evet canım üsküdardaki arkadaşımın abisi aynı kişi demek. dünya nekadar küçük baksana. üsküdardaydım ben ümraniyeye taşındım
evet canım dünya gerçek tende küçük bizi çok üzdü canım cokkkk .biz eşiyle cok samimiyiz .allahın takdiri insanın elinden hiç bir şey gelmiyor verende allah alanda dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimizden.üsküdarın neresinde oturuyordun
kızlar kabız oldum ya dün geceden beri karın ağrısı çekiyorum berbat
ilaç içtim anca yeni yeni toparladım
bana kabız olmayacaksın demişlerdi
tuttuysa bile düştü mü acaba acaip stres oldum çünkü karnıma giren gazla kasığıma da çok kramp girdi dün gece
off ya şu testi bi yaptırsam da nedir bi öğrensem bu stresle yaşanmaz
günaydın canımmmfıstıklar günaydın herkese..
27 derece sıcaklıktaki kırıkkaleden günaydın hepinize:)
sağol arkadaşım iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor benim 3 tane dondurulmuşum var onlarla yola çıkacam bide o var iyi çözülürlerse birincide çok olumluydum kesin olacak diyordum o kadar inanmışım ki olmayınca dünyam yıkılmıştı içimde yaşadıklarımı anlatacak anlatsamda anlıyacak kimse yok etrafımda evet malesef her şeyi biz yaşıyoruz bizde sebebsiz kısırlık ama yine sende bi şey vardır diyen eşimin akrabalarıyla dolu etrafım alnımda yazıyor ya RABBİM SANADA TÜM BU YOLDA YÜRÜYENLERE ÖNCE SABIR SONRADA BEBEKLERİNİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Slm kizlar bende hala iynelere devam ediyorum yarin tekrar kontrole gitcem vuruldugum igneler acisindan hicbir sorunum yok cok sukur benik en buyuk sorunum kan aldirmak resmen facia gibi bisey benim icin her defasinda zar zor kan aliyolar insallah pazartesi yumurta toplama islemi olcak Rabbimden butun evlat hasreti cekenler icin dua ediyorum herkese ana-baba olma duygusunu yasatsin.. Aminn surekli yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum kendi bilgilerimide paylasmaya caliscam Rabbik insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
canımcım iğneleri kullanırken kür yapmıyor genelde arkadaşlarımız bu kürü tedavi öncesi yaptığında etkili oluyor yani bir önceki adetin ilk günü başlayıp tahmini yumurtlama gününe kadar kullanıyorlar tedavi sırasında kullanmanı ben tavsiye etmem naçizane...
Hmm anladım canım ben geç kaldım o zamanneyse artık inş iğneler yeterli olur
arkadaşlar, bizde 4 mayıs ta sonucumuzu öğreneceğiz inşallahh...
Yumurtlamamda bi sorun yok canım:)tek sorun çükolata kisti.dün bi rüya gördüm sanki.kevser suresini gördüm ama pekte hatırlamıyorum.anlamına baktım moralim bozulduiğneler yeterli olur tabii daha öncesinde yumurta kalitesinde sorun yaşadınmı
çok az kalmışşşşşş
inşallah pozitif haberini alırız
yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe
slm kızlar ofyaa sanki koskacaman bi kaya yuttum kasıklarıma oturdu
aa kramp mı var nası kaya ? kızım anlatsana adam gibi
manyak hamilelik belirtisi arama kız bende hahaha benim bebişler hastanede bak gene geldi aklıma ühhüüü bebişlerimi hastanede bırakıp geldim zaten aklım ordaD kız kaya bildin taş kaya taşın iricesi sanki yuttum kasıma oturdu taşgibiyim taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?