2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

merhaba benimde 3.gün emriyosuydu ve şuan hamileyim inş.seninkide tutacak hiç moralini bozma.benimde çarşamba günü ultrasona çağırdı doktorum keseye bakacaz hayırlısıyla inş.herkes bebişini kucağına alır.

canımmmm üzülme vardır bundada bir hayır aslında biz üzülüyoruz ama bizim bilmediğimiz mutlaka bizim için hayırlı olan bir şeyler vardır evet arkadaşım durmak yok yola devam.inşallah dua edelim birbirimize mutlaka cok istiyoruz allah bize o duyguyu yani annelik duygusunu yaşatacak duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok.

zuzummmmm canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip eder

sağolun arkadaşlar inş. kucağıma almakta nasip eder bende on iki günü ne zorluklarla atlattım allahım sonunda duamı kabul etti. allahım bebek diye el açan herkese nasip etsin benide yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.

canım gözün aydın allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına..:)

Acesss neoldu transfer olcakti oldu mu? Ben mi kacirdim sanki yok gibi bayadir

Hayirli olsun zuzuuuum Allah kucagina almayi nasip etsin

Acesss yokya ulaşamıyomda transferi çarşambaydı ogünden beri göremedim facedede yok hiç girmedi ne alemde bilmiyorum

kızlar bu akşam 10:30 da çatlatma iğnemiyaptım hayırlısıyla salı 10:30 opum var duacınızım

Cnm benim her seyin hayirlisi yuce rabbim isteyen herkeze nasip eder bir gun vakit zaman kendini cok fazla uzme bnde seni tanidigima cok memnun oldum cnm

üzgünüüüüümmmmm

Canim ALlah yardimcimiz olsun benimde kanm dusuk ama doktor ilac falan vermedi.. her doktorun tedavisi farkli bnde yarin kontrole gidicem yumisler buyumusmu bakalim..

her doktor farklı oluyor canım ama benım kanım cok düşüktü bu şekilde hamıle kalırsan düşük olma riski var dedı göze alamayacagını garantiye alalım işimizi ondan 2aydr kan ilacı kullanıyorum sabah aksam tabı hersey Rabbimin izniyle o ol derse olur doktorlarımız sadece aracı.. canım benm ınşallah büyümüştür sakın canını skma moralını hep yüksek tut yüzümüzü güldürür inşallah Rabbim...

Allah bu icindeki umudu hic azaltmasin arkadasim.Allahin izniyle hepimiz birgun teker teker bebislerimize kavusucaz ins.Zamanini Allah bilir.Onemli olan hayirli saglikli sihhatli bebislerimizin olmasi.Allah yeterki sabir versin biz dualarla bekleriz o gunleri.Hem kendimize hem birbirimize dua ediyoruz.Allah kabul etsin.Allah Hepimize hayirli guzel yazilar yazsin.Seninde dedigin gibi durmak yok yola devam..

Son düzenleme:
Acesss yokya ulaşamıyomda transferi çarşambaydı ogünden beri göremedim facedede yok hiç girmedi ne alemde bilmiyorum

bende merak ediyorum ne zamandır yok

kızlar bu akşam 10:30 da çatlatma iğnemiyaptım hayırlısıyla salı 10:30 opum var duacınızım

ayyyyy canım hayırlısı olsun o gün baya arkadaşımızın transferi var hep birlikte gün sayıcaz inşallah

doğru soyluosun canım.. ıyı dileklerin için çok teşekur ederim.

(((((((( çok uzgunum senın adına...

canım çok üzüldüm allah sabır versin inş enkısa zamanda bebeğin süpriz yapar gelir.

allahın taktıri allah ol dicek olcak demekki bundada varbi hayır ama nebilim kelebeğim çokkk üzüldüm anlatamam duygumu

Çok üzüldüm canım çabaların sonuçsuz kalması yıkar insanı.ama sen güçlüsün:)hep böle ol umutsuz olma hiç...umut olmazsa hiç olmaz

Cnm benim her seyin hayirlisi yuce rabbim isteyen herkeze nasip eder bir gun vakit zaman kendini cok fazla uzme bnde seni tanidigima cok memnun oldum cnm

üzgünüüüüümmmmm

(((((((( çok uzgunum senın adına...

doğru soyluosun canım.. ıyı dileklerin için çok teşekur ederim.

kaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…