Canımm öyle samimi yaZmışsınki bzi bizden başka kimse anlamaz.calışıcakmısın izin aldınmı?stresten uzak dur yüreğini ferah tut inş yüzün güler.
inşallah canım :) allah yüzümüzü güldürsün inşallah
arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasalar zaten yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok .10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar atla karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime geldikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma inşallah beni duymuştur
canım cok teşekkür ederim .valla canım bir türlü karar veremiyorum .ben kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarında haftanın 3 günü çalışıyorum . 2 gün evime 20 dk yürüme mesafesinde kurs merkezim diğer 1 gün gittiğim kurs merkezim yarım saat araba mesafesinde karar veremiyorum ne yapsam.eşimde bana bıraktı sen nasıl kendini mutlu hissedersen öyle olsun kayınvalidemle annemde hayır sakın çalışma diyorlar
bu stres var ya adamı öldürür yani o kadar iyi anlıyorum ki aycen seni
herşey iyi olucak inşallah stres yapma keyfini çıkar :) artık umut edebilirsin öyle düşün
allahtan güzel çözüldü transferin sorunsuz yapıldı
hemde nasıl öldürür accessdenied.inşallah canım evet bende diyorum bu sefer inşallah her şey güzel olacak.cok şükür ondan cok korkuyodum çözülmeyecek diye sanki yolun yarısını aşmış gibiyim
inşallah canım :) allah yüzümüzü güldürsün inşallah
canı çok sevindim inş bebeğin seni bırakmaz.arkadaşın için çok üzülm allah rahmet eylesin insan heriki duyguyu birden yaşayabiliyor
aycencim inşlah bebeğin sana sımsıkı tutuncak tatlım üzme kendini arkdaşınada çok üzüldüm ama allahın taktiri başınız saolsun herne olursa olsun nefes aldıkca yaşama devam bebeğim üzme bebişimizi morelini yüksek tut herşeyde dile kolay bliyorum ama taktir alahtan
en zoru beklemek aslındainşallah rabbimnasip etsin.banada bugün 4 de transferi yaptı doktorum.ilginç şekilde verdiklerinde içimde bir ürperti hissettim.çok dua ettim.ilk denemem ve doktorum çok emin konuştu.yinede nasip tabikiii.10 mayısı bekliyeceğim sonuç için.
bence ilk bi kaç gün dinlen
ben olsam öyle yapardım yani aklımda soru işareti kalmaması için
inşallah rabbimnasip etsin.banada bugün 4 de transferi yaptı doktorum.ilginç şekilde verdiklerinde içimde bir ürperti hissettim.çok dua ettim.ilk denemem ve doktorum çok emin konuştu.yinede nasip tabikiii.10 mayısı bekliyeceğim sonuç için.
en zoru beklemek aslında
kaçıncı gün embriyosu canım
inşallah alıcaz kucağımıza kızlar
hamile topiği açıcak aycen bize bu sefer orda yazıcaz
aynen bende salı gunu çekılcem anestezılı tüplerım tıkalı çıktı bu ıkıncı olucak bayıltılarak yıne tıkalı çıkarsa tahmınım nısanda baslarım bendeALLAHIN İZNIYLE
bende cok merak ettim özlemo248 arkadaşım inşallah değerin yükselmiştir
özlem aldın mı sonucunu canım
hep aklıma geldin bugün
Canim yukselmis sukur,persembe testi tekrarliycam
Sana cok sevindim insallah Sana tutunur bebegin. Senin ilk hamileligin umuttaki taze embriyoyla mi olmustu? Cnm 6. Gun embriyosu cok guzel guclu bir embriyo insallah rabbim nasip eder olur..
Karam insallah 3 yumurtanda biri evladin olur suan eminim heyecanla haber bekliyorsun umarim Sana tutunacak saglikli embriyolarin olur
Canim yukselmis sukur,persembe testi tekrarliycam
Sana cok sevindim insallah Sana tutunur bebegin. Senin ilk hamileligin umuttaki taze embriyoyla mi olmustu? Cnm 6. Gun embriyosu cok guzel guclu bir embriyo insallah rabbim nasip eder olur..
ayyyy hadi hayırlısı inşallah arkadaşım rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah.canım evet ilk hamileliğim umutta taze emriyo ile gerçekleşmişti o 5.gün embriyosu idi inşallah dediğin gibi olur güçlü bir şekilde bana tutunur
arkadaşlar bugün o kadar zorlu bir gündü ki . zaten gece uyku tutmadı sabaha karşı 4 gibi uyudum uyanınca arkadaşım aradı ortak görüştüğümüz bir arkadaşımızın eşi yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti onun haberini alınca cok üzüldüm zaten benim stresim bana yetiyordu birde üstüne o ekledi. neyse sabah işe gittim her an elim telefonda ha aradılar ha arıyacaklar diye arasalar zaten yarım saat sonra merkezdeyim o kadar yakın bekle bekle telefon yokkkk saat 9 oldu yok .10 oldu yok dedim 11 kadar bekleyeceğim yoksa ben arayacağım tam 11 geliyordu aradılar ama ben o saate kadar atla karayı seçtim meraktan ölecektim. Kız yumurtanız güzel çözüldü saat 2.5 gibi merkezde olun dedi teşekkür edip telefonu kapattım sınıftan çıktım beni bir ağlama tuttu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime geldikten sonra 2 gibi merkeze gittik 3 gibi transferim gerçekleşti.sonra bebeğimi alıp evimize geldik transfer esnasında yavrumla konuştum yavrum biricik kuzum inşallah bu sefer anneye samsıkıya tutunmuşsundur bırakma olurmu bu sefer beni yalnız bırakma inşallah beni duymuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?