- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
allah rahmetını uzerıne sunmkuç canım arkadaşım yaaa cokk sevındım. bende mucıze bebek bekleyen bırıyım. yumurta sayım az bakalım ayrın kontrolüm var neler olcak.8 hucrelı embrıyo süper yaaaa allahım sesımızı duy canına can kat kelebekafyon un bebegıne ):
güz güzeli canım benim inanki çok üzüldüm arkadaşım senin yasadığın olayı gecen yılki tedavimde bende yaşamıştım.insan okadar kötü oluyorki bunu yaşamayan bilemez.sana üzülme demiyeceğim üzülmemek elde değil ama sakın umudunu yitirme arkadaşım.benim geçen yılki tedavimde başta herşey çok güzel çok iyi gidiyor demişlerdi bana.. sonra opu günü geldi çattı bana bir baktılarki 3 folukül var aa nasıl böyyle olur falan filan dediler ben sana söyleyim sen opu olma aşılam yaptır dediler dünyam başıma yıkılmıştı umutlarım hayallerim hepsi kırılmıştı hayır dedim ben opu olacağım ve oldum.opu sonrası 3 yumdan ikisi dolu çıktıve doktor gelip bana şu lafı dedi senden hiç ummuyorudum hayret dedi dalga geçer gibi onu allaha havale ediyorum resmen benimle dalga geçti tabi onlara kolay yaşamayan bilememz bunu .işleme aldılar ama malesef döllenme olmadı.yanımdaki arkadaşım transfere girdiği gün ben onun arkasından içimde koca bir boşluk baktım kaldım.günlerce kendime gelemedim ama RABBİME SIĞINDIM dua ettim ağladım.1 yılın sonunda kendimi hazır hissedip bu tedavime başladım ve ban mikrodoz uygulma yapıldı rezerv sorunum vardı çünkü dört yumoşum oldu.onlardan 3 dolu çıktı.ve ikiside döllenme kalitesinde çıktı.işleme alındılar 1 tanesi güzel bir şekilde gelişti .dün 3. gün 8 hücreli emriyom transver edildi eşim benimle birlikte transefre girdi bu bile bizim için çok büyük bir mucizeydi.devamı gelir insallah.ben buraya kadar gelemiyeceğimi sanıyodum ama rabbime sıgındım dua ettim.tutmazsa bile en azandan tekrar denemek için bir umudum oldu.döllenmeme olayı bizi çok korkutmuştu.şimdi sana tavsiyem arkadaşım kendine iyi bir tüp bebek merkezi ve güvenilir doktor bul bütün testlerine yaptır özellikle rezervlerine bakılsın.eşine ayrıntılı sperm testi yapılsın.bak sırf bugun transerimi yazıp sizlere haber vereyim diye geldim ama senin yazını okuyunca içime dokundu ve sana yazmak istedim.rabbim yar ve yardımcın olsun canım dilerim evladın hiç ummadığı anda sana gelir sende burda güzel haberlerini bizle paylaşırsın.innaki san yazarken yine aynı günleri yaşadım bogazıma bir şey düğümlemendi aman neyse geçti çok şükür inanıyorum seninde bu günlerin geçecek.
inanın olumsuz geçen tedavılerı duydukça sizin kadar bizde uzuluyoruz ama elden birşey gelmio namaz kılarken dua edıorum aklıma gelen gemeyen herkes için geçen gun gulzeli aklıma geldı acayıp uzuldum başına gelenlere rabbim ne olursak olalım iyi yada kotu kulunu cumlemızı anne olmaktan mahrum etme diye.inşallah herkes emeklerını karşılığını alır .ben kendımı 13 nısana hazırlamıştım regl olucam dıye hala olamadım ınanın o gun gelsın die eşimle gunlaerı sayıyorduk geçmedi gitti diye sonra ne oldu hala gelmedi daha çok stres oldum herkes test yap dıo durumumu bilmedikleri için. diorum inşallah mucize olur ama nerde 1 senedir gelmeyen mucize şimdimi gelicek her gun ağlıyorum uzuluyorum diorum şimdi tedavıye başlamıştım yarılamıştım bile sonra duşunuyorum vardır bunda da bir hayır :5 :5
mrh kızar dün minik mucizemi aldım ve geldim.şimdi dinleniyorum.3.gün 8 hücreli bir embriyom transver edildi.bu aşamaya gelmek bile benim için bir mucizeydi eşimle birlikte transfere girdik ikimizinde gözleri dolu dolu bir şekilde embriyomuzun transferini izledik minicik bir şey kaydı gitti içime.sonrası ne olur bilinmez ama bu günü bile gösterdiği için rabbime sonsuz şükürler olsun.gerisi onun taktirine kaldı bekleyip göreceğiz.şimdiden bir şey söylenmez ama tutursa dünyalar bizim olacak tutmassada en azından tekrar denemek için bir sebebim bir mucizem oldu.
canım benim sakın böyle düşünüp kendini üzme bellimi olur gelmiştir belki mucizen neden test yapmıyosun.ne kadar garip bir duygu değilimi tanımadığın yüzünü görmediğin bir insan için üzülmek sevinmek yada dua etmek bizleri birbirimize bağlayan rabbimin imtihanı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bizi bizden başka kimse anlayamaz.vardır bundada bir hayır.umarım hamilesindir mucizen kendiliğinden gelmiştir..
arkadaşlar birazönce kontrolden geldim yumurtam 2de 4e çıkmış çok şaşırdım sevindim bugün gece çatlatma iğnemi vurunucam cuma sabah yumurtalarım toplancak inş herşey güzel olcak..:)
Kızlar, gittim bugün dr a. Çatlamamış yumoşlar, ama daha küçüklermiş,en büyüğü 13.7 mm dedi dr. 4 yumoş varmış. 3 ü sağda, 1 i de soldaymış. Geçende 2 idi. Bu sefer 4 olmuş çok sevindim. İnşallah bu sefer çatlatmadan toplayabiliriz yumoşları. Kaçı büyüyecek bilmiyorum ama, benim çift embriyo transferi hakkIM var yaş 37 olduğu için. Gider gitmez çatlamamışlar değil mi dedim dr a, 'DAHA DUR YAHU, henüz çok küçükler. 17-18 mm olması lazım.' dedi.
Perşembe tekrar gideceğim İzmir'e İnşallah gelişmiş olurlar da, çatlama iğnem yapılır. Geçen sefer tam opuda ortaya çıktı çatladıkları. Çok üzüldüm. Bu sefer toplanabilse çok sevineceğim. Dua edin benim için.
sağol canım çok teşekkür ederim
aycencim, senin de başlayacak tedavin hayırlı olsun, ben de regl bekliyorum, sanki oldum gibi anlayamadım, haftaya ben de başlıyorum,,,,,, başarılar
ay hadi inşallah bakalım yumoşlar ne almede sabah sabah gidicem öğrencem gelcm sonra haberdar ederim zaten sizi. Ya böyle takipler çok zevkli ya herkes birbirini takip ediyor ne güzel :)
Alfabe sen nerdesin hangi merkez canım ?
Çok gzl hakkında hayırlısı olsun.bol bol dua ederek gir yumurta toplama işlemine
ben varım canım:)yalnızım diye üzülüyodum.benim doktorum mehmet erdem.ama tedavilerini genartta yapıyo.20nisanda iğnelere başlıycaz:)
Ben de geldim kızlar. Transferim yapıldı. 5.gun embriyosu yani blast transfer edildi. 29 nisan test gunum.
hayırlısı olsun tedavin bende mayıs ayında başlıcam nasipse ama merak ediyorum ilk defa tüp bebek yaptırıyorum PGT testide yapılıcak.. beni neler bekliyor bilmiyorum tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim burayada yazarsan görmem belki özel msj kutumada yazabilirsin
sen GEN ART merkezine mi gidiceksin.. doktorun kim olucak .. cevaplarsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?