı ben tavsiye etmem naçizane...
kızlar birazdan eşimle dışarı çıkcaz biraz hava almak istiyorum ama korkuyorumda bişey olursa diye araba falan sarsarsa birazda yürürüz sonra biyerde oturup çay içelim falan diyoruz sizce doğru yapıomuyum bugün 9. günüm bişey olurmu.
e sen arasana kuzum
Kelebegim benimle opuya giren bayandan haberin var mi? Merak ettim insallah olmustur
canım hoş geldin aramıza tedavin hayırlı olsun neden bu kadar kan verirken zorlanıyorsun
yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe
canım benimde 1 adet dondurulmuşum vardı bende çok üzüldüm çözülmeyecek diye çünkü buda benim son sansım eşim bir daha denemek istemiyor çünkü .ama çözüldü allahımın izniyle dün transferim olsu inşallah bebeğim bana tutunmuştur
-hatme lütfen biraz rahat ol canım insanlar düşünce gücüyle neler yapıyorlar, iyi düşünelim iyi olsun ve pes etmeyelim hiç bir zaman, ve hergün temizlik yapıp vücudunu yorma bence, inan hepimiz zaman zaman kötü oluyoruz, içimiz doluyor ağlamak istiyoruz, ama lütfen vüdunu yorma, ne fiziksel olarak ne de psikolojik olarak...Allah bizim dualarımızı duyuyor canım unutmayalım..oooofff arkadaşlarım yardım ediiiiin 17 nisanda kistten dolayı ertelendi tedavim 2.tüp bebek ilaca göre 10 güne başlıcam tedaviye nedense şimdiden içimde bir olumsuzluk ya bu seferde olmazsalarım şimdiden başladı bu son şansım olduğundanmıdır bilmem 11 yıllık evliyim ne tedaviler ne bitkisel ilaçlar 3 aşılama 1 tüp bebek neler yaşadım bu zaman içinde ilk tüp bebekten önce 2yıl psikolojik yardım aldım neler yaşadım anlatamam o günlere geri mi dönüyorum ALLAHIM diyorum her şeye ağlamaya başladım geceleri uyuyamaz oldum her gün temizlik yapıyorum her şey kirli gibi gözüme ayy komik olcak belki ama inanın eşim işten gelince onu bile ben yıkasam mı diyorum ooff kimseyi görmek konuşmak gelmiyor içimden çünkü anlamıyorlar eşim bile buraya yazıyorum sizlerde aynı yolda yürüyorsunuz anlarsınız beni bunları yazarkende ağlıyorum yaaa çıldırıyor muyum HİÇ TANIMADIĞIM YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLARIMM İYİKİ VARSINIZZ.
benim de aynı durum cnm sigarayı bırakmamla başladı
inşallah bişey olmamıştır o kadar karpuz kuru kayısı yiyip üstüne su bile içiyorum yok bana mısın demedi yani
bi de elmayı deniyim canım
bel ağrısını niye soruyorum inatla, benim aşılamada bel ağrım olmamıştı hiç
şimdi ilk kez ara ara regl sancısı gibi bi sancıyla beraber hafif hafif belim de ağrıyo acaba diyorum bu bi belirti olabilir mi bana ?
ay bu bekleme sürecinde herşeyi işaret gibi algılamaktan belirti aramaktan bıktım aslında
iyi kötü alsam sonucu en azından ne olduğumu bilicem
saol özlemim benim alıyorum yazmıştı doktor ağrı kesici tamol 500 mg alıyorumda ya beni aramadılar işci bayramımı bilmiyorumki nie merak ettim bende aramadım korkudan kötü bişi olsa ararlardı dimi bana dün cuma transfer yapcaz 11 de geldemişti doktor op oldum gün mikroenjeksiyon olcak sanırım oda 3 gün doğal oluyo nebilim kafamda büsürü kaygı iyidir iyi yaw demi kötü olsa ararlardı püfff
Ozlem sen hamilemisin cnm sorum olucak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?