bi de merak ediyorum herkes tüpçü hamilesi değil sonuçta biz bilip de kafayı yiyoruz dikkat edelim diye
ama bi sürü insan reglisi gecikmese anlamıyo bile hamile olduğunu geriniyo da her bişeyi de yapıyo duş da alıyo korku filmi de seyrediyo ciyaklıyo gerekiyosa

ama olacaksa gene oluyo yani gerçekten allaha kalmış ol derse olur fazla da takmamak lazım
ama stres yapmayın gene de

AYNEN CANIM BU İŞLER BELLİ OLMUYOR BENİM ABLAM TEZGAH ÇIKIP ÇIKIP ATLIYORDU HAMİLE KALDIYSAM DÜŞSÜN DİYE

BEN ÇOCUKTUM BU OLAY OLDUĞUNDA YİNEDE BİR ŞEY OLAMADI ŞİMDİ KOCAMN KIZ OLDU
Kızlar bende geldim :)) aslında işimiz erken bittide hastane çıkışı anneme geçtik orda yattım biraz eve yeni geldim. Kızlar 8 yumurta toplandı ama kaç tanesi döllencek ne olcak yarın haber verceklermiş transfer günü için net bişey söylenmedi haber beklicez artık...
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YUMİŞLERN BEBİŞ OLUP GÖBÜŞÜNE KONSUN İNSALLAH.HADİ BAKALI SONU BEBİŞLE BİTEN BİR HAMİLELİK OLUR İNSALLAH.
Merhaba teyzeleriiiii bizz ikizizz galiba cuma gunu kese gorucez ama ben dayanmadim dun saglik merkezine gittim ozele keseleri gorduk biri tam belli dr aaaa ikincide var sanirim dedi tek yumurta ikizi olabilir dedi cok sevindim cokkkkk sukur rabbime ben ilaclardan kilo degil de sisimm goren 3 aylik mi diyor karnima bu gun carsiya gittim hamile kiyafeti aldi esim delirtti beni bn erken dedim ama dinlmedi 11 yilin ozlemi isteee eve geldim kahvrengi bir sey geldi korktum bende kizlar arada geliyor bu yaaaa hamile oldugumu ogrenmeden 1 gun once gelmisti ve arada oluyorrr korkuyorummmm
POLİT CANIM BENİM YA MASALLAH SİZE ÇOK SEVİNDİM

.AY BENDE ÇOK İSTİYORUM İKİZ YA AMA YİNEDE RABBİM BİLİR GÖNLÜMDEN GEÇEN BU ONUN TAKTİRİNE KALMIŞ TABİKİDE.NE MUTLU SAN CANIM SAĞLICAKLA AL İNSALLAH KUCAĞIAN BİZE BOL BOL DUA ET KUZUM.BU ARADA SEN BENDEN BİR YAŞ BUYÜKMÜŞSÜN ERKENMİ EVLENDİN SEN.
arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasalar zaten yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok .10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar atla karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime geldikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma inşallah beni duymuştur
AYCEN ÖNCELİKLE GÖZÜN AYDIN CANIM.BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN İNSALLAH.KAYBINIZ İÇİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN HAYAT BU İŞTE.

inşallah rabbimnasip etsin.banada bugün 4 de transferi yaptı doktorum.ilginç şekilde verdiklerinde içimde bir ürperti hissettim.çok dua ettim.ilk denemem ve doktorum çok emin konuştu.yinede nasip tabikiii.10 mayısı bekliyeceğim sonuç için.
CANIM BENİM SENİNDE TRANSVERİN HAYIRLI OLSUN.BEBİŞLERİN SANA SIMSIKI TUTUNSUN İNSALLAH..
Kizlar ignelerimu vurduktan sonra igneyi cikarttim ufacik kan geldi oturdum agliorum moralim cok bozuldu esimlede konusmuyoruz ne bu ya ben tek basimami yapicam bebegi kayinvalidemin umrunda degil doktordan gelince soruo sadece kendumu cok kotu hissediorumm
CANIM YA BEN GÜNDE 3 TANE İĞNE VURUYORDUM GÖBEĞİMDE YER KALMAMIŞTI BAZEN BENİMDE OK az kan gelirdi biraz dah sabret arkadaşım iğneyi vururken bebişini kucağına almayı düşün bak ozaman hiç canın acımaz

Sgk bosver hic bir seyi dusunme benim yasadiklarimi bir bilsen 28 yasindayim 11 yillk evliyim temmuz ayindan ekim ayina yasadiklarimi bir ben bir allah biliyor esim beni aldatti evden gonderdi neler neler anlatsam sasarsin ama yuce rabbim gozunu acti yanlisi gordu tekrar baristirdi ve su an hamileyimm ama hic bir sey cikmiyr icinden insann eger sorunun buyuk degilse uzatma bosver kendine bak ben su an sadece allahi bebeklerimi ve kendimi dusunuyorum takma bir seyi
canım ya yaşadıklarına çok üzüldüm çok şükür aranız düzelmiş.seninde dediğin gibi geçmişi unutup önüne bakmalı insan.ne güzel bunu yapabilmişsin.şimsi birde bebişlerini aldınmı kucağına rabbin izniyle onlardan başkasını görmez gözün

Cnm yarin bir aksilik olmazsa hepimiz Adina okurum, duanin gucune cok inaniyorum bizde trdaviden once 41 hamileye pirince meryem suresi okuttuk dusun 41 hamile bulmasi cok zor oldu
kuzum ya bu pirinci okuttuktan sonra ne yaptınız ilk deva duyuyorum.bende bulabilirsem yaptırayım.hiç olmadı kadın doğumun önüne gide önüme gelen hamileye okuturum .

kimse okumam demez herhalde