Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZUM İNSALLAH YUMUOŞLARI BENİŞ OLUP KONAR GÖBÜŞÜNE SIMSIKI TUTUNURLAR ANNELERİNE.güzel geçti canım 10:20 girdim 12:20 cıktım evdeyim jelimi yaptım bi saat yatıım işde doktor sağlıklı 3 tane yumurtan var dedi cuma günüde hayırlısıyla transferim var bakalım
İYİDİR KASIK BATMASI İYİ.HADİ BAKALIMkızlar bu arada kasık ve bel ağrısı başladı hafiften bugün
duş aldım hata mı ettim bilmiyorum 5.gündü koktum artık dayanamadım
bi de çok uykum geliyo habire
özlemi de merak ettim noldu acaba sonucu
İLAHİ CANIM YA GÜLDÜRDÜN BENİ.STRES OLAMMAK ELDE DEĞİL BU SÜREÇTE AM DEDİĞİN GİBİ SAKİN OLAMAYA ÇALIŞMALI İNSAN BEN BİR DAHAKİNE DAHA SAKİN OLACAĞIM EN AZINDAN DÖLENDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR...SON BAHARDA DENEYİM DİYORUM YA NASİP BAKALIM..kuzum inşallah öyledir ama bana yapma dedikleri ne varsa yaptım, strese girme dediler kocama kamikaze gibi dalıyodum az daha
her sabah yatakta gerinerek uyanıyorum alışkanlık, sonra ulan gerinme dediler diip panik yapıyorum
irkilme dediler dün gece koridorda karanlıkta kediye bastım nası bi zıpladım ciyak ciyak bellli değil
bilmiyorum yani ben hamile kalırsam mucize falan olur sanıyorum
canım opu rahat sonrası stres bi başlıyo anlatamam yok tuttu mu tutmadı mı die
kızlar benim yaptığım hataları yapmayın sakin kalın
bu dönem oströjen hormonunun zirve yaptığı dönemmiş en stresli dönem yani sakin kalmak lazım gene de
bi de merak ediyorum herkes tüpçü hamilesi değil sonuçta biz bilip de kafayı yiyoruz dikkat edelim diye
ama bi sürü insan reglisi gecikmese anlamıyo bile hamile olduğunu geriniyo da her bişeyi de yapıyo duş da alıyo korku filmi de seyrediyo ciyaklıyo gerekiyosaama olacaksa gene oluyo yani gerçekten allaha kalmış ol derse olur fazla da takmamak lazım
ama stres yapmayın gene deAYNEN CANIM BU İŞLER BELLİ OLMUYOR BENİM ABLAM TEZGAH ÇIKIP ÇIKIP ATLIYORDU HAMİLE KALDIYSAM DÜŞSÜN DİYE BEN ÇOCUKTUM BU OLAY OLDUĞUNDA YİNEDE BİR ŞEY OLAMADI ŞİMDİ KOCAMN KIZ OLDU
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YUMİŞLERN BEBİŞ OLUP GÖBÜŞÜNE KONSUN İNSALLAH.HADİ BAKALI SONU BEBİŞLE BİTEN BİR HAMİLELİK OLUR İNSALLAH.Kızlar bende geldim :)) aslında işimiz erken bittide hastane çıkışı anneme geçtik orda yattım biraz eve yeni geldim. Kızlar 8 yumurta toplandı ama kaç tanesi döllencek ne olcak yarın haber verceklermiş transfer günü için net bişey söylenmedi haber beklicez artık...
POLİT CANIM BENİM YA MASALLAH SİZE ÇOK SEVİNDİMMerhaba teyzeleriiiii bizz ikizizz galiba cuma gunu kese gorucez ama ben dayanmadim dun saglik merkezine gittim ozele keseleri gorduk biri tam belli dr aaaa ikincide var sanirim dedi tek yumurta ikizi olabilir dedi cok sevindim cokkkkk sukur rabbime ben ilaclardan kilo degil de sisimm goren 3 aylik mi diyor karnima bu gun carsiya gittim hamile kiyafeti aldi esim delirtti beni bn erken dedim ama dinlmedi 11 yilin ozlemi isteee eve geldim kahvrengi bir sey geldi korktum bende kizlar arada geliyor bu yaaaa hamile oldugumu ogrenmeden 1 gun once gelmisti ve arada oluyorrr korkuyorummmm.AY BENDE ÇOK İSTİYORUM İKİZ YA AMA YİNEDE RABBİM BİLİR GÖNLÜMDEN GEÇEN BU ONUN TAKTİRİNE KALMIŞ TABİKİDE.NE MUTLU SAN CANIM SAĞLICAKLA AL İNSALLAH KUCAĞIAN BİZE BOL BOL DUA ET KUZUM.BU ARADA SEN BENDEN BİR YAŞ BUYÜKMÜŞSÜN ERKENMİ EVLENDİN SEN.
AYCEN ÖNCELİKLE GÖZÜN AYDIN CANIM.BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN İNSALLAH.KAYBINIZ İÇİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN HAYAT BU İŞTE.arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasalar zaten yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok .10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar atla karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime geldikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma inşallah beni duymuştur
CANIM BENİM SENİNDE TRANSVERİN HAYIRLI OLSUN.BEBİŞLERİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN İNSALLAH..inşallah rabbimnasip etsin.banada bugün 4 de transferi yaptı doktorum.ilginç şekilde verdiklerinde içimde bir ürperti hissettim.çok dua ettim.ilk denemem ve doktorum çok emin konuştu.yinede nasip tabikiii.10 mayısı bekliyeceğim sonuç için.
CANIM YA BEN GÜNDE 3 TANE İĞNE VURUYORDUM GÖBEĞİMDE YER KALMAMIŞTI BAZEN BENİMDE OK az kan gelirdi biraz dah sabret arkadaşım iğneyi vururken bebişini kucağına almayı düşün bak ozaman hiç canın acımazKizlar ignelerimu vurduktan sonra igneyi cikarttim ufacik kan geldi oturdum agliorum moralim cok bozuldu esimlede konusmuyoruz ne bu ya ben tek basimami yapicam bebegi kayinvalidemin umrunda degil doktordan gelince soruo sadece kendumu cok kotu hissediorumm
canım ya yaşadıklarına çok üzüldüm çok şükür aranız düzelmiş.seninde dediğin gibi geçmişi unutup önüne bakmalı insan.ne güzel bunu yapabilmişsin.şimsi birde bebişlerini aldınmı kucağına rabbin izniyle onlardan başkasını görmez gözünSgk bosver hic bir seyi dusunme benim yasadiklarimi bir bilsen 28 yasindayim 11 yillk evliyim temmuz ayindan ekim ayina yasadiklarimi bir ben bir allah biliyor esim beni aldatti evden gonderdi neler neler anlatsam sasarsin ama yuce rabbim gozunu acti yanlisi gordu tekrar baristirdi ve su an hamileyimm ama hic bir sey cikmiyr icinden insann eger sorunun buyuk degilse uzatma bosver kendine bak ben su an sadece allahi bebeklerimi ve kendimi dusunuyorum takma bir seyi
kuzum ya bu pirinci okuttuktan sonra ne yaptınız ilk deva duyuyorum.bende bulabilirsem yaptırayım.hiç olmadı kadın doğumun önüne gide önüme gelen hamileye okuturum .Cnm yarin bir aksilik olmazsa hepimiz Adina okurum, duanin gucune cok inaniyorum bizde trdaviden once 41 hamileye pirince meryem suresi okuttuk dusun 41 hamile bulmasi cok zor oldukimse okumam demez herhalde
canım inşallah tutunur. benim 2. de olmadı. 3. olur inşallah.buarada bu sabah aldığın haberi bende aldım. acaba aynı kişimi?[/QUOTE
inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım .nerde oturuyorsun canım ben üsküdardayım
canım inşallah tutunur. benim 2. de olmadı. 3. olur inşallah.buarada bu sabah aldığın haberi bende aldım. acaba aynı kişimi?[/QUOTE
inşallah canım hayırlı sonuçlar alalım .nerde oturuyorsun canım ben üsküdardayım
evet canım üsküdardaki arkadaşımın abisi aynı kişi demek. dünya nekadar küçük baksana. üsküdardaydım ben ümraniyeye taşındım
ay kızlar hakikaten dünya çok küçük ya bu nasıl bir tesadüftür:44:ikinizinde başı sağolsun.
Kizlar ignelerimu vurduktan sonra igneyi cikarttim ufacik kan geldi oturdum agliorum moralim cok bozuldu esimlede konusmuyoruz ne bu ya ben tek basimami yapicam bebegi kayinvalidemin umrunda degil doktordan gelince soruo sadece kendumu cok kotu hissediorumm
kuzum ağlama bişey olmaz kan geldi die bana da oldu hatta klinikte hemşirenin yanında yaptığım iğnede kan geldiKizlar ignelerimu vurduktan sonra igneyi cikarttim ufacik kan geldi oturdum agliorum moralim cok bozuldu esimlede konusmuyoruz ne bu ya ben tek basimami yapicam bebegi kayinvalidemin umrunda degil doktordan gelince soruo sadece kendumu cok kotu hissediorumm
oooofff arkadaşlarım yardım ediiiiin 17 nisanda kistten dolayı ertelendi tedavim 2.tüp bebek ilaca göre 10 güne başlıcam tedaviye nedense şimdiden içimde bir olumsuzluk ya bu seferde olmazsalarım şimdiden başladı bu son şansım olduğundanmıdır bilmem 11 yıllık evliyim ne tedaviler ne bitkisel ilaçlar 3 aşılama 1 tüp bebek neler yaşadım bu zaman içinde ilk tüp bebekten önce 2yıl psikolojik yardım aldım neler yaşadım anlatamam o günlere geri mi dönüyorum ALLAHIM diyorum her şeye ağlamaya başladım geceleri uyuyamaz oldum her gün temizlik yapıyorum her şey kirli gibi gözüme ayy komik olcak belki ama inanın eşim işten gelince onu bile ben yıkasam mı diyorum ooff kimseyi görmek konuşmak gelmiyor içimden çünkü anlamıyorlar eşim bile buraya yazıyorum sizlerde aynı yolda yürüyorsunuz anlarsınız beni bunları yazarkende ağlıyorum yaaa çıldırıyor muyum HİÇ TANIMADIĞIM YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLARIMM İYİKİ VARSINIZZ.
benim de aynı durum cnm sigarayı bırakmamla başladıHerkese gunaydin..
Kelebegim herkes evindeki 1 yemek kasigi yada fincan pirince okuyup bana getirdi hepsini karistirdim 1 kilo kadar var onu yemeklerde kullaniyorum, pirinci yikarken lavaboya degil disari topraga dokuyorum suyunu okunmus oldugu icin, annem saglikci benim gebeler cok gelir yanina biraz ordan biraz cevre buldu cnm
SKGK cnm esine kafayi takma lutfen onlarda caresiz zor durumda baba olmak cirpiniyorlar, bak Ben ignelere basladigimda esim yanimda degildi izin probleminden sonra geldi Ben biraz tek basina olunca sanki tek eziyeti Ben cekiyorum diye biraz kapris yaptim bana nededi biliyormusun ayni igneleri bende yapiyim yeter ki rahatla o oldu o yuzden kendini hic kasma onlar Bu zorlu yolda bizden daha caresiz guclu durmaya calisiyorlar
Access cnm benim 3. Gun embriyosu,8. Gun bel agrim ayni adet agrisi gibi basladi. Cnm bende bastan beri hep kabizlik cektim ignelere basladigimda biraz bitki caylariyla zar zor idare ettim transferden sonra arada surup almak zorunda kaldim AMA genede cok zorlabdigim zaman oldu 2-3 gundur cok sukur biraz daha iyiyim, cnm gunde 2 tane kabuklu Elma ye o rahatlatiyor biraz,Ben sigarayi biraktigimdan beri yasiyorum Bu sorunu,tedavide iyice artti..kayisi kurusu evde kuruyan cinsinden daha iyi oluyor ve Elma ye canim
kuzum ağlama delirme daha tedavin başlıycak güzel güzel son kez iğnelerini olucaksın son kez transfer masasına yatıcaksın inşallah
bu sefer bebeklerin tutunacak sana ama önce annelerinin biraz dirayetli ve dik durması lazım
bu iş böyle hatme ne yapalım
işin stresi de acısı da yalnızlığı da yorgunluğu da psikolojik baskısı da bizim üstümüzde
bizde sorun erkek infertilite gene de tedavi benim üzerimden yürüdü iğneleri ben yedim 2 şer 2şer
eşim olursa olur napalım olmazsa kafasında
gene de ben sağlam durmaya çalışıyorum anladım ki şu dünyada beni benden fazla düşünen seven umursayan yok
o yüzden faydam da kendime zararımda
psikolojik destek almanın sakıncası yok eğer gerekliyse her zaman alınır o günlere geri dönüyorum diye panik yapma
herşey daha iyi olacak diye düşün iyi olsun cnm
oooofff arkadaşlarım yardım ediiiiin 17 nisanda kistten dolayı ertelendi tedavim 2.tüp bebek ilaca göre 10 güne başlıcam tedaviye nedense şimdiden içimde bir olumsuzluk ya bu seferde olmazsalarım şimdiden başladı bu son şansım olduğundanmıdır bilmem 11 yıllık evliyim ne tedaviler ne bitkisel ilaçlar 3 aşılama 1 tüp bebek neler yaşadım bu zaman içinde ilk tüp bebekten önce 2yıl psikolojik yardım aldım neler yaşadım anlatamam o günlere geri mi dönüyorum ALLAHIM diyorum her şeye ağlamaya başladım geceleri uyuyamaz oldum her gün temizlik yapıyorum her şey kirli gibi gözüme ayy komik olcak belki ama inanın eşim işten gelince onu bile ben yıkasam mı diyorum ooff kimseyi görmek konuşmak gelmiyor içimden çünkü anlamıyorlar eşim bile buraya yazıyorum sizlerde aynı yolda yürüyorsunuz anlarsınız beni bunları yazarkende ağlıyorum yaaa çıldırıyor muyum HİÇ TANIMADIĞIM YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLARIMM İYİKİ VARSINIZZ.
benim de aynı durum cnm sigarayı bırakmamla başladı
inşallah bişey olmamıştır o kadar karpuz kuru kayısı yiyip üstüne su bile içiyorum yok bana mısın demedi yani
bi de elmayı deniyim canım
bel ağrısını niye soruyorum inatla, benim aşılamada bel ağrım olmamıştı hiç
şimdi ilk kez ara ara regl sancısı gibi bi sancıyla beraber hafif hafif belim de ağrıyo acaba diyorum bu bi belirti olabilir mi bana ?
ay bu bekleme sürecinde herşeyi işaret gibi algılamaktan belirti aramaktan bıktım aslında
iyi kötü alsam sonucu en azından ne olduğumu bilicem
evet hazır kurutulmuşlar işe yaramıyo gerçektenAccess cnm karpuzuda cok tuketme daha sanki mevsimi degil.. Kayisida Anne usulu kuruyanlardan ye hazir kurutulmuslar bende fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?