canım geçmiş olsun inş yumoşların bebeğin olurlar..:)
kızlar bu arada kasık ve bel ağrısı başladı hafiften bugün
duş aldım hata mı ettim bilmiyorum 5.gündü koktum artık dayanamadım
bi de çok uykum geliyo habire
özlemi de merak ettim noldu acaba sonucu[/QU
kızlar bu arada kasık ve bel ağrısı başladı hafiften bugün
duş aldım hata mı ettim bilmiyorum 5.gündü koktum artık dayanamadım
bi de çok uykum geliyo habire
özlemi de merak ettim noldu acaba sonucu[/QU
uff bı yazamadım canım senın sonucu acayıp merak edıyorum ınşallah olumlu olur... bak benı geçtin solladın sen gun sayıyosun bende opu gunu çok heyecanlı ve streslı bır donem...senden guzel haberler gelecek bize ıkızmı tekmı bilmem ama :)))
oh Allaha şukur karam çoğu gıttı azı kaldı Rabbım emeklerımız boşa çıkarmasın canım az olsun oz olsun sağlam olsun.baya uzun kalmışsın sen ama olsun bebeklerımız ıcın yapamıyacağımız hıc bişey yok... kendıne dıkkat et bol bol dınlen canım...
kuzum inşallah öyledir ama bana yapma dedikleri ne varsa yaptım, strese girme dediler kocama kamikaze gibi dalıyodum az dahauff bı yazamadım canım senın sonucu acayıp merak edıyorum ınşallah olumlu olur... bak benı geçtin solladın sen gun sayıyosun bende opu gunu çok heyecanlı ve streslı bır donem...senden guzel haberler gelecek bize ıkızmı tekmı bilmem ama :)))
her sabah yatakta gerinerek uyanıyorum alışkanlık, sonra ulan gerinme dediler diip panik yapıyorum
irkilme dediler dün gece koridorda karanlıkta kediye bastım nası bi zıpladım ciyak ciyak bellli değil
bilmiyorum yani ben hamile kalırsam mucize falan olur sanıyorum
canım opu rahat sonrası stres bi başlıyo anlatamam yok tuttu mu tutmadı mı die
kızlar benim yaptığım hataları yapmayın sakin kalın
bu dönem oströjen hormonunun zirve yaptığı dönemmiş en stresli dönem yani sakin kalmak lazım gene de
kuzum inşallah öyledir ama bana yapma dedikleri ne varsa yaptım, strese girme dediler kocama kamikaze gibi dalıyodum az daha
her sabah yatakta gerinerek uyanıyorum alışkanlık, sonra ulan gerinme dediler diip panik yapıyorum
irkilme dediler dün gece koridorda karanlıkta kediye bastım nası bi zıpladım ciyak ciyak bellli değil
bilmiyorum yani ben hamile kalırsam mucize falan olur sanıyorum
canım opu rahat sonrası stres bi başlıyo anlatamam yok tuttu mu tutmadı mı die
kızlar benim yaptığım hataları yapmayın sakin kalın
bu dönem oströjen hormonunun zirve yaptığı dönemmiş en stresli dönem yani sakin kalmak lazım gene de
ay sen çok yaşa emii... bisey soylımmı tabiki tedbır bizden taktır Allahtan ama Rabbım ısterse ol desın olur şunu yaptım bunu yaptım diyip sakın kafana takma olur mu senden guzel haberler gelecek :)))
ay sen çok yaşa emii... bisey soylımmı tabiki tedbır bizden taktır Allahtan ama Rabbım ısterse ol desın olur şunu yaptım bunu yaptım diyip sakın kafana takma olur mu senden guzel haberler gelecek :)))
bi de merak ediyorum herkes tüpçü hamilesi değil sonuçta biz bilip de kafayı yiyoruz dikkat edelim diye
ama bi sürü insan reglisi gecikmese anlamıyo bile hamile olduğunu geriniyo da her bişeyi de yapıyo duş da alıyo korku filmi de seyrediyo ciyaklıyo gerekiyosaama olacaksa gene oluyo yani gerçekten allaha kalmış ol derse olur fazla da takmamak lazım
ama stres yapmayın gene de
Merhaba teyzeleriiiii bizz ikizizz galiba cuma gunu kese gorucez ama ben dayanmadim dun saglik merkezine gittim ozele keseleri gorduk biri tam belli dr aaaa ikincide var sanirim dedi tek yumurta ikizi olabilir dedi cok sevindim cokkkkk sukur rabbime ben ilaclardan kilo degil de sisimm goren 3 aylik mi diyor karnima bu gun carsiya gittim hamile kiyafeti aldi esim delirtti beni bn erken dedim ama dinlmedi 11 yilin ozlemi isteee eve geldim kahvrengi bir sey geldi korktum bende kizlar arada geliyor bu yaaaa hamile oldugumu ogrenmeden 1 gun once gelmisti ve arada oluyorrr korkuyorummmm
Kızlar bende geldim :)) aslında işimiz erken bittide hastane çıkışı anneme geçtik orda yattım biraz eve yeni geldim. Kızlar 8 yumurta toplandı ama kaç tanesi döllencek ne olcak yarın haber verceklermiş transfer günü için net bişey söylenmedi haber beklicez artık...
Merhaba teyzeleriiiii bizz ikizizz galiba cuma gunu kese gorucez ama ben dayanmadim dun saglik merkezine gittim ozele keseleri gorduk biri tam belli dr aaaa ikincide var sanirim dedi tek yumurta ikizi olabilir dedi cok sevindim cokkkkk sukur rabbime ben ilaclardan kilo degil de sisimm goren 3 aylik mi diyor karnima bu gun carsiya gittim hamile kiyafeti aldi esim delirtti beni bn erken dedim ama dinlmedi 11 yilin ozlemi isteee eve geldim kahvrengi bir sey geldi korktum bende kizlar arada geliyor bu yaaaa hamile oldugumu ogrenmeden 1 gun once gelmisti ve arada oluyorrr korkuyorummmm
Ewet kızlar:)tedaviye başlamış bulunmaktayım.kan tahlillerim yapıldı bugün.10 gün lucrin iğne kullancam.bu iğne yumurtanın erken çatlamasını önleyecek galiba bide kistler varsa onlarıda baskılıyomuş..adet oluncada tekrar doktora gitcem yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.
Kızlar bende geldim :)) aslında işimiz erken bittide hastane çıkışı anneme geçtik orda yattım biraz eve yeni geldim. Kızlar 8 yumurta toplandı ama kaç tanesi döllencek ne olcak yarın haber verceklermiş transfer günü için net bişey söylenmedi haber beklicez artık...
arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasılar yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok 10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar at karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime kendikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma
arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasılar yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok 10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar at karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime kendikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma
arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasalar zaten yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok .10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar atla karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime geldikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma inşallah beni duymuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?