2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Slm kizlar bende hala iynelere devam ediyorum yarin tekrar kontrole gitcem vuruldugum igneler acisindan hicbir sorunum yok cok sukur benik en buyuk sorunum kan aldirmak resmen facia gibi bisey benim icin her defasinda zar zor kan aliyolar insallah pazartesi yumurta toplama islemi olcak Rabbimden butun evlat hasreti cekenler icin dua ediyorum herkese ana-baba olma duygusunu yasatsin.. Aminn surekli yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum kendi bilgilerimide paylasmaya caliscam Rabbik insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

canım bol bol meyve kuru kayısı yeeee üstünede sıcak su iç bana cok iyi geliyor

fıstıklar günaydın herkese..
günaydın canımmm

27 derece sıcaklıktaki kırıkkaleden günaydın hepinize:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?

canım benimde 1 adet dondurulmuşum vardı bende çok üzüldüm çözülmeyecek diye çünkü buda benim son sansım eşim bir daha denemek istemiyor çünkü .ama çözüldü allahımın izniyle dün transferim olsu inşallah bebeğim bana tutunmuştur

canım hoş geldin aramıza tedavin hayırlı olsun neden bu kadar kan verirken zorlanıyorsun

Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?

canımcım iğneleri kullanırken kür yapmıyor genelde arkadaşlarımız bu kürü tedavi öncesi yaptığında etkili oluyor yani bir önceki adetin ilk günü başlayıp tahmini yumurtlama gününe kadar kullanıyorlar tedavi sırasında kullanmanı ben tavsiye etmem naçizane...

Hmm anladım canım ben geç kaldım o zamanneyse artık inş iğneler yeterli olur

arkadaşlar, bizde 4 mayıs ta sonucumuzu öğreneceğiz inşallahh...

çok az kalmışşşşşş
inşallah pozitif haberini alırız [/QUOTE]

ayy inşallah inşallahhh

iğneler yeterli olur tabii daha öncesinde yumurta kalitesinde sorun yaşadınmı

çok az kalmışşşşşş
inşallah pozitif haberini alırız
Yumurtlamamda bi sorun yok canım:)tek sorun çükolata kisti.dün bi rüya gördüm sanki.kevser suresini gördüm ama pekte hatırlamıyorum.anlamına baktım moralim bozuldukevser suresini görenin çocuğu olmaz yazıyo boğazıma bişi düğümlendi

aa kramp mı var nası kaya ? kızım anlatsana adam gibi

manyak hamilelik belirtisi arama kız bende hahaha benim bebişler hastanede bak gene geldi aklıma ühhüüü bebişlerimi hastanede bırakıp geldim zaten aklım orda D kız kaya bildin taş kaya taşın iricesi sanki yuttum kasıma oturdu taşgibiyim taş

canım opudan sonra normal eğer dayanılmaz ağrın olursa doktorunu ara gene de
benim transfer gününe kadar her idrarda hafif olmuştu yumurtalıklarımda kramp

eet hamilelik belirtisi arıyorum vallaha bi de çaktırmıyorum sonra normaldir opudan sonra falan diye
unuttum senin cuma giriceğini sanki girdin gibi geldi birden

aradılar mı karam hastaneden nolmuş yumoşlar döllenmiş mi falan haber verdiler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…