2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar, bizde 4 mayıs ta sonucumuzu öğreneceğiz inşallahh...

rabbim güzünü güldürsün inşallah canım olumlu sonuçlar alırsın

yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe

ayyyyy desertgırl canım yaaa valla bizde heyecan yaptık şimdi hayırlı haberlerle gel inşallah

Damarlarim cok ince ve derindeymis ondan baya zor oluyo kan aldirmak malesef. Kusura bakma gec cvp yaziyorum ama firsat buldukca yazmaya calisiyorum..

ayyy canım oda cok zor oluyo benimde hep sol kolumdan kan veririm sağ kolumda damar bulamıyorlar hatta bir gün devlet hastanesinde sağ kolumdan almak istedi ben dedimki o kulumdan zor damar bulunur alamazsın yokkkk alacam dedi beni bağırttıra bağırttıra kan aldı o kadar canım yandıkı eşim hemşireye kızdı ne yapıyosun sen yaaaa diye oda anladı hatasını olan benim koluma oldu o kadar canım yandıki anlatamam

eet cnm evde 2 kedi olunca basıyosun arada ister istemez sağol canım ayrıca o senin tatlılığın

oh gözümüz aydın

evet cnm saol duyanakadar öldüm öldüm dirildim çok şükür duyunca havalara uçtum şimdi iyiyim ağrı marı uçtu sevinçden demek isterdim ama sol kasım çok baskı yapıyo ahır vasıta gibi yürüyorum sonunda bebişi düşününce hiç tınlamıyorum

yengem geçen hafta transfer oldu ve bu gün yanılmıyorsam 7. 8. günü adet kanaması gibi kanama başlamış kan değerleri düşük çıkmış cumartesi gene test yapılacakmış bu 3. transfer sizce sonuç nasıl çok üzülüyorum ne olur böyle tecrübeleri olanlar varsa yardımcı olsun. yanlış yere bu soruyor olabilirim kusura bakmayın şimdiden. telaşım büyük

canım ne kadar düşük değeri 7.ve 8 gün düşük çıkabilir değer belkide gelen kan tutunma kanaması olabilir üzülmeyin

bısey olmaz cnm o sana suan sımsıkı tutndu merak etme ben transfer gununden sonucumu ogrenene kadar hergun dısaardaydım.. hatta dr.um tatıle gıt al esını dedı ama eşimın ısı cok yogun gıdemdk..

canım ne kadar düşük değeri 7.ve 8 gün düşük çıkabilir değer belkide gelen kan tutunma kanaması olabilir üzülmeyin

bilmiyorum ki abimle konuştum yengemle konuşamadım düşük dedi sadece sesi kötü geliyordu çok soru da soramadım adet günüymüş bu gün de kanama başlamış adet kanaması gibi inşallah bize şaka yapmıştır yeğentoşlarım

ağrı kesici içebilirsin canım parol al
neyse ki yumoşlar döllendi önemli olan o
valla bi an aramıyolar bi türlü, allah dedim gittim yumoşlar allah korusun

canım bende kabızlık sorunu yaşamıştım banada kayısılı activya yoğurt iyi geldi.birde sabah aç karnına 3 adet kayısı ye arkasından 1 subardağı ılık su iç.kabız olunca sıkıntı oluyor.az kaldı biraz sabret.
tamam canım anladım bende yapayım bir daha ki denemeye.rabbimin izniyle.
hatme kuzum biraz sakin ol canım ya.bu sıkıntılı süreçte bunalıma girmemek elde değil insan kendine hakim olamiyor.sıkıntı üstüne geldiği zaman yasin suresini oku canım rabbim ferah kapısı açsın sana insallah.birde bu kadar olumsuz düşünme insallah rabbim nasip eder dondurulmuş bebişlerin sana sımsıkı tutunur..dularım seninle arkadaşım.
rabbim yardımcın olsun canım.tedavin hayılı sonu bebekli olsun insallah
Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
canım ben yedim ama pek bir fark olmadı önceden yapılması lazım en az 3 ay önceden.bir dahakine öyle yapacağım.

arkadaşlar, bizde 4 mayıs ta sonucumuzu öğreneceğiz inşallahh...
rabbim yarımcın olsun.güzel haberlerle dönersin insallah.
canım rüyalara falan takılma.birde ne demişler rüyayı neye yorarsan ona çıkarmış.sen rabbime bol bol dua et.hayır olur insallah rüyan.
yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe
güzel haberlerle dönersin insallah arkadaşım....rabbim yardımcın olsun.

cnm doktor ne demiş asıl o önemli biz ne desek şimdi boş yani

ağrı kesici içebilirsin canım parol al
neyse ki yumoşlar döllendi önemli olan o
valla bi an aramıyolar bi türlü, allah dedim gittim yumoşlar allah korusun

ALIYOrum cnm doktor verdi tamol die de ay allah korusun cnm evet maşşalh üstümden yük kalkdı ama olmasaydıda sonuçda hertürlü verceklerdi ama şükür dölenmişer bebişlerim cuma alıp evimize gelcez

ben geldimmmmmmm.offf sayfalar birikmiş.anca okuya bildim.dün çok şükür söküldüm kızlar ya korkmuştum regl düzenim bozulacak diye.karam heyecan doruktamı kuzum.

ALIYOrum cnm doktor verdi tamol die de ay allah korusun cnm evet maşşalh üstümden yük kalkdı ama olmasaydıda sonuçda hertürlü verceklerdi ama şükür dölenmişer bebişlerim cuma alıp evimize gelcez

kız çatlak olmasaydı neyi verceklerdi
güldürdün beni gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…