13 nisanda başlayanlara topic açtım orayada uğrayınnn
günaydın canım. Ne topiği açtın? ben inşallah ayın 20.sinde adet olcam sonra iğnelere başlıyorum sen 13.ünde mi başladın??
merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında tedaviye başlıyacağım nasip olursa .. 3 düşük 1 kürtaj 1 dış gebeliğim var..
GEN ART Volkan Baltacı ve Sertaç Bey tarafından PGT yapılıcak.. aranızda GEN ART de tedavi olanlar ve PGT yaptıranlar varmı..
Umarım bu yolda Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz..
Cevap verirseniz çok teşekkür ederim...
Kızlar, gittim bugün dr a. Çatlamamış yumoşlar, ama daha küçüklermiş,en büyüğü 13.7 mm dedi dr. 4 yumoş varmış. 3 ü sağda, 1 i de soldaymış. Geçende 2 idi. Bu sefer 4 olmuş çok sevindim. İnşallah bu sefer çatlatmadan toplayabiliriz yumoşları. Kaçı büyüyecek bilmiyorum ama, benim çift embriyo transferi hakkIM var yaş 37 olduğu için. Gider gitmez çatlamamışlar değil mi dedim dr a, 'DAHA DUR YAHU, henüz çok küçükler. 17-18 mm olması lazım.' dedi.
Perşembe tekrar gideceğim İzmir'e İnşallah gelişmiş olurlar da, çatlama iğnem yapılır. Geçen sefer tam opuda ortaya çıktı çatladıkları. Çok üzüldüm. Bu sefer toplanabilse çok sevineceğim. Dua edin benim için.
kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisanda inşallah bir aksilik çıkmazsa bebişimi alıp geleceğim:) dua edin.sevgiler
merhaba
yarın sabah opum var dualarınızı bekliyorum :)
bu arada damlamurat tan haber alan varmı hiç yazmadı
aycen teşekkür ederim, Allah isteyen herkese versin bebişlerini doldursun göbişlerini..aminn :) benide listeye ekleyebilirsin transfer günüme daha var tedavinin başlarındayım 4. günü bitirdim yarın son kontrolden önceki iğnemide yapacağım ve perşembe sabahı kontrole gideceğim. Ona görede devamına bakıcaz artık... Allahım hayırlara çıkarsın sonumuzu..
selam arkadaşlar 15 nisan dedim durdum sonunda transferim olduveeee bugün 1. inci günümmm allahım hayırlısını versin inşş. çok fazla nete giremiyorum maalesef eşim ve annesi yatmamda ısrarlı bilgisayara takılmam göze batıyoo ama ben bi kaçamak yapıp mutluluğu sizle paylaşmak istedimm. umarım herşey gönlümüzce olur eski yazılardan pek okuyamadım inşş nisan da herkess anne adayı olurr ..
ben ve miniklerimin şarkısı HERŞEY GÜZEL OLACAK
eveet arkadaşlar benimm trasfer oldu.. ayy dua edin teyzeleri neolur. tutunsun kuşumm bana. nete pek giremiyorum eşim ve annesi yatmamda ısrarlı tabi evde geziyorum iğneye vs gidiyorum ama onlar benden pipirikli. amaaan ne mutluyumm bi bilsenizz. allahım yarım bırakmasın.. transferde masaya çıktım çook sıkışığım ölcem yani. hemşire dedi ben seni tanıyorum sanki dedim 3 ay önce burda ilk denememi yaptık sonrasında su toplama oldu bu ameliyethaneye 5 girişim sonra ben stresle herşey güzel olacak , herşey güzel olacak , diye tekrarlayıp duruyom bi yandanda elerimi açıp kapıyomuşum stres atmak için yapıyorum tabiki hemşire ne desene beğenirsiniz hehh ben seni hatırladım dedi. kki ben digerindede herşey güzel olcek demişim
transferden sonra tabi duygusal bir ağlama oldu. sonrasında evimize geldik çok mutluyum vee bebişlere lütfen bana sıkı sıkı tutunun diyorum hergün yatmadan inşş söz diler kuzucuklarımm veee yine söylüyorum HERŞEY GÜZEL OLACAK
kızlar bugün evdeyim işe gitmedim bıraz hastayımmmmm
Darisi hepimizin basina insaallah...damlaaamurattt arkadaşımızdan haberi olana varmı merak ettik
selam kızlar şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmm
1 nisanda yumurtam toplandı 6 yumurtam vardı 5i döllendi 2si 8 hücreliydi 4nisanda transferim yapıldı bitmek ve bilmeyen 12 günnnnnnnnnnnnn 10.gün idrar testi yaptım 2 çizgiydi yok yok olamaz dedim ilaçtandır dedim hayır dediler kan sonucunu almadan içim rahat etmedi.....bugün kan verdim 498 miş değerim dr.um ikiz olabilir dedi uçtum mutluluktan ağladımmmmmmm kendime zor geldim.....inş. kalp atışlarınıda duyarım .....
allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi daha fazla bekletmesin.....her ay beklemek o tarifsiz adet sancısı ardından gelen kırmızılar ayyyyy allahım şükürler olsun sana...
darısı sizlere olsun kızlarrrrrr
çok geçmiş olsun hayırlar olsun?
bilmiyorum üşüttüm galiba arkadaşım mide bulantısı halsizlik ayakta duracak halim yok
ayy çok kocaman geçmiş olsun dikkatli olll
inşlh biran önce ileşir ve sağlıgına kavuşrsnz
kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum
mrh kızar dün minik mucizemi aldım ve geldim.şimdi dinleniyorum.3.gün 8 hücreli bir embriyom transver edildi.bu aşamaya gelmek bile benim için bir mucizeydi eşimle birlikte transfere girdik ikimizinde gözleri dolu dolu bir şekilde embriyomuzun transferini izledik minicik bir şey kaydı gitti içime.sonrası ne olur bilinmez ama bu günü bile gösterdiği için rabbime sonsuz şükürler olsun.gerisi onun taktirine kaldı bekleyip göreceğiz.şimdiden bir şey söylenmez ama tutursa dünyalar bizim olacak tutmassada en azından tekrar denemek için bir sebebim bir mucizem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?