- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bende topiği takip ediyordum ama yazmıyodum size ve haberini bende cok merak ediyodum hayıırlısı olsun bitanem ne söylersek söyleyyelim sen onu içinde yasayacaksın tatlım ama dirayetini cok takdir ettim masallah canım yazddıklarını okurken agladım resmen aynı seyi biraz bende yasadım asılamamda canım esim cok kötü olmuştu seni çok iyi anlıyorum ama napalım buda bizlerin imtihanı allah günlerimizi aratmasın canım benim eşim o dönemde okadar kötü olduki bebeğide unuttum eesimin derdine düştüm hastanelik oldu beyin kanamasının eşiğinden döndük canım bunu da göz önünde bulundur ve eşine sen destek ol olurmukaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.
kızlar ben 28 günde bir regl olurum.hiç saşmaz kendilerinin geleceği günayın 27si benim regl günümdü dün ilaçları kestim en geç ne zaman hasta olurum.kür başlayacağım onun için soruyorum.
kaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.
kelebeğim senden haber almak için girdim sayfa sayfa senin sonucunu arıyodum birden gördüm çok üzüldüm. ama elden hiç bişey gelmiyo allaha dua edelim sabrımızı gücümüzü almasın bizden ki yeneden deneyecek gücümüz cesaretimiz olsun. sen çok inanaçlısın kuzum biliyorum bu inanç sana bebeğini de getiricek inşallah canım benimmrh arkadaşlarım bugun öğleden sonra test yaptırdım malesef negatif.bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.kendimi maddi olarak topladığım zaman tekrar deniyeceğim insallah.testi aldığımda üzüldüm ama şimdi daha iyiyim rabbime teslim oldum ona sığındım dilerim rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.şimdi sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum..dualarımdasınız sizde benden dualarınızı esirgemeyin.hepinizi tanıdığıma çok menmunum.bu zorlu süreci hep beraber insallh rabbimin izniyle atlatacağız.güzel günler bizi bekler:):)duramk yok yola devam
![]()
Listede benım bilgilerimi güncelleyebılırsınız,
test sonucum 0.29
test sonucum 0.29
kızlar benimerak edenler için perşembe günü transferim oldu. 2 adet a kalite 5.gün embriyosu kondu. herşey iyi gidiyo gibiydi sonra benim içime şeytan kaçmış gibi bir sinir bir asabiyet cumartesi günü eşimle acaip kavga ettim sonra da bütün gün ağladım o gün tutunma günüydü. artık ne olduysa oldu kısmet. doktor bana radyasyona maruz kalmayacaksın cep telefonu evde ipad laptop bunlardan uzak dur dedi diye pek giremedim ama aklım burdaydı. cumartesi sabah sağ kasığıma bıçak gibi kramp girdi pazar akşamda sola dalga dalga kramplar girdi bugün hala hafif adet sancısı gibi sancım var. ama ben kendimi öyle bir strese soktum ki sonu nolucak bilmiyorum. hepiniz öpüyorum kısmetten öteye geçilmiyo hakkımızda hayırlısı
kızlar benimerak edenler için perşembe günü transferim oldu. 2 adet a kalite 5.gün embriyosu kondu. herşey iyi gidiyo gibiydi sonra benim içime şeytan kaçmış gibi bir sinir bir asabiyet cumartesi günü eşimle acaip kavga ettim sonra da bütün gün ağladım o gün tutunma günüydü. artık ne olduysa oldu kısmet. doktor bana radyasyona maruz kalmayacaksın cep telefonu evde ipad laptop bunlardan uzak dur dedi diye pek giremedim ama aklım burdaydı. cumartesi sabah sağ kasığıma bıçak gibi kramp girdi pazar akşamda sola dalga dalga kramplar girdi bugün hala hafif adet sancısı gibi sancım var. ama ben kendimi öyle bir strese soktum ki sonu nolucak bilmiyorum. hepiniz öpüyorum kısmetten öteye geçilmiyo hakkımızda hayırlısı
hayırlı olsun canım inş bebeklerin seni bırakmaz sakin olmaya çalış bebişlerini düşün arada bendede oluyo ağrı inş tutunma ağrısıdır bebeklerimiz bizimledir.
test sonucum 0.29
beni var ya delirtti o güncanım senın adına çok sevndm ınşallah olumlu haberlerle donersın... ah bu erkekler yokmu hem okadar tedavı kadının ustunde olsun hemde 1 kaç hafta bıze destek olamasınlar.... en kucuk bıseyde karşılık versınler çok sınır bozucu bnde sınır oldum dun tartıştım bız daha yolun başındayız ama strest yapmamamız lazım ama nerde umurlarındamı... sankı tek bızım çocuğumuz olucak... uf çok doluyummm...
canım benim:116: sağolasın sizin gibi güzel yürekli insanların dualarını aldıkça daha mutlu oluyorum canım benim iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi rabbim hepimizin duasını kabul etsin. seni merak ediyordum dilerim rabbimden senin güzel haberlerini alacağım insallah.dualarımdasın. bir gün bizede rabbim nasip edecek evlatlarımızı konuşacağız sayfamızda inanıyorum bu bir gün olcak.rabbimin izniyle.kelebeğim senden haber almak için girdim sayfa sayfa senin sonucunu arıyodum birden gördüm çok üzüldüm. ama elden hiç bişey gelmiyo allaha dua edelim sabrımızı gücümüzü almasın bizden ki yeneden deneyecek gücümüz cesaretimiz olsun. sen çok inanaçlısın kuzum biliyorum bu inanç sana bebeğini de getiricek inşallah canım benim
canım kardeşim seninle aramızda bir gün var seni çok iyi anlıyorum ama lütfen umudunu yitirme rabbe sığınıp bol bol dua et.hepimize en kısa zamanda ferah kapısı açar insallah.bu süreci birbirimize destek olarak atlatacağız insallah.dualarımdasınListede benım bilgilerimi güncelleyebılırsınız,
test sonucum 0.29
bu içten yazın ve duan için çok teşekkür ederim kardeşim insallh rabbim hepimizn yüzünü güldürsün.bu uzun ve zorlu yolda eşim benim herşeyim en büyük destekçim .dediğin gibi onunla sırtsırta verdik biz 5 yıldır ne günler atlattık insallah bunuda atlatacağız.rabbimin izniyle.Sevgili KelebekAfyon, öyle duygulu yazmışsınki gözlerim doldu ve bi iki damla yaş aktı gitti.... Maşallah ne kadar inançlı bi insansın emin ol Rabbim sevdiği kullarını asla yarı yolda bırakmaz senide hakettiğin mutluluğa ulaştıracaktır emin ol buna.. En güzel mutluluktan biri olana sahipsin zaten seni seven bi eş.. Siz sırt sırta verin ve dediklerinide yaparsan eğer sigarayı bırakırsan falan herşey çooook daha güzel olacak. Rabbim senin, benim ve bizlerin yüzlerini güldürsün. AMİN....
canım sıfır çıktı.Cnm beta kaç çıktı senin onunla ilgisi olabiliyor benim hep test günü hastalığım başladı
tatlım bende topiği takip ediyordum ama yazmıyodum size ve haberini bende cok merak ediyodum hayıırlısı olsun bitanem ne söylersek söyleyyelim sen onu içinde yasayacaksın tatlım ama dirayetini cok takdir ettim masallah canım yazddıklarını okurken agladım resmen aynı seyi biraz bende yasadım asılamamda canım esim cok kötü olmuştu seni çok iyi anlıyorum ama napalım buda bizlerin imtihanı allah günlerimizi aratmasın canım benim eşim o dönemde okadar kötü olduki bebeğide unuttum eesimin derdine düştüm hastanelik oldu beyin kanamasının eşiğinden döndük canım bunu da göz önünde bulundur ve eşine sen destek ol olurmu![]()
canım senın adına çok sevndm ınşallah olumlu haberlerle donersın... ah bu erkekler yokmu hem okadar tedavı kadının ustunde olsun hemde 1 kaç hafta bıze destek olamasınlar.... en kucuk bıseyde karşılık versınler çok sınır bozucu bnde sınır oldum dun tartıştım bız daha yolun başındayız ama strest yapmamamız lazım ama nerde umurlarındamı... sankı tek bızım çocuğumuz olucak... uf çok doluyummm...
beni var ya delirtti o gün
napiyim artık zamanı geri alamam ama o 3 gün en önemli günümdü beni sakin tutucağına bi de daha beter delirtti ya yazıklar olsun diyorum başka da ne diyim yani
bu kadar uğraş didin hormonlar iğneler opular
sonra boşa kürek çekmiş gibi oldum bi anda
neyse düşündükçe sinir geliyo
seni o kadar iyi anlıyorumki canım. ben tedaviyi kabul ettirene kadar öldüm öldüm dirildim.. sürekli diyoki bekleyelim olur belki falan ya 8 yıllık evliyiz şimdiye kadar olması gerekmez miydi o zaman demekki var bi sorun.. Altı üstü bi sperm verip çıkıp eve geliyolar biz napalım????
test sonucum 0.29