arkadaşlar, bizde 4 mayıs ta sonucumuzu öğreneceğiz inşallahh...
hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe
Damarlarim cok ince ve derindeymis ondan baya zor oluyo kan aldirmak malesef. Kusura bakma gec cvp yaziyorum ama firsat buldukca yazmaya calisiyorum..
kızlarr çok sevinçliyim aradılarrrrrrrr üçüde çoksağlıklı bi şekilde dölenmişlerrrrrrrrrrrr![]()
-access, çok tatlısın yaa bugün forumu okudumda gerçekten bu sürece bakışımı değiştirdin, kediye basma ve eşi opu günü merkeze götürme muhabbetini sen karamla yapmıştın dmi. vallla koptum.. Allah yüzümüzü güldürsün hep...
kızlarr çok sevinçliyim aradılarrrrrrrr üçüde çoksağlıklı bi şekilde dölenmişlerrrrrrrrrrrr![]()
ayyyyy canımm cok sevindimmmm hadi inşallah sana sımsıkı tutunurlar inşallah
oh gözümüz aydın![]()
yengem geçen hafta transfer oldu ve bu gün yanılmıyorsam 7. 8. günü adet kanaması gibi kanama başlamış kan değerleri düşük çıkmış cumartesi gene test yapılacakmış bu 3. transfer sizce sonuç nasıl çok üzülüyorum ne olur böyle tecrübeleri olanlar varsa yardımcı olsun. yanlış yere bu soruyor olabilirim kusura bakmayın şimdiden. telaşım büyük
Hayırlarla gel inş.ilk denemenmiydi sorunun neydi
kızlar birazdan eşimle dışarı çıkcaz biraz hava almak istiyorum ama korkuyorumda bişey olursa diye araba falan sarsarsa birazda yürürüz sonra biyerde oturup çay içelim falan diyoruz sizce doğru yapıomuyum bugün 9. günüm bişey olurmu.
canım ne kadar düşük değeri 7.ve 8 gün düşük çıkabilir değer belkide gelen kan tutunma kanaması olabilir üzülmeyin
rabbim güzünü güldürsün inşallah canım olumlu sonuçlar alırsın
ayyyyy desertgırl canım yaaa valla bizde heyecan yaptık şimdi hayırlı haberlerle gel inşallah
evet cnm saol duyanakadar öldüm öldüm dirildim çok şükür duyunca havalara uçtum şimdi iyiyim ağrı marı uçtu sevinçden demek isterdim ama sol kasım çok baskı yapıyo ahır vasıta gibi yürüyorum sonunda bebişi düşününce hiç tınlamıyorum![]()
canım bende kabızlık sorunu yaşamıştım banada kayısılı activya yoğurt iyi geldi.birde sabah aç karnına 3 adet kayısı ye arkasından 1 subardağı ılık su iç.kabız olunca sıkıntı oluyor.az kaldı biraz sabret.kızlar kabız oldum ya dün geceden beri karın ağrısı çekiyorum berbat
ilaç içtim anca yeni yeni toparladım
bana kabız olmayacaksın demişlerdi
tuttuysa bile düştü mü acaba acaip stres oldum çünkü karnıma giren gazla kasığıma da çok kramp girdi dün gece
off ya şu testi bi yaptırsam da nedir bi öğrensem bu stresle yaşanmaz![]()
tamam canım anladım bende yapayım bir daha ki denemeye.rabbimin izniyle.Herkese gunaydin..
Kelebegim herkes evindeki 1 yemek kasigi yada fincan pirince okuyup bana getirdi hepsini karistirdim 1 kilo kadar var onu yemeklerde kullaniyorum, pirinci yikarken lavaboya degil disari topraga dokuyorum suyunu okunmus oldugu icin, annem saglikci benim gebeler cok gelir yanina biraz ordan biraz cevre buldu cnm
SKGK cnm esine kafayi takma lutfen onlarda caresiz zor durumda baba olmak cirpiniyorlar, bak Ben ignelere basladigimda esim yanimda degildi izin probleminden sonra geldi Ben biraz tek basina olunca sanki tek eziyeti Ben cekiyorum diye biraz kapris yaptim bana nededi biliyormusun ayni igneleri bende yapiyim yeter ki rahatla o oldu o yuzden kendini hic kasma onlar Bu zorlu yolda bizden daha caresiz guclu durmaya calisiyorlar
Access cnm benim 3. Gun embriyosu,8. Gun bel agrim ayni adet agrisi gibi basladi. Cnm bende bastan beri hep kabizlik cektim ignelere basladigimda biraz bitki caylariyla zar zor idare ettim transferden sonra arada surup almak zorunda kaldim AMA genede cok zorlabdigim zaman oldu 2-3 gundur cok sukur biraz daha iyiyim, cnm gunde 2 tane kabuklu Elma ye o rahatlatiyor biraz,Ben sigarayi biraktigimdan beri yasiyorum Bu sorunu,tedavide iyice artti..kayisi kurusu evde kuruyan cinsinden daha iyi oluyor ve Elma ye canim
hatme kuzum biraz sakin ol canım ya.bu sıkıntılı süreçte bunalıma girmemek elde değil insan kendine hakim olamiyor.sıkıntı üstüne geldiği zaman yasin suresini oku canım rabbim ferah kapısı açsın sana insallah.birde bu kadar olumsuz düşünme insallah rabbim nasip eder dondurulmuş bebişlerin sana sımsıkı tutunur..dularım seninle arkadaşım.oooofff arkadaşlarım yardım ediiiiin 17 nisanda kistten dolayı ertelendi tedavim 2.tüp bebek ilaca göre 10 güne başlıcam tedaviye nedense şimdiden içimde bir olumsuzluk ya bu seferde olmazsalarım şimdiden başladı bu son şansım olduğundanmıdır bilmem 11 yıllık evliyim ne tedaviler ne bitkisel ilaçlar 3 aşılama 1 tüp bebek neler yaşadım bu zaman içinde ilk tüp bebekten önce 2yıl psikolojik yardım aldım neler yaşadım anlatamam o günlere geri mi dönüyorum ALLAHIM diyorum her şeye ağlamaya başladım geceleri uyuyamaz oldum her gün temizlik yapıyorum her şey kirli gibi gözüme ayy komik olcak belki ama inanın eşim işten gelince onu bile ben yıkasam mı diyorum ooff kimseyi görmek konuşmak gelmiyor içimden çünkü anlamıyorlar eşim bile buraya yazıyorum sizlerde aynı yolda yürüyorsunuz anlarsınız beni bunları yazarkende ağlıyorum yaaa çıldırıyor muyum HİÇ TANIMADIĞIM YÜZLERİNİ BİLE GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLARIMM İYİKİ VARSINIZZ.
rabbim yardımcın olsun canım.tedavin hayılı sonu bebekli olsun insallahSlm kizlar bende hala iynelere devam ediyorum yarin tekrar kontrole gitcem vuruldugum igneler acisindan hicbir sorunum yok cok sukur benik en buyuk sorunum kan aldirmak resmen facia gibi bisey benim icin her defasinda zar zor kan aliyolar insallah pazartesi yumurta toplama islemi olcak Rabbimden butun evlat hasreti cekenler icin dua ediyorum herkese ana-baba olma duygusunu yasatsin.. Aminn surekli yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum kendi bilgilerimide paylasmaya caliscam Rabbik insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
canım ben yedim ama pek bir fark olmadı önceden yapılması lazım en az 3 ay önceden.bir dahakine öyle yapacağım.Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
rabbim yarımcın olsun.güzel haberlerle dönersin insallah.arkadaşlar, bizde 4 mayıs ta sonucumuzu öğreneceğiz inşallahh...
canım rüyalara falan takılma.birde ne demişler rüyayı neye yorarsan ona çıkarmış.sen rabbime bol bol dua et.hayır olur insallah rüyan.Yumurtlamamda bi sorun yok canım:)tek sorun çükolata kisti.dün bi rüya gördüm sanki.kevser suresini gördüm ama pekte hatırlamıyorum.anlamına baktım moralim bozuldukevser suresini görenin çocuğu olmaz yazıyo boğazıma bişi düğümlendi
![]()
güzel haberlerle dönersin insallah arkadaşım....rabbim yardımcın olsun.yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe
cnm doktor ne demiş asıl o önemli biz ne desek şimdi boş yanibilmiyorum ki abimle konuştum yengemle konuşamadım düşük dedi sadece sesi kötü geliyordu çok soru da soramadım adet günüymüş bu gün de kanama başlamış adet kanaması gibi inşallah bize şaka yapmıştır yeğentoşlarım
ağrı kesici içebilirsin canım parol al
neyse ki yumoşlar döllendi önemli olan o
valla bi an aramıyolar bi türlü, allah dedim gittim yumoşlar allah korusun
ALIYOrum cnm doktor verdi tamol die de ay allah korusun cnm evet maşşalh üstümden yük kalkdı ama olmasaydıda sonuçda hertürlü verceklerdiama şükür dölenmişer bebişlerim cuma alıp evimize gelcez