Ben de geldim kızlar. Transferim yapıldı. 5.gun embriyosu yani blast transfer edildi. 29 nisan test gunum.
Transferin hayirli olsun.Allahin izniyle ikiside tutunur ins.tum isteyenlerin kucagini Allah bebisle doldursun.benimde 12 nisanda bir tane 2. gun embriyosu transfer edildi ve ilk denemem olacak bu.banada 26 nisan cuma gunu teste gel dediler.bende bisey hissetmiyorum.stres yasadim bide baska konuyla alakali ilk gunlerde.pek umudum yok gibi.hayirlisi olsun hepmizin hakkinda.
Merhaba,
10 Nisanda benimde 2 tane 2. gün embriyo transverim yapıldı bu ilk tüp denemem. Daha öncesinde 2 aşılamam var ikiside tuttu ilki 8. haftada ikincisi 13. haftada sonlandırıldı. Yapılan Genetik tanıda kan tırtılaşması ve Folik asit eksikligi ile ilgili taşıyıcı oldugum çıktı.
Henüz hamilelik başlamadan şimdiden Kanpırtılaşması ile ilgili ignelere başladım.
Fakat hiç tutmuş gibi kendimi hissetmiyor.
Pazartesi test günüm... Hakkımızda hayırlısı inşallah...
FerdiMasal mrb, benimde yarın kontrolüm var, bende sabah doğrudan gidicem, opu için gün belli olacak sanırım. Sen nerdesin.?
yeni gördüm mesajını pembus
eurofertildeyim ben istanbul sen nerdesin canım ? tedavinin kaçıncı günü senin ?
saol canım inş heranım duayla geçiyo..benim yumurta rezervim çok kötü 1tane yumurta oluşurmu acaba derken allahım 4 tane oluşturdu inş içleri doludur bebeğime kavuşurum
kızlar haydiiiii oylarınız lazım tüpçüler olarak biz kazanmalıyız desteğinizi bekliyorum
Cnm yaptın mı çatlatma iğnemi?
Benim opu oldu 10 civarı yumurta görünüyordu 5 çıktı 5 i de döllenmiş şukur inşallah bırazmazlar beni
ay canım çok sevindim inş bırakmazlar bebeğin olurlar.bende bugün kontrle gittim 2tane görünen yumurtam 4e çıktı gerçi 2si küçük..22,17,13,12mm boyutlarındalar.cumya kadar küçüklrde birazdaha büyürm acaba... bugün 10da çatlatma iğnemi vurunucam cuma sabahıda opu yapılcak inş içleri boş değildir benim bebeğimde gelir..:)
İnşallah cnm dolu çıkarlar ne stresli iş bu ya rabbim hepimize yardım etsin.senin opu cuma erken saat olur ozaman inşallah iyi olur..benim bu kez opudan sonra hiç sancı olmadı şukur geçenkinde çok kotu olmuştum belki sayı çoktu ozaman ondan olabilir..valla bugün heyecanla embriyologun aramasını bekledim resmen ateşim çıktı bir garip oldum
evet canım çok stresli her kontrele gittiğimde heycandan ölüyorum korkuyorum ya kötü bişey duyarsam diye e2 de 1031 çıktı çok sevindim enaz 2tanesinin dolu olabileceğini düşünüyo doktorum.sabah 9da olcak canm opu..belki pazarteside transfer olur senin nezaman olcak transfer bellimi..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sonunda bebeğimiz gelsin inş. her aşaması stres gerilim heycan korku herşeyi yaşıyo insan inş benimde embiriyom oluşur onlarda bebeğim olur.
bu gün ilk muayenem vardı küçük bir kistim varmış doğum kontrol hapı verdi doktorum birincidede aynı olmuştu biran önce başlamak istiyordum kısmet ama doğum kontrol hapını 15 gün kadar kullanınca tekrar adet olmuştum kistim erimiş hemen tedaviye başlamıştık yine aynı mı olur bilmiyorum bir sorun daha var benim 3 tane dondurulmuşum var ama doktorum onlarla değilde baştan tedavi yapalım kalanları yine donduralım diyor 2.tüp bebek devletten son hakkım olduğu için 3.de dondurulmuşların olsun özelden yaptıracağım için daha az masraf olur diyor...ama eşim kabul etmiyor bu gün en çok üzüldüğüm şey eşim bir daha denemeyiz dedi bu son tedavi hiç sorun yokken olmuyorsa olmuyor bırakacağız diyor insanlar 6kez falan denerken benimki daha 2.de pes etti ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum İNŞALLAH 3.ye gerek kalmadan bu sefer bebeğime kavuşurum yoksa daha bu yaşta umutlarım bitecek geri kalan ömrüm nasıl geçer ki o zaman ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR .......
ay hadi inşallah bakalım yumoşlar ne almede sabah sabah gidicem öğrencem gelcm sonra haberdar ederim zaten sizi. Ya böyle takipler çok zevkli ya herkes birbirini takip ediyor ne güzel :)
Alfabe sen nerdesin hangi merkez canım ?
mrh kızar dün minik mucizemi aldım ve geldim.şimdi dinleniyorum.3.gün 8 hücreli bir embriyom transver edildi.bu aşamaya gelmek bile benim için bir mucizeydi eşimle birlikte transfere girdik ikimizinde gözleri dolu dolu bir şekilde embriyomuzun transferini izledik minicik bir şey kaydı gitti içime.sonrası ne olur bilinmez ama bu günü bile gösterdiği için rabbime sonsuz şükürler olsun.gerisi onun taktirine kaldı bekleyip göreceğiz.şimdiden bir şey söylenmez ama tutursa dünyalar bizim olacak tutmassada en azından tekrar denemek için bir sebebim bir mucizem oldu.
ay canım çok sevindim inş bırakmazlar bebeğin olurlar.bende bugün kontrle gittim 2tane görünen yumurtam 4e çıktı gerçi 2si küçük..22,17,13,12mm boyutlarındalar.cumya kadar küçüklrde birazdaha büyürm acaba... bugün 10da çatlatma iğnemi vurunucam cuma sabahıda opu yapılcak inş içleri boş değildir benim bebeğimde gelir..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?