2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ay canım benim sağol arkadaşım senin içinde herşey güzel olacak insallah.rabbim hepimizin yüzene baksın.minik mucizelerimizi göndersin.
senin için dua ediceğim inanın hepinize ediyorum.hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.bu yolda rabbim bizi yalnız bırakmasın.

inanın olumsuz geçen tedavılerı duydukça sizin kadar bizde uzuluyoruz ama elden birşey gelmio namaz kılarken dua edıorum aklıma gelen gemeyen herkes için geçen gun gulzeli aklıma geldı acayıp uzuldum başına gelenlere rabbim ne olursak olalım iyi yada kotu kulunu cumlemızı anne olmaktan mahrum etme diye.inşallah herkes emeklerını karşılığını alır .ben kendımı 13 nısana hazırlamıştım regl olucam dıye hala olamadım ınanın o gun gelsın die eşimle gunlaerı sayıyorduk geçmedi gitti diye sonra ne oldu hala gelmedi daha çok stres oldum herkes test yap dıo durumumu bilmedikleri için. diorum inşallah mucize olur ama nerde 1 senedir gelmeyen mucize şimdimi gelicek her gun ağlıyorum uzuluyorum diorum şimdi tedavıye başlamıştım yarılamıştım bile sonra duşunuyorum vardır bunda da bir hayır :5 :5

canım benim sakın böyle düşünüp kendini üzme bellimi olur gelmiştir belki mucizen neden test yapmıyosun.ne kadar garip bir duygu değilimi tanımadığın yüzünü görmediğin bir insan için üzülmek sevinmek yada dua etmek bizleri birbirimize bağlayan rabbimin imtihanı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bizi bizden başka kimse anlayamaz.vardır bundada bir hayır.umarım hamilesindir mucizen kendiliğinden gelmiştir..

kızlar ben çıkıyorum biraz dinleneyim canlarım sonra yine gelirim.kendinize iyi bakın.görüşürüz

canım hayırlı olsun inş bebeğine kavuşursun..:)

kendımı umıtledırmek ıstemıyorum zaten bu donem yeterınce yıprandım.hakkımda hayırlısı diyorum,kesınlıkle çok garip gerçekten dediğin gbi rabbimin imtihanı ama inanın bizim durumumuzu yaşamayan ne soylese boş asla anlayamazlar bizleri.. umarım peygamber efendımızın (sav) doğduğu bu mubarek günlerde rabbim herkese mucizesini gonderir..

arkadaşlar birazönce kontrolden geldim yumurtam 2de 4e çıkmış çok şaşırdım sevindim bugün gece çatlatma iğnemi vurunucam cuma sabah yumurtalarım toplancak inş herşey güzel olcak..:)

alfabe canım, bende senin gibiyim sanırım aynı gün takip edicez. Bende dün gittim kontrole banada sağda 3 solda 1 var ama solda da daha büyüycek olanlar var dedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Bende İzmir'deyim sen hangi merkeze gidiyorsun. Ama bana kendiliğinden çatlamaması için orgalutran diye iğne verdi onlarıda kullanıyorum. Daha önce ki denemende sana bunun için iğne vermediler mi.. İnşallah bu sefer bebekelrimize kavuşuruz,

sağol canım çok teşekkür ederim

aycencim, senin de başlayacak tedavin hayırlı olsun, ben de regl bekliyorum, sanki oldum gibi anlayamadım, haftaya ben de başlıyorum,,,,,, başarılar

canımöncelikle cok geçmiş olsun inşallah cabuk atlatırsın.bu aradada tedavin hayırlı olsun inşallah

canım bende ilk defa yaşıyorum ama şimdiye kadar yaptığım şey adet olunca estrofem diye bir ilaca başladım13 gün kullanıp doktor kontroline gideceğim gittiğim gün 2 tahlil verecekmişim onun sonunda ne olacak bende bilmiyorum canım evet okorku ve endişe hepimizde var maalesef ben destek alıyorumacıkcası iş yerimin psikoloğundan birazda olsa işe yaradı

ayyyy canım hayırlı olsun

canım inan ben kendi adıma isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye dua ediyorum inşallah her şey yolunda gider ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar inşallah kalırsın.bizi gelişmelerden haberdar et arkadaşım

canım hayırlı olsun tedavin sonucu güzel olur inşallah.kendinden biraz bahsedersen seni listeye ekliyelim [/QUOTE]

Aycencim 3.tüp bebek denemem, endometriozis hastasıyım bu nedenle rezerv azlığım var. Symirna Art ta devam ediyorum. Muhtemelen bu haftasonu opu var, yarın belli olacak. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.

FerdiMasal mrb, benimde yarın kontrolüm var, bende sabah doğrudan gidicem, opu için gün belli olacak sanırım. Sen nerdesin.?

arkadaslar merhaba,
yumurtalar toplandı, 11 tane bu sefer. ilk denemede 4 tane toplanmıstı. çoooookkk mutlu oldum o yuzden. cumartesı yada pazartesı transfer. umarım hepsı dollenır. umarım sizlerden daha cok daha fazla yumurta toplanır daha fazlası döllenır! hepınız anne olursunuz inşaallah! tanımasamda gönlüm dualarım sızlerle!

Çok gzl hakkında hayırlısı olsun.bol bol dua ederek gir yumurta toplama işlemine

saol canım inş heranım duayla geçiyo..benim yumurta rezervim çok kötü 1tane yumurta oluşurmu acaba derken allahım 4 tane oluşturdu inş içleri doludur bebeğime kavuşurum

ben varım canım:)yalnızım diye üzülüyodum.benim doktorum mehmet erdem.ama tedavilerini genartta yapıyo.20nisanda iğnelere başlıycaz:)

hayırlısı olsun tedavin bende mayıs ayında başlıcam nasipse ama merak ediyorum ilk defa tüp bebek yaptırıyorum PGT testide yapılıcak.. beni neler bekliyor bilmiyorum tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim burayada yazarsan görmem belki özel msj kutumada yazabilirsin

sen GEN ART merkezine mi gidiceksin.. doktorun kim olucak .. cevaplarsan sevinirim..

Merhaba,

10 Nisanda benimde 2 tane 2. gün embriyo transverim yapıldı bu ilk tüp denemem. Daha öncesinde 2 aşılamam var ikiside tuttu ilki 8. haftada ikincisi 13. haftada sonlandırıldı. Yapılan Genetik tanıda kan tırtılaşması ve Folik asit eksikligi ile ilgili taşıyıcı oldugum çıktı.

Henüz hamilelik başlamadan şimdiden Kanpırtılaşması ile ilgili ignelere başladım.

Fakat hiç tutmuş gibi kendimi hissetmiyor.

Pazartesi test günüm... Hakkımızda hayırlısı inşallah...

kızlar selam dün kontrolüm vardı 5 6 tane yumurtam olmuş, yarın tekrar kontrole gidicem ya c.tesi ya pztesi opuya alırız dedi doktorum. inşallah yolunda gider herşey. yatıp uyuyup herşey bittiğinde test günündee uyansam ne güzel olurdu.

Ben de geldim kızlar. Transferim yapıldı. 5.gun embriyosu yani blast transfer edildi. 29 nisan test gunum.

Bende inşallah ayın 20.sinde adet olcam ve iğnelere başlıcam canım benimkinin sonuçlanması mayısı bulcak ama olsun. Seni takipteyim güzel haberler alcaz inşallah 29 nisanda senden :))

Canım özelden yazdım buraya bakmazsan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…