2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım ben 3 tane dedim hatta doktoruma ama 2 tane koydu kendisi. olmayınca insan kaçtane isticeğini şaşırıyo :) ama hiçbiride olmadı

güzel geçti canım 10:20 girdim 12:20 cıktım evdeyim jelimi yaptım bi saat yatıım işde doktor sağlıklı 3 tane yumurtan var dedi cuma günüde hayırlısıyla transferim var bakalım
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZUM İNSALLAH YUMUOŞLARI BENİŞ OLUP KONAR GÖBÜŞÜNE SIMSIKI TUTUNURLAR ANNELERİNE.
İYİDİR KASIK BATMASI İYİ.HADİ BAKALIM

ay kızlar hakikaten dünya çok küçük ya bu nasıl bir tesadüftür:44:ikinizinde başı sağolsun.

ay kızlar hakikaten dünya çok küçük ya bu nasıl bir tesadüftür:44:ikinizinde başı sağolsun.

sağol canım. hatta ben ilk haberi 24 nisanda almıştım. negatif sonucumu aldığım gün yani. üzülerek arkadaşıma söyledim. ogünde abisinin başına bu üzücü olayın geldiğini söyledi. dedim benimde üzüldüğüm şeye bak. kendi derdimi unuttum bugünde öldüğü haberini aldım

canım ınşallah eşinle barışırsın olur böyle şeyler skma canını. benım etrafımda kımsenın haberı yok tedavımden kayınvalıdemde dahıl bılerek söylemedım sorupta moralım bozulmasın dıye eşim ve annemın haberı var yeter piskolojımı bozarlar ugrasamam tuttumu tutmadımı oyuzden boşver sormasınlar daha ıyı ınan ve ınşallah bebegın senınle olur sakın moralını bozma hep yuksek tut

kuzum ağlama bişey olmaz kan geldi die bana da oldu hatta klinikte hemşirenin yanında yaptığım iğnede kan geldi
öenmli değil damara denk gelmiştir dedi gerçekten de hiç bişeye etkisi olmadı
kuzum bu kocaları allah bildiği gibi yapsın bana transferden sonra ki 2.gün kriz geçritti kocam
o gün benim tutunma günümdü sonra da bastı gitti allaha havale ediyorum akşama kadar ara ara ağladım o gün,
zaten oströjen zirve yapmış uçan kuşa gıcık kapma kapasitem var yani bi anlayış tolerans yapamadı en önemli günde
o yüzden seni çok iyi anlıyorum
bize gene bizden fayda var kendini düşün en önemli sensin şimdi

kızlar kabız oldum ya dün geceden beri karın ağrısı çekiyorum berbat
ilaç içtim anca yeni yeni toparladım
bana kabız olmayacaksın demişlerdi
tuttuysa bile düştü mü acaba acaip stres oldum çünkü karnıma giren gazla kasığıma da çok kramp girdi dün gece
off ya şu testi bi yaptırsam da nedir bi öğrensem bu stresle yaşanmaz

özlem çoooooooooook sevindim canım
testte silik çizgiyi gördüm deyince tahmin etmiştim ben ama bişey demek istemedim
allah korusun yanlış alarm olur falan sonrası daha büyük yıkım
neyse artık test sonucunu aldığına göre sorun kalmadı :))
allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin ve de darısı başımıza

özlem bel ağrın kaçıncı gün başlamıştı ? c.tesi demişsin ama c.tesi kaçıncı günüydü transferinin
bi de kaçıncı gün transferi bebişin ?

Herkese gunaydin..

Kelebegim herkes evindeki 1 yemek kasigi yada fincan pirince okuyup bana getirdi hepsini karistirdim 1 kilo kadar var onu yemeklerde kullaniyorum, pirinci yikarken lavaboya degil disari topraga dokuyorum suyunu okunmus oldugu icin, annem saglikci benim gebeler cok gelir yanina biraz ordan biraz cevre buldu cnm

SKGK cnm esine kafayi takma lutfen onlarda caresiz zor durumda baba olmak cirpiniyorlar, bak Ben ignelere basladigimda esim yanimda degildi izin probleminden sonra geldi Ben biraz tek basina olunca sanki tek eziyeti Ben cekiyorum diye biraz kapris yaptim bana nededi biliyormusun ayni igneleri bende yapiyim yeter ki rahatla o oldu o yuzden kendini hic kasma onlar Bu zorlu yolda bizden daha caresiz guclu durmaya calisiyorlar

Access cnm benim 3. Gun embriyosu,8. Gun bel agrim ayni adet agrisi gibi basladi. Cnm bende bastan beri hep kabizlik cektim ignelere basladigimda biraz bitki caylariyla zar zor idare ettim transferden sonra arada surup almak zorunda kaldim AMA genede cok zorlabdigim zaman oldu 2-3 gundur cok sukur biraz daha iyiyim, cnm gunde 2 tane kabuklu Elma ye o rahatlatiyor biraz,Ben sigarayi biraktigimdan beri yasiyorum Bu sorunu,tedavide iyice artti..kayisi kurusu evde kuruyan cinsinden daha iyi oluyor ve Elma ye canim

oooofff arkadaşlarım yardım ediiiiin 17 nisanda kistten dolayı ertelendi tedavim 2.tüp bebek ilaca göre 10 güne başlıcam tedaviye nedense şimdiden içimde bir olumsuzluk ya bu seferde olmazsalarım şimdiden başladı bu son şansım olduğundanmıdır bilmem 11 yıllık evliyim ne tedaviler ne bitkisel ilaçlar 3 aşılama 1 tüp bebek neler yaşadım bu zaman içinde ilk tüp bebekten önce 2yıl psikolojik yardım aldım neler yaşadım anlatamam o günlere geri mi dönüyorum ALLAHIM diyorum her şeye ağlamaya başladım geceleri uyuyamaz oldum her gün temizlik yapıyorum her şey kirli gibi gözüme ayy komik olcak belki ama inanın eşim işten gelince onu bile ben yıkasam mı diyorum ooff kimseyi görmek konuşmak gelmiyor içimden çünkü anlamıyorlar eşim bile buraya yazıyorum sizlerde aynı yolda yürüyorsunuz anlarsınız beni bunları yazarkende ağlıyorum yaaa çıldırıyor muyum HİÇ TANIMADIĞIM YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLARIMM İYİKİ VARSINIZZ.

kuzum ağlama delirme daha tedavin başlıycak güzel güzel son kez iğnelerini olucaksın son kez transfer masasına yatıcaksın inşallah
bu sefer bebeklerin tutunacak sana ama önce annelerinin biraz dirayetli ve dik durması lazım
bu iş böyle hatme ne yapalım
işin stresi de acısı da yalnızlığı da yorgunluğu da psikolojik baskısı da bizim üstümüzde
bizde sorun erkek infertilite gene de tedavi benim üzerimden yürüdü iğneleri ben yedim 2 şer 2şer
eşim olursa olur napalım olmazsa kafasında
gene de ben sağlam durmaya çalışıyorum anladım ki şu dünyada beni benden fazla düşünen seven umursayan yok
o yüzden faydam da kendime zararımda
psikolojik destek almanın sakıncası yok eğer gerekliyse her zaman alınır o günlere geri dönüyorum diye panik yapma
herşey daha iyi olacak diye düşün iyi olsun cnm

benim de aynı durum cnm sigarayı bırakmamla başladı
inşallah bişey olmamıştır o kadar karpuz kuru kayısı yiyip üstüne su bile içiyorum yok bana mısın demedi yani
bi de elmayı deniyim canım
bel ağrısını niye soruyorum inatla, benim aşılamada bel ağrım olmamıştı hiç
şimdi ilk kez ara ara regl sancısı gibi bi sancıyla beraber hafif hafif belim de ağrıyo acaba diyorum bu bi belirti olabilir mi bana ?
ay bu bekleme sürecinde herşeyi işaret gibi algılamaktan belirti aramaktan bıktım aslında
iyi kötü alsam sonucu en azından ne olduğumu bilicem

sağol arkadaşım iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor benim 3 tane dondurulmuşum var onlarla yola çıkacam bide o var iyi çözülürlerse birincide çok olumluydum kesin olacak diyordum o kadar inanmışım ki olmayınca dünyam yıkılmıştı içimde yaşadıklarımı anlatacak anlatsamda anlıyacak kimse yok etrafımda evet malesef her şeyi biz yaşıyoruz bizde sebebsiz kısırlık ama yine sende bi şey vardır diyen eşimin akrabalarıyla dolu etrafım alnımda yazıyor ya RABBİM SANADA TÜM BU YOLDA YÜRÜYENLERE ÖNCE SABIR SONRADA BEBEKLERİNİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Canim lutfen uzulme asla son sansin degil kendini Boyle odaklama olmasa bile kadar savascam,birgun olucak de lutfen kendin inan, Ben devam etmezse asla vazgecmiycem bastan beri hep bunu dedim..dua et cnm ve herzaman sukret haline daha kotu sartlarda olabilirdik rabbim yardimcin olsun

gunde 2 Elma ye mutlaka kabuguyla eger gecnezse klinigi ARA ilac kullan,Ben duphalac diye syrup ictim klinik Verdi.. Ben adet olcagim zaman 2-3 gun once bel agrim baslar simdide aynisi oldu hic fark yok,pazar gunu gozum karardi 12-5 cikti tansiyonum arada duser dunde dustu, inan farklilik bulamiyorum,surekli idrara cikma derler oda yokgibi, AMA 9. Gece hafif vucut isim artti hala ayni yerlerde oncesi usuyordum,Ben adet olacagimi normalde 1 gun once anlarim isim yukselir sonra duser, Bu kez yukseldi dusmedi, gecen yilki tupte dusmustu yani zaten ogrenmem 10. Gun oldu insallah devam eder, sabah 6 da uyaniyorum birdaha uyuyamiyorum korkuyorum cok duscek degerim diye.. Seninde 2 tane blast embriyon var Ben onceki tedavimde oralara bile gelemedim insallah tutunur sana

Access cnm karpuzuda cok tuketme daha sanki mevsimi degil.. Kayisida Anne usulu kuruyanlardan ye hazir kurutulmuslar bende fayda etmedi

Access cnm karpuzuda cok tuketme daha sanki mevsimi degil.. Kayisida Anne usulu kuruyanlardan ye hazir kurutulmuslar bende fayda etmedi
evet hazır kurutulmuşlar işe yaramıyo gerçekten
duphalac dün başladım akşam içmeye bakalım belki o biraz fayda eder bugün daha iyiyim heralde duphalac iyi geldi bana
bi de elma söyliycem eşime akşam gelirken alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…