teşekkur ederım özlem, amin canım ınş tutunacak bebegımCNm transfeerin olmustu sanirim hayirli olsun insallah simsiki tutunur Sana.. Senin masallah cok yumurtan olmus kac dozla baslamistin? Kac tane dondu
Arkadaşlar opu tedavinin kaçıncı gününde yapılıyor genelde ?
Kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum iyiki varsınız
arkadaşlar, merkezden aradılar 11 yumurtanın 9 tanesi döllenmiş!
transfer cumartesi günü! zaman cabuk gecsin ve test günü biran önce gelsin!
hepinize allah yardım etsin, inşaallah sizlerin daha cok yumurtası ve daha cok embriyosu olussun!
uçanfasulye hayırlı olsun transferin canım benim aramızda 1 gün var test sonucu için hayırlısıyla güzel haberler alırız insallah..
kızlar selam dün kontrolüm vardı 5 6 tane yumurtam olmuş, yarın tekrar kontrole gidicem ya c.tesi ya pztesi opuya alırız dedi doktorum. inşallah yolunda gider herşey. yatıp uyuyup herşey bittiğinde test günündee uyansam ne güzel olurdu.
Transferin hayirli olsun.Allahin izniyle ikiside tutunur ins.tum isteyenlerin kucagini Allah bebisle doldursun.benimde 12 nisanda bir tane 2. gun embriyosu transfer edildi ve ilk denemem olacak bu.banada 26 nisan cuma gunu teste gel dediler.bende bisey hissetmiyorum.stres yasadim bide baska konuyla alakali ilk gunlerde.pek umudum yok gibi.hayirlisi olsun hepmizin hakkinda.
Cnm yaptın mı çatlatma iğnemi?
Benim opu oldu 10 civarı yumurta görünüyordu 5 çıktı 5 i de döllenmiş şukur inşallah bırazmazlar beni
Hadi bakalım kelebeğim, bebişin hayırlı olsun.
Kızlar, herkes aynı endişeleri yaşıyor, ben de çatladılar mı, çatlarlar mı, ya boş çıkarsa diye endişeleniyorum. E2 kaçmış hiç sormadım. İçinin doluluğu boşluğu e2 den mi belli oluyormuş demek? Aman sormayayım gerçi, şimdi düşük falan çkar bi de, ona üzülürüm boşlar mı diye.
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun arkadaşımcanım diğer bilgilerimide vereyim27 yaşındayım yumurta rezervim az+ çikolata kistim var. medicalparkta tedavi görüyorum
ilk tecrübense birazcık acır ama okadar çok değil.tedavin hayırlı sonu bebekli olsun insallahhh.bol şansGenç kızlar nasılsınız bakalım??? bugün ilk iğnemi yapıcam ama korkuyorum yaa acımaz dimi(
kızlar ilk iğnemi vuruldum gonal f 450 'le 600 ünite 4 gün 150 150 :Çsizce dojazı iyimi??
ayy ınş canım ard arda güzel haberler verırız
opu.dan berı bı batma hissi var, başka birşey hıssetmıyorum. Sen nasılsın? bi değişiklik var mı?
canım ya başladınmı sen hadi bakalım tedavin hayırlı sonu bebekli olsuninsallah arkadaşımmmm.bence güzel dozajın canım.
canım diğer bilgilerimide vereyim27 yaşındayım yumurta rezervim az+ çikolata kistim var. medicalparkta tedavi görüyorum
ay saol bebeğim benim iğneyi vuranakadar aklım başımdan gitti şükr korktum giibi deilmiş biraz içeri zor girdi okdar bide ben vuramam asla diyen bidenecik kocişim vurdu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?