2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında tedaviye başlıyacağım nasip olursa .. 3 düşük 1 kürtaj 1 dış gebeliğim var..

GEN ART Volkan Baltacı ve Sertaç Bey tarafından PGT yapılıcak.. aranızda GEN ART de tedavi olanlar ve PGT yaptıranlar varmı..

Umarım bu yolda Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz..

Cevap verirseniz çok teşekkür ederim...

ben varım canım:)yalnızım diye üzülüyodum.benim doktorum mehmet erdem.ama tedavilerini genartta yapıyo.20nisanda iğnelere başlıycaz:)

canım bu sefer yer şey yolunda gider .dualarım seninle ve diğer arkadaşlar icin

kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisanda inşallah bir aksilik çıkmazsa bebişimi alıp geleceğim:) dua edin.sevgiler

elinden sıkı sıkı tut olurmu sakın bırakma arkadaşım

merhaba
yarın sabah opum var dualarınızı bekliyorum :)

bu arada damlamurat tan haber alan varmı hiç yazmadı

dua adecegiz arkadaşım her şeyin hayırlısı .evet canım yaaa damlaaamurattt haberim benimde yok çok merak ediyorum

inşallah canımmmm

canım hayırlı olsun sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran stres yapma olurmu .

her şey güzel olacak

arkadaşlar damlaaamurattt arkadaşım

kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum

güz güzeli canım benim inanki çok üzüldüm arkadaşım senin yasadığın olayı gecen yılki tedavimde bende yaşamıştım.insan okadar kötü oluyorki bunu yaşamayan bilemez.sana üzülme demiyeceğim üzülmemek elde değil ama sakın umudunu yitirme arkadaşım.benim geçen yılki tedavimde başta herşey çok güzel çok iyi gidiyor demişlerdi bana.. sonra opu günü geldi çattı bana bir baktılarki 3 folukül var aa nasıl böyyle olur falan filan dediler ben sana söyleyim sen opu olma aşılam yaptır dediler dünyam başıma yıkılmıştı umutlarım hayallerim hepsi kırılmıştı hayır dedim ben opu olacağım ve oldum.opu sonrası 3 yumdan ikisi dolu çıktıve doktor gelip bana şu lafı dedi senden hiç ummuyorudum hayret dedi dalga geçer gibi onu allaha havale ediyorum resmen benimle dalga geçti tabi onlara kolay yaşamayan bilememz bunu .işleme aldılar ama malesef döllenme olmadı.yanımdaki arkadaşım transfere girdiği gün ben onun arkasından içimde koca bir boşluk baktım kaldım.günlerce kendime gelemedim ama RABBİME SIĞINDIM dua ettim ağladım.1 yılın sonunda kendimi hazır hissedip bu tedavime başladım ve ban mikrodoz uygulma yapıldı rezerv sorunum vardı çünkü dört yumoşum oldu.onlardan 3 dolu çıktı.ve ikiside döllenme kalitesinde çıktı.işleme alındılar 1 tanesi güzel bir şekilde gelişti .dün 3. gün 8 hücreli emriyom transver edildi eşim benimle birlikte transefre girdi bu bile bizim için çok büyük bir mucizeydi.devamı gelir insallah.ben buraya kadar gelemiyeceğimi sanıyodum ama rabbime sıgındım dua ettim.tutmazsa bile en azandan tekrar denemek için bir umudum oldu.döllenmeme olayı bizi çok korkutmuştu.şimdi sana tavsiyem arkadaşım kendine iyi bir tüp bebek merkezi ve güvenilir doktor bul bütün testlerine yaptır özellikle rezervlerine bakılsın.eşine ayrıntılı sperm testi yapılsın.bak sırf bugun transerimi yazıp sizlere haber vereyim diye geldim ama senin yazını okuyunca içime dokundu ve sana yazmak istedim.rabbim yar ve yardımcın olsun canım dilerim evladın hiç ummadığı anda sana gelir sende burda güzel haberlerini bizle paylaşırsın.innaki san yazarken yine aynı günleri yaşadım bogazıma bir şey düğümlemendi aman neyse geçti çok şükür inanıyorum seninde bu günlerin geçecek.

mrh kızar dün minik mucizemi aldım ve geldim.şimdi dinleniyorum.3.gün 8 hücreli bir embriyom transver edildi.bu aşamaya gelmek bile benim için bir mucizeydi eşimle birlikte transfere girdik ikimizinde gözleri dolu dolu bir şekilde embriyomuzun transferini izledik minicik bir şey kaydı gitti içime.sonrası ne olur bilinmez ama bu günü bile gösterdiği için rabbime sonsuz şükürler olsun.gerisi onun taktirine kaldı bekleyip göreceğiz.şimdiden bir şey söylenmez ama tutursa dünyalar bizim olacak tutmassada en azından tekrar denemek için bir sebebim bir mucizem oldu.

aycen canım geçmiş olsun neyin var geçmişi okuyamadım dikkat et kendine canım transferin öncesi.uçanfasulye arkadaşımız transfer oldumu haberiniz varmı diğer kızlar siz nasılsınız nasıl gidiyor( 35 bahar hatme özlemo eda2626 karam ) adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hamile arkadaşımıza çok sevindim umarım sorunsuz bir gebelik geçirirsin ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.hadi bakalım nisan topiğimiz bebiş haberleriyle dolsun taşsın

allah rahmetını uzerıne sunmkuç canım arkadaşım yaaa cokk sevındım. bende mucıze bebek bekleyen bırıyım. yumurta sayım az bakalım ayrın kontrolüm var neler olcak.8 hucrelı embrıyo süper yaaaa allahım sesımızı duy canına can kat kelebekafyon un bebegıne ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…