- 15 Şubat 2013
- 25.152
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.390
- 798
kız çatlak olmasaydı neyi verceklerdi
güldürdün beni gece gece
kuzum ya konuştum bugun malesef olmamış.bu işler nasip kısmet işi.onun ilk tedavisi tutmuştu ama kimyasal gebelik geçirmiş bak bu olmadı.rabbim bir dahakine insallah gönderir yavrusunu.Kelebegim benimle opuya giren bayandan haberin var mi? Merak ettim insallah olmustur
ben geldimmmmmmm.offf sayfalar birikmiş.anca okuya bildim.dün çok şükür söküldüm kızlar ya korkmuştum regl düzenim bozulacak diye.karam heyecan doruktamı kuzum.
olumsuz haberini delü sonuçda olumsuzuda veriyolar demi ama şükür öle lmadı hahaha ay sarı bombam yha sen çok yaşa emii dadlum
hoşgeldin kelebeeeem
sarı sazan diyelim kısaca
h. geldin kelebeğim evetttt doruk neki taşdı gidiyo yetişemiyorum hahaha pekbi havalıyım anam içimde kelebekler uçuşuyo ay içim gıdıkladıD
valla tam karamın yumoşlarını konuşuyodukhoş bulduk canımne kaynatıyonuz söyleyin bakem
sazanım istarvitim benim çupram hahaha canım balık çekti galibaD
bısey olmaz cnm o sana suan sımsıkı tutndu merak etmeben transfer gununden sonucumu ogrenene kadar hergun dısaardaydım.. hatta dr.um tatıle gıt al esını dedı ama eşimın ısı cok yogun gıdemdk..
valla tam karamın yumoşlarını konuşuyoduk
ben fatmagülün koltuk altını gördüm kal geldi bana daha bişey kaynatamıyorum
kızım görmüyo musunuz reklamı yahu sağdafatmagülün koltuk altımı
valla tam karamın yumoşlarını konuşuyoduk
ben fatmagülün koltuk altını gördüm kal geldi bana daha bişey kaynatamıyorum
bende burda okuduklarımla cesaret ettim çıkabildim bende çok heycan başladı inş güzel sonucu alırım bende olmazsa bidahaki sefere şansım olurmu bilmiyorum..
anam gördüm fatma gülü görmez olaydım lennn midem kalkdı ben vcy gidiyom one lan öle burun bile tavan yapmış böööğğğ
anam şimdiden başladı aşermeye senin kocanın işi zor gecenin 3 ünde istavrit aratırsın sen adama
kılzar ya ben bu tedavide nerden baksan 5 kilo aldım.spora ve diyete başlıyacağım.maydonoz kürü diye bir detoxs var içimi bi güzel temizleyem.alt yapı çalışmalarına başlıyorum şimdiden bebiş içinbu halim beni çok rahatsız ediyor malum yaz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?