2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kizlar ignelerimu vurduktan sonra igneyi cikarttim ufacik kan geldi oturdum agliorum moralim cok bozuldu esimlede konusmuyoruz ne bu ya ben tek basimami yapicam bebegi kayinvalidemin umrunda degil doktordan gelince soruo sadece kendumu cok kotu hissediorumm

arkadaşım bunun için üzülme iğne yaparken kan gelir bende yaparken geliyodu aslında sen kan gelmesine değil eşine kızdığından böylesin.canım bunları düşünme sen bebeğini kucağına alacağın günü düşün kimseyi kafana takma .ahhhhh ahhhhh zaten bizi bizden başka anlayan olsaydı biz bu kadar stres altında olmazdık ben kendi adıma artık sadece kendimi düşünüyorum sende öyle yap

tedavin hayirli olsun canim benim ilk bebegimde her aciyi kadin cekiyor benim canim yanarken o kahkaha atardi kaynanam keyfinde idi transfer gunu esimle agir bir kavga ettik tam transfer odasinda doktora ben istemiyorum bu 3 cu denemem ve hep ben cekiyorum dr bosver esini bu bebek senin bunu dusun gelecegin hayatin nefesin dedi aglayarak transfer oldum ve tutmustu simdi kizim 2 yasinda cok sukurki iyiki mucadele etmisim ve simdi yavrumdan kalan dondurulmusla tekrar hamileyim rabbim insallah sizlerede nasip eder

.canim kan gelince korktum ilk defA boyle oldu bisey olmaz dmi doktorada ulasamadim. Esimin bu kadar umursamaz olmasi canimi cok yakiyor...

bnmde cumartesi opum var konusmayarak gidicez okadar canim yanioki boyle umyrsamaz davranisi hak edecek birsey yapmadim senin adina cok sevndm RAbbim evlatlarina uzun omurler nasip etsin.. hayirlisi herseyin ama insanin zoruna gidiyor...

canim uzme kendini canin yanar ama sonunda mucizeni dusun baska birsey dusunme simdiden hayirlisi olsun

Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Merhaba ah keske benim iki tane sansim olsa ikitane koydururdum sonucta okadar zorlu surecten gecip bide beklemek... biz bunca zorlugu astiktan sonra ikitane bebegeneden bakamayizki maddiyat acisindan diyorsan bakanlar nasi bakiyor... canim sen en iyisi icinden gonlunden geceni yapp ALlah yardimcin olsun

Cok tesekkur ederim sizlerde olmasiniz kimle paylasirim sikntilarimi insallah rabbim bunca emeklerimizi bosa cikarmaz..

Sgk bosver hic bir seyi dusunme benim yasadiklarimi bir bilsen 28 yasindayim 11 yillk evliyim temmuz ayindan ekim ayina yasadiklarimi bir ben bir allah biliyor esim beni aldatti evden gonderdi neler neler anlatsam sasarsin ama yuce rabbim gozunu acti yanlisi gordu tekrar baristirdi ve su an hamileyimm ama hic bir sey cikmiyr icinden insann eger sorunun buyuk degilse uzatma bosver kendine bak ben su an sadece allahi bebeklerimi ve kendimi dusunuyorum takma bir seyi

Cok uzuldum yaa canm yasadiklarin gercekten zormus ALlahim yardimcin olsun insallah bundan sonraki yillarinda olumsuzluklar kotulukler sizlerden uzak olur bebeklerinle mutlu huzurly bir omrun olur. Bnmki buyuk bisey degil ama biliosun hormonlar berbat durumda ya ondan birazda..

B
Tabi bilmem mi stres insani mhvediyor emin olhamile oldugunu ogrendiktn sonra daha zor bi surec acba deger yukselcekmi acaba kese goruncekmi klp atisi derken bitmiyor yani tabi rbbimize emnet o biliyor her seyi ama annelik herhlde boyle bir sey dha ki yolun bsindayiz

çooook sevindim canım hayırlı olsun içim kıpır kıpır oldu valla. belirtilerin nasıldı biraz bahsedermisin adet sancısı gibi ağrı oldumu mesala...

Oyy oyy hayat zor her ani ayri bir stres ve yorgunluk.. ama yilmadan yola devamm :))) bebeklerimizi kucaklarimiza alana kadar

saol canım senin adına çok sevindim sen şimdi hamişbi cici anesin annesinin kuzusu kız hamiş biri olarak bize kırk bir ayetel kürsü oku eve ne heycan sorma:18::18::18:

Cnm yarin bir aksilik olmazsa hepimiz Adina okurum, duanin gucune cok inaniyorum bizde trdaviden once 41 hamileye pirince meryem suresi okuttuk dusun 41 hamile bulmasi cok zor oldu

Cnm rahat ol bazen kaniyor benim transferden sonra basladigim kan sulandirici igne var o daha beter gobegimin heryeri kirmizi morluklar yapti bide yakiyor AMA dayancaz bebeler icin,insan Bu tedavide dahacok kadinlar hirpalandigi icin eslere acimasiz davranabiliyoruz bende basta biraz sinir oldum zaman zaman AMA sonra onun cabasini gordum inan onlarda caresiz kaliyor elden birsey gelmiyor sabretmek lazim rabbim hepimizin yardimcisi olsun

çooook sevindim canım hayırlı olsun içim kıpır kıpır oldu valla. belirtilerin nasıldı biraz bahsedermisin adet sancısı gibi ağrı oldumu mesala...

Cnm inan belirti yok Buna inanmiyorum kasiklarda batma onceki tedabimdede oldu bundada, yuzum sivilcelendi Buda oncekindede oldu simdide belim adet olacakmisim gibi agriyod herkes ates basmasi diyor Ben sanki daha cok usudum hatta herkes tup bebekte kilo alir Ben 2 kilo vermisim galiba heyecan yaptim AMA ilk 2 gun dinledim sonra normal hayatima kismen devam ettim hatta 4. Gunumde yigenime turta yaptim normal yemek,toz alma hala yapiyorum AMA ev supurmuyorum nasip suan icimde birseyler var tek dilegim devam etmesi beni birakmamasi

ben 41 hamile bulip okuttum internet ortamı saolsun cnm :)
Arkadaslar ozamn bu sitefe her hamile kalan arkadas hepimize okusa bu is tamamdirr )

canım inşallah tutunur. benim 2. de olmadı. 3. olur inşallah. buarada bu sabah aldığın haberi bende aldım. acaba aynı kişimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…