2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım opudan sonra normal eğer dayanılmaz ağrın olursa doktorunu ara gene de
benim transfer gününe kadar her idrarda hafif olmuştu yumurtalıklarımda kramp

dayanılmaz deilya ağrı öyle ama sanki kasıklarım geriliyo böle idrarde benimde oluyo canım şükür abartcak kadar bişeyim yok olsaydı heralde burda yazı dahi yazamazdım

kızlar birazdan eşimle dışarı çıkcaz biraz hava almak istiyorum ama korkuyorumda bişey olursa diye araba falan sarsarsa birazda yürürüz sonra biyerde oturup çay içelim falan diyoruz sizce doğru yapıomuyum bugün 9. günüm bişey olurmu.

dayanılmaz deilya ağrı öyle ama sanki kasıklarım geriliyo böle idrarde benimde oluyo canım şükür abartcak kadar bişeyim yok olsaydı heralde burda yazı dahi yazamazdım

e peki nolmuş aradılar mı hastaneden yumpşları söylediler mi

bişey olmaz bence herkes işe gidip geliyo 3.4. gün yani
ben de yarın çıkıcam 7. günümde artık daral geldi evde

bişey olmaz bence herkes işe gidip geliyo 3.4. gün yani
ben de yarın çıkıcam 7. günümde artık daral geldi evde

doru sölüyosun canım ya içim rahatladı biraz 9 gündür evdeyim çok bunaldım havasıda çok güzel daha fazla dayanamadım wala.bebeklrimiz allaha emenet artık.

Bitanemmmmm ben kullandım opu ya kadar bütün kürlerse devam ettim opu dan sonra sadece nar suyuna devam ettim seninde aklında olsun kullan iğnelerden ziyade daha doğal olarak yumoşları büyütüyor rahimi gebeliğe hazırlıyor mucxxxxxx sen başladın mı

Hiç bişey olmazzzzz ben sabah çıkıp akşam giriyordum

Karammm agri kesici Al cnm parol olabilir bugundrn sonra insallah agri kalmaz, duayi okudum Allah Kabul eder insallah

Acceeeess cnm surubu fazla kacirma sakin bozabilir bozulmasida iyi olmaz

Kelebegim benimle opuya giren bayandan haberin var mi? Merak ettim insallah olmustur

saol özlemim benim alıyorum yazmıştı doktor ağrı kesici tamol 500 mg alıyorumda ya beni aramadılar işci bayramımı bilmiyorumki nie merak ettim bende aramadım korkudan kötü bişi olsa ararlardı dimi bana dün cuma transfer yapcaz 11 de geldemişti doktor op oldum gün mikroenjeksiyon olcak sanırım oda 3 gün doğal oluyo nebilim kafamda büsürü kaygı iyidir iyi yaw demi kötü olsa ararlardı püfff

canım hoş geldin aramıza tedavin hayırlı olsun neden bu kadar kan verirken zorlanıyorsun

Damarlarim cok ince ve derindeymis ondan baya zor oluyo kan aldirmak malesef. Kusura bakma gec cvp yaziyorum ama firsat buldukca yazmaya calisiyorum..

İNŞALLAH bebeğin tutunmuştur hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin RABBİM bende 3 taneden biri sağlıklı çözülür diye düşünüyorum zaten tek embriyo transferi olacak benim eşimde malesef son diyor bütün zorluğu çeken ben pes eden o o yüzden çok istiyorum ama şu olumsuzlukları bi atabilsem kafamdan hakkımızda hayırlısı olsun

-hatme lütfen biraz rahat ol canım insanlar düşünce gücüyle neler yapıyorlar, iyi düşünelim iyi olsun ve pes etmeyelim hiç bir zaman, ve hergün temizlik yapıp vücudunu yorma bence, inan hepimiz zaman zaman kötü oluyoruz, içimiz doluyor ağlamak istiyoruz, ama lütfen vüdunu yorma, ne fiziksel olarak ne de psikolojik olarak...Allah bizim dualarımızı duyuyor canım unutmayalım..

-access, çok tatlısın yaa bugün forumu okudumda gerçekten bu sürece bakışımı değiştirdin, kediye basma ve eşi opu günü merkeze götürme muhabbetini sen karamla yapmıştın dmi. vallla koptum.. Allah yüzümüzü güldürsün hep...

karamm, merkezi ara bence....bir gün önce aramamaları çok saçma zaten, ama tabiki Allah korusun olumsuz bişey olsaydı haber verirlerdi zaten,

Ozlem sen hamilemisin cnm sorum olucak sana

Simdilik oyle cnm insallah devam eder, Bu tedavilerde sonuc almak,yeterli degil onemli olan sonuc NE olursa olsun degerin orantili katlanmasiymis of neolcak bilmem

Karaaam SEN ARA kapanmadan hemen hadi uyuyamazsin valla..

kızlarr çok sevinçliyim aradılarrrrrrrr üçüde çoksağlıklı bi şekilde dölenmişlerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…