2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

inşallah hamileyimdir .......

kan tahlilinin sonucunu görmeden sevinemiycem tam anlamıyla sanırım .....

pazar günü yapılırmı aceba....

inşallah arkadaşım ..... listen uğurlu geldi .....dua edin nolur ka n tahlilide iyi çıksın çok şaşkınım hep tek çizgi görmeye alışmışım bi değişik oldum çift çizgiyi görünce....

inşallah banada ve diğer arkadaşlarada uğurlu gelir alışkın olmadığımız için cift çizgi görmeye insan ilk önce şaşkınlaşıyor sonra kendine geliyosun bende öyle olmuştum

Son düzenleme:
benim koca kahvaltı bekliyor arkadaşlar ben çıkıyorum kavaltıdan sonra gelirim yine

Son düzenleme:
tabikide haber veririm vermezmiyim......

allahım bu mutluluğu isteyen bekleyen bütün arkadaşlarıma tanıdığım tanımadığım adını bildiğim bilmediğim tümmmmmmmmmmmm arkadaşlarıma nasip etsin çok zor bir süreç ve ardından gelen bitmeyen çileli bekleyişşşşşşş

Güzel haberlerını beklıyoruz, ınş. bekledıgımız gıbıdır. Yüksek yüksek değer cıkar inş.

Kizlar bende nisan24 turkiye yolcusuyum.ama kafam karisik yardim edin bana memorial semra kahramanmi bahceci mustafa bahcecimi

:) bencede hamılesın arkadaşım yaaaa, nısan ayı güzel olcak cok gusel olcakkk ınsallah :)

Kızlar ya, benim dün gece avuçlarımın içi, ayaklarımın altı cayır cayır yandı. Ayaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan. Bunlar beim hep çatlama günümde olan şeyler. Dün gece çatladı heralde yumurtalarım. Çok endişeleyim. Salıya randevum var daha. Başım çok ağrıyor bu arada. Biliyorsunuz ağrı kesici de yasak. Mideme vurmaya başladı, bulantı var. Ne yapsam bilmem ki.

selam...
sanırım tedavidesin kaçıncı denemen bilmiyorum daha önce erken çatlama durumu oluştumu iğnelere rağmen?
eğer öyle birşey olmadıysa endişelenme sıcak basması vs..daha bir sürü şeye aldığımız hormonlar sebep oluyor...
hangi iğneyi kullanıyorsun...

Standart.yardimKizlar bende nisan24 turkiye yolcusuyum.ama kafam karisik yardim edin bana memorial semra kahramanmi bahceci mustafa bahcecimi

Cnm salıyı bekleme hemen yarın git sonuçta iğneye devam ediyorsun şupheni soyle doktoruna inşallah çatlamamıştır

Standart.yardimKizlar bende nisan24 turkiye yolcusuyum.ama kafam karisik yardim edin bana memorial semra kahramanmi bahceci mustafa bahcecimi

Her ikiside son derece iyi hangisini seçersen gönül rahatlığıyla git cnm

ılk tup denememde 4 yumurta olmuştu . 2. denememde 2 yumurtayla gebe kaldım ama kalbı durdu. bu 3 . denemem olcak ancak 1 yada 2 yumrta oluscak galıba buda cok rısklı degılmı sence. ben prof a gıdıyorum ve maddı gucum artık sınırda , şekerı elınden alınmış çocuk kadar uzgunum bugun.sanırım bu duruma alışmalı umutlarımı köreltmelıyım.her tedaviye muthıs umutlarla başladım ama sımdı bastan yelkenlerı suya ındırdım.durum pıyango bıletı almak gıbı bısey suanda ya tutarsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…