• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kızlar, herkes aynı endişeleri yaşıyor, ben de çatladılar mı, çatlarlar mı, ya boş çıkarsa diye endişeleniyorum. E2 kaçmış hiç sormadım. İçinin doluluğu boşluğu e2 den mi belli oluyormuş demek? Aman sormayayım gerçi, şimdi düşük falan çkar bi de, ona üzülürüm boşlar mı diye.:1::1:

aslında en güzeli bişey bilmemek boşuna cehalet mutluluktur dememişler. ne kadar az biliyosan o kadar az strese giryosun. ben kendimi engelli koşuda gibi hissediyorum. bi iğne daha yaptın aferin bi kontrole daha gittin aferin 5 tane yumurtan büyüdü aferin böyle kendimi gazlaya gazlaya finşi görürsem ne ala. o yüzden yapabilsem kitleyip kendimi test sabahı uyanıcam. en kötü stresi günleri gi sayarken geçiricem heralde. tabii o aşamaya gelirsem :26:

ay canım çok sevindim inş bırakmazlar bebeğin olurlar.bende bugün kontrle gittim 2tane görünen yumurtam 4e çıktı gerçi 2si küçük..22,17,13,12mm boyutlarındalar.cumya kadar küçüklrde birazdaha büyürm acaba... bugün 10da çatlatma iğnemi vurunucam cuma sabahıda opu yapılcak inş içleri boş değildir benim bebeğimde gelir..:)

canım içleri boş değildir ben sordumdr bana bi tane bile olsa dolu oluyo genelde dedi. takma kafaya iyi olucak

Cnm inşallah hepsi dolu çıkar valla bu işin her bolumu ayrı stres yok yumurta gelişti mi yok dollendimi yok bolundu mu of valla allahım yardım etsin bize..bu e2 olayını ben anlamadım aslında onla yumurta sayısının alakası var mı bilmiyorum benim perşembe günü 1490 çıkmıştı opu dun oldu 5 yumurta, görünen folikul 10 dan fazlaydı gerçi 1 tanesi iyi olsun yeter bana
Cnm muhtemel 5. Güne gitmezler bukez sayi AZ diye riske atmazlar diye dusunuyorum cumaya olur sanirim

amin canım inş. e2 kaçtane folükül doluysa onu gösteriyo demekki senin 5 tanesi dolu, 5 taneside boş olabilir.hayırlısı olsun canım bebeğin gelsinde 5.gün olmıyversin.benimde değere göre 2si dolu olabilir diye tahmin ediyolar inş hepside doludur.

canım içleri boş değildir ben sordumdr bana bi tane bile olsa dolu oluyo genelde dedi. takma kafaya iyi olucak

inş canım iyi olur herşey.. ister istemez oluyo soru işaretleri işte dolu çıkarsa embiriyo oluşcakmı oluşursa tutcakmı kısmına geldim şimdide bunlar takılıyo kafama.bugün çatlatma iğnemi oldum buraya kadar gelebilceğimi bile sanmıyodum tedavi heran iptal olabilir korkusuyla geldik allaha şükür bundan sonrada herşey güzel olur inş.

Kızlar, herkes aynı endişeleri yaşıyor, ben de çatladılar mı, çatlarlar mı, ya boş çıkarsa diye endişeleniyorum. E2 kaçmış hiç sormadım. İçinin doluluğu boşluğu e2 den mi belli oluyormuş demek? Aman sormayayım gerçi, şimdi düşük falan çkar bi de, ona üzülürüm boşlar mı diye.:1::1:

canım e2 çok önemli tedavinin iyi gidip gitmediğini gösteriyo e2 normal değilse tedavi iptal oluyo bence bi sor bakalım doktora nasılmış e2nin güzel yükselmesi yumurtanın dolu olduğunu gösteriyo.

inş canım iyi olur herşey.. ister istemez oluyo soru işaretleri işte dolu çıkarsa embiriyo oluşcakmı oluşursa tutcakmı kısmına geldim şimdide bunlar takılıyo kafama.bugün çatlatma iğnemi oldum buraya kadar gelebilceğimi bile sanmıyodum tedavi heran iptal olabilir korkusuyla geldik allaha şükür bundan sonrada herşey güzel olur inş.

olucak cnm herşey iyi olucak daha gün sayıp güzwl sonuç bile yazıcaz

E2 yumurtanin dolulugunu gostermez kizlar. Ne yazik ki folikuller toplanip mikroskopta incelene kdr dolu olup olmadigi anlasilmaz. Ancak e2 yani ostrojen catlatma ignesinin ne zmn yapilacagi konusunda bilgi verir. Gelisen her folikul e2 salgilar ve bu da bir bakima catlamaya ne kdr yakin olduklarinin ipucudur. Doktor ultrasonla cap ve adet olcerken e2 degeri de yardimci olur. Cok sayida ufak capli yumurtanin olmussa bu da e2 yi arttirir ve ohssye neden olabilir de. Yani e2 nin ultrasonla beraber degerlendirilmesi gerekir.

amin canım inş. e2 kaçtane folükül doluysa onu gösteriyo demekki senin 5 tanesi dolu, 5 taneside boş olabilir.hayırlısı olsun canım bebeğin gelsinde 5.gün olmıyversin.benimde değere göre 2si dolu olabilir diye tahmin ediyolar inş hepside doludur.

Insallah hepsi doludur ve biri senin beben olur. Benim bir arkadasin tedavisinde folikulleri 7-8 gorunyordu opuda 1 yumurtasi cikti oda bolunmedi transfer iptal oldu AMA opudan sonra adeti gecikti ve hamile kaldi cok sasirmistim acaba icerde yumurta mi kaldi yada sonradan mi gelisti bilmiyorum..hatta dun esime dedim bizde birseyler yapsak mi acep AMA sonra vazgectik enfeksiyon olur mu diye yani mucizeler bitmiyor Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin

Bende inşallah ayın 20.sinde adet olcam ve iğnelere başlıcam canım benimkinin sonuçlanması mayısı bulcak ama olsun. Seni takipteyim güzel haberler alcaz inşallah 29 nisanda senden :))
teşekkur ederım aleynn, senın de tedavın hayırlı olsun ınş. guzel haberlerını alırım ınş. :nazar:
Ne gZl canım blastta şans daha yüksek.buna doktorlar embriyo glişimine göremi karar veriyo canım...yani her doktor blast istermi?

sağol sedefekrem :16:
embrıyo gelışımıne gore embrıyolog karar verıyor buna. cok yumurtam vardı blast oluncaya kadar dayanmış içlerınden bır tanesı o yuzden en ıyısı olana kadar beklendı bizde.

teşekkur ederım aleynn, senın de tedavın hayırlı olsun ınş. guzel haberlerını alırım ınş. :nazar:

sağol sedefekrem :16:
embrıyo gelışımıne gore embrıyolog karar verıyor buna. cok yumurtam vardı blast oluncaya kadar dayanmış içlerınden bır tanesı o yuzden en ıyısı olana kadar beklendı bizde.

CNm transfeerin olmustu sanirim hayirli olsun insallah simsiki tutunur Sana.. Senin masallah cok yumurtan olmus kac dozla baslamistin? Kac tane dondu

Standart.yardimKizlar bende nisan24 turkiye yolcusuyum.ama kafam karisik yardim edin bana memorial semra kahramanmi bahceci mustafa bahcecimi

canım ben de memorialde bir deneme yaptım. negatif.2.yi de memorialde yapacağım mecburen. ben de hep bahçeci mi memorial mi diye ikilemi yaşadım. hala da içimde o şüphe var. sanki bahçeciye gitmem gerekiyor gibi. 2. ci indirimli oluyor ve benim tedavi aşamamı bildikleri için memorialde 2. denememi yapmamı söylüyor herkes. bence bahçeci ye git. defalarca tüp bebek denemesi yapan bir arkadaşım var(memoralde de denemiş) geçen gün bahçeciye gitmemi söyledi. oranın daha iyi olduğunu söyledi. aslına bakarsan Rabbim nasip ederse küçük merkezlerde bile tutuyor. nasip işte. yoksa memorial de bahçeci de kaliteli

bu gün ilk muayenem vardı küçük bir kistim varmış doğum kontrol hapı verdi doktorum birincidede aynı olmuştu biran önce başlamak istiyordum kısmet ama doğum kontrol hapını 15 gün kadar kullanınca tekrar adet olmuştum kistim erimiş hemen tedaviye başlamıştık yine aynı mı olur bilmiyorum bir sorun daha var benim 3 tane dondurulmuşum var ama doktorum onlarla değilde baştan tedavi yapalım kalanları yine donduralım diyor 2.tüp bebek devletten son hakkım olduğu için 3.de dondurulmuşların olsun özelden yaptıracağım için daha az masraf olur diyor...ama eşim kabul etmiyor bu gün en çok üzüldüğüm şey eşim bir daha denemeyiz dedi bu son tedavi hiç sorun yokken olmuyorsa olmuyor bırakacağız diyor insanlar 6kez falan denerken benimki daha 2.de pes etti ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum İNŞALLAH 3.ye gerek kalmadan bu sefer bebeğime kavuşurum yoksa daha bu yaşta umutlarım bitecek geri kalan ömrüm nasıl geçer ki o zaman ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR .......

canım benim eşim ilk denemede bile çok sorun çıkardı. transfere giderken, daha doğrusu tedavi aşaması boyunca hep ağladım. ağlaya ağlaya geçti. transfere giderken bana dediği bu olmazsa bir daha denemeyeceğiz. sonuç negatif çıktı. kendi de hayal kırıklığı yaşadı. ben çok üzülünce, ailesi de hep bebek bekliyoruz diye söylenince tekrar denemeye karar verdi. yarın uzun protokol tedavisine başlayacağız. hala evet hayır gibi çelişkileri var ama ben yarın ilaçları alıp tedaviye başlayacağım. canını sıkma. Rabbimin onun kalbini tedaviye razı kılması için dua et. ümidini kesme. belki bu son deneme olur da ihtiyaç hissetmezsin. inş. Rabbim hayırlı, sağlıklı salih evlatlar nasip eder hepimize.

canım diğer bilgilerimide vereyim :D 27 yaşındayım yumurta rezervim az+ çikolata kistim var. medicalparkta tedavi görüyorum

canım benim eşim ilk denemede bile çok sorun çıkardı. Transfere giderken, daha doğrusu tedavi aşaması boyunca hep ağladım. Ağlaya ağlaya geçti. Transfere giderken bana dediği bu olmazsa bir daha denemeyeceğiz. Sonuç negatif çıktı. Kendi de hayal kırıklığı yaşadı. Ben çok üzülünce, ailesi de hep bebek bekliyoruz diye söylenince tekrar denemeye karar verdi. Yarın uzun protokol tedavisine başlayacağız. Hala evet hayır gibi çelişkileri var ama ben yarın ilaçları alıp tedaviye başlayacağım. Canını sıkma. Rabbimin onun kalbini tedaviye razı kılması için dua et. ümidini kesme. Belki bu son deneme olur da ihtiyaç hissetmezsin. Inş. Rabbim hayırlı, sağlıklı salih evlatlar nasip eder hepimize.

canım sağol zaten zorlu bir aşamadayız keşke birde bunlarla uğraşmasak akşam saatlerce konuştum ama yok onunda kendine göre haklı yönleri var ikinciyi yani eşime göre son hakkımı dondurulmuşlarla yapcam inşallah bu sefer olur da üçüncüye gerek kalmaz rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.... Seninde tedavin hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün kardeşim üçüncüye gerek kalmasın inşallah birde olmayınca ikincide korkuyor insan ya olmazsa......hakkımızda hayırlısı inşallah evlat kokusundan mahrum etmesin rabbim.....

hadiii hayırlısı

canım tedavin hayırlı olsun listeye eklemek istiyorum seni ama bilgilerin yok biraz kendinden bahsedermisin

Tabiki tesekkur ederim :) ben tedaviye başlayalı 4.gün bugün daha transfere var bir 10 gün sanırım. 25 yaşındayım. Ilk denemem endometriozis hastasıyım

arkadaşlar, merkezden aradılar 11 yumurtanın 9 tanesi döllenmiş!
transfer cumartesi günü! zaman cabuk gecsin ve test günü biran önce gelsin!
hepinize allah yardım etsin, inşaallah sizlerin daha cok yumurtası ve daha cok embriyosu olussun!

Back
X