Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hamileyimdir .......
kan tahlilinin sonucunu görmeden sevinemiycem tam anlamıyla sanırım .....
pazar günü yapılırmı aceba....
inşallah arkadaşım ..... listen uğurlu geldi .....dua edin nolur ka n tahlilide iyi çıksın çok şaşkınım hep tek çizgi görmeye alışmışım bi değişik oldum çift çizgiyi görünce....
inşallah arkadaşım ..... listen uğurlu geldi .....dua edin nolur ka n tahlilide iyi çıksın çok şaşkınım hep tek çizgi görmeye alışmışım bi değişik oldum çift çizgiyi görünce....
tabikide haber veririm vermezmiyim......
allahım bu mutluluğu isteyen bekleyen bütün arkadaşlarıma tanıdığım tanımadığım adını bildiğim bilmediğim tümmmmmmmmmmmm arkadaşlarıma nasip etsin çok zor bir süreç ve ardından gelen bitmeyen çileli bekleyişşşşşşş
tabikide haber veririm vermezmiyim......
allahım bu mutluluğu isteyen bekleyen bütün arkadaşlarıma tanıdığım tanımadığım adını bildiğim bilmediğim tümmmmmmmmmmmm arkadaşlarıma nasip etsin çok zor bir süreç ve ardından gelen bitmeyen çileli bekleyişşşşşşş
canım üzülme bak güzel güzel büyüyecek bebişlerin ve sonrada sana sımsıkı tutunacaklar
Kızlar ya, benim dün gece avuçlarımın içi, ayaklarımın altı cayır cayır yandı. Ayaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan. Bunlar beim hep çatlama günümde olan şeyler. Dün gece çatladı heralde yumurtalarım. Çok endişeleyim. Salıya randevum var daha. Başım çok ağrıyor bu arada. Biliyorsunuz ağrı kesici de yasak. Mideme vurmaya başladı, bulantı var. Ne yapsam bilmem ki.
Kızlar ya, benim dün gece avuçlarımın içi, ayaklarımın altı cayır cayır yandı. Ayaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan. Bunlar beim hep çatlama günümde olan şeyler. Dün gece çatladı heralde yumurtalarım. Çok endişeleyim. Salıya randevum var daha. Başım çok ağrıyor bu arada. Biliyorsunuz ağrı kesici de yasak. Mideme vurmaya başladı, bulantı var. Ne yapsam bilmem ki.
Standart.yardimKizlar bende nisan24 turkiye yolcusuyum.ama kafam karisik yardim edin bana memorial semra kahramanmi bahceci mustafa bahcecimi
canım benimde öğle hatta adetin 2. günü 1tane folikül vardı ilaçlarla 1tanedaha oldu doktorum hiç yumurta oluşmayabilirde diyodu bu bile benim için büyük gelişme şimdi herşey güzel kaliteli olsunlar yeterki hem senin daha iğnlerle folikül sayın artar takma kafana canım..:)