2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

abicim yavaşça sağa bakın fatmagül nası kurtulduyu gördünüz mü reklamı
yoksam bi ben miyim gece gece allam o ne yahu

Kelebegim benimle opuya giren bayandan haberin var mi? Merak ettim insallah olmustur
kuzum ya konuştum bugun malesef olmamış.bu işler nasip kısmet işi.onun ilk tedavisi tutmuştu ama kimyasal gebelik geçirmiş bak bu olmadı.rabbim bir dahakine insallah gönderir yavrusunu.

ben geldimmmmmmm.offf sayfalar birikmiş.anca okuya bildim.dün çok şükür söküldüm kızlar ya korkmuştum regl düzenim bozulacak diye.karam heyecan doruktamı kuzum.

h. geldin kelebeğim evetttt doruk neki taşdı gidiyo yetişemiyorum hahaha pekbi havalıyım anam içimde kelebekler uçuşuyo ay içim gıdıkladı D

h. geldin kelebeğim evetttt doruk neki taşdı gidiyo yetişemiyorum hahaha pekbi havalıyım anam içimde kelebekler uçuşuyo ay içim gıdıkladı D

maşallah canım hep böyle ol kız.içindeki kelebekler hiç durmasın kırpır etsin:)

bısey olmaz cnm o sana suan sımsıkı tutndu merak etme ben transfer gununden sonucumu ogrenene kadar hergun dısaardaydım.. hatta dr.um tatıle gıt al esını dedı ama eşimın ısı cok yogun gıdemdk..

bende burda okuduklarımla cesaret ettim çıkabildim bende çok heycan başladı inş güzel sonucu alırım bende olmazsa bidahaki sefere şansım olurmu bilmiyorum..

valla tam karamın yumoşlarını konuşuyoduk
ben fatmagülün koltuk altını gördüm kal geldi bana daha bişey kaynatamıyorum

ben fatma gülün suçunu biliyom kız suçu behlül saol kekebeğim cümlemizin öyle olsun sen iyisin dimi dadlum hep böle kal çok güçlü bi kadınsın bak gör sen kendilinden kalcan ben hastaneye gittimde kızın birinin iki tüpüde tıkalıymış doktor asla hamile kalmasın demiş tüp yaptırmış tutmamış ogün adet olmuş ve dahda olmamış hamile kalmış ama sanırsam üstüne görmüş yha sende öle olasın emi sana beddu am olsun hihihihhihi anam gördüm fatma gülü görmez olaydım lennn midem kalkdı ben vcy gidiyom one lan öle burun bile tavan yapmış böööğğğ

Son düzenleme:
bende burda okuduklarımla cesaret ettim çıkabildim bende çok heycan başladı inş güzel sonucu alırım bende olmazsa bidahaki sefere şansım olurmu bilmiyorum..

niye böyle söylüyosun insallah tutunmuştur canım benim..umutsuz olma lütfen.klişe bir laf ama ne demişler nefes alıyorsak umut vardır hakikatende öyle canım.

kılzar ya ben bu tedavide nerden baksan 5 kilo aldım.spora ve diyete başlıyacağım.maydonoz kürü diye bir detoxs var içimi bi güzel temizleyem.alt yapı çalışmalarına başlıyorum şimdiden bebiş için bu halim beni çok rahatsız ediyor malum yaz geliyor.

anam şimdiden başladı aşermeye senin kocanın işi zor gecenin 3 ünde istavrit aratırsın sen adama

valla anama benzersem çam ağcındaki hani o sobada yakıyolarya herneyse gozalakmı deniyo aman anladınız çam ağcının olmamıış şeyini cümleyegel haha onu bile şeftali sanıp yemiş D

eğer hamile kalamadıysam aynen ben de hemen diete giricem bildiğin küçük boy foka döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…