- 15 Şubat 2013
- 25.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.179
- 798
Kızlar, herkes aynı endişeleri yaşıyor, ben de çatladılar mı, çatlarlar mı, ya boş çıkarsa diye endişeleniyorum. E2 kaçmış hiç sormadım. İçinin doluluğu boşluğu e2 den mi belli oluyormuş demek? Aman sormayayım gerçi, şimdi düşük falan çkar bi de, ona üzülürüm boşlar mı diye.
ay canım çok sevindim inş bırakmazlar bebeğin olurlar.bende bugün kontrle gittim 2tane görünen yumurtam 4e çıktı gerçi 2si küçük..22,17,13,12mm boyutlarındalar.cumya kadar küçüklrde birazdaha büyürm acaba... bugün 10da çatlatma iğnemi vurunucam cuma sabahıda opu yapılcak inş içleri boş değildir benim bebeğimde gelir..:)
Cnm inşallah hepsi dolu çıkar valla bu işin her bolumu ayrı stres yok yumurta gelişti mi yok dollendimi yok bolundu mu of valla allahım yardım etsin bize..bu e2 olayını ben anlamadım aslında onla yumurta sayısının alakası var mı bilmiyorum benim perşembe günü 1490 çıkmıştı opu dun oldu 5 yumurta, görünen folikul 10 dan fazlaydı gerçi 1 tanesi iyi olsun yeter bana
Cnm muhtemel 5. Güne gitmezler bukez sayi AZ diye riske atmazlar diye dusunuyorum cumaya olur sanirim
canım içleri boş değildir ben sordumdr bana bi tane bile olsa dolu oluyo genelde dedi. takma kafaya iyi olucak
Kızlar, herkes aynı endişeleri yaşıyor, ben de çatladılar mı, çatlarlar mı, ya boş çıkarsa diye endişeleniyorum. E2 kaçmış hiç sormadım. İçinin doluluğu boşluğu e2 den mi belli oluyormuş demek? Aman sormayayım gerçi, şimdi düşük falan çkar bi de, ona üzülürüm boşlar mı diye.
inş canım iyi olur herşey.. ister istemez oluyo soru işaretleri işte dolu çıkarsa embiriyo oluşcakmı oluşursa tutcakmı kısmına geldim şimdide bunlar takılıyo kafama.bugün çatlatma iğnemi oldum buraya kadar gelebilceğimi bile sanmıyodum tedavi heran iptal olabilir korkusuyla geldik allaha şükür bundan sonrada herşey güzel olur inş.
olucak cnm herşey iyi olucak daha gün sayıp güzwl sonuç bile yazıcaz
amin canım inş. e2 kaçtane folükül doluysa onu gösteriyo demekki senin 5 tanesi dolu, 5 taneside boş olabilir.hayırlısı olsun canım bebeğin gelsinde 5.gün olmıyversin.benimde değere göre 2si dolu olabilir diye tahmin ediyolar inş hepside doludur.
teşekkur ederım aleynn, senın de tedavın hayırlı olsun ınş. guzel haberlerını alırım ınş.Bende inşallah ayın 20.sinde adet olcam ve iğnelere başlıcam canım benimkinin sonuçlanması mayısı bulcak ama olsun. Seni takipteyim güzel haberler alcaz inşallah 29 nisanda senden :))
Ne gZl canım blastta şans daha yüksek.buna doktorlar embriyo glişimine göremi karar veriyo canım...yani her doktor blast istermi?
teşekkur ederım aleynn, senın de tedavın hayırlı olsun ınş. guzel haberlerını alırım ınş.
sağol sedefekrem
embrıyo gelışımıne gore embrıyolog karar verıyor buna. cok yumurtam vardı blast oluncaya kadar dayanmış içlerınden bır tanesı o yuzden en ıyısı olana kadar beklendı bizde.
Standart.yardimKizlar bende nisan24 turkiye yolcusuyum.ama kafam karisik yardim edin bana memorial semra kahramanmi bahceci mustafa bahcecimi
bu gün ilk muayenem vardı küçük bir kistim varmış doğum kontrol hapı verdi doktorum birincidede aynı olmuştu biran önce başlamak istiyordum kısmet ama doğum kontrol hapını 15 gün kadar kullanınca tekrar adet olmuştum kistim erimiş hemen tedaviye başlamıştık yine aynı mı olur bilmiyorum bir sorun daha var benim 3 tane dondurulmuşum var ama doktorum onlarla değilde baştan tedavi yapalım kalanları yine donduralım diyor 2.tüp bebek devletten son hakkım olduğu için 3.de dondurulmuşların olsun özelden yaptıracağım için daha az masraf olur diyor...ama eşim kabul etmiyor bu gün en çok üzüldüğüm şey eşim bir daha denemeyiz dedi bu son tedavi hiç sorun yokken olmuyorsa olmuyor bırakacağız diyor insanlar 6kez falan denerken benimki daha 2.de pes etti ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum İNŞALLAH 3.ye gerek kalmadan bu sefer bebeğime kavuşurum yoksa daha bu yaşta umutlarım bitecek geri kalan ömrüm nasıl geçer ki o zaman ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR .......
canım benim eşim ilk denemede bile çok sorun çıkardı. Transfere giderken, daha doğrusu tedavi aşaması boyunca hep ağladım. Ağlaya ağlaya geçti. Transfere giderken bana dediği bu olmazsa bir daha denemeyeceğiz. Sonuç negatif çıktı. Kendi de hayal kırıklığı yaşadı. Ben çok üzülünce, ailesi de hep bebek bekliyoruz diye söylenince tekrar denemeye karar verdi. Yarın uzun protokol tedavisine başlayacağız. Hala evet hayır gibi çelişkileri var ama ben yarın ilaçları alıp tedaviye başlayacağım. Canını sıkma. Rabbimin onun kalbini tedaviye razı kılması için dua et. ümidini kesme. Belki bu son deneme olur da ihtiyaç hissetmezsin. Inş. Rabbim hayırlı, sağlıklı salih evlatlar nasip eder hepimize.
hadiii hayırlısı
canım tedavin hayırlı olsun listeye eklemek istiyorum seni ama bilgilerin yok biraz kendinden bahsedermisin
canım hayırlı olsun inş bebeğine kavuşursun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?