2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

transfer haberleri, test tarihlerini bekleyen arkadaşları okuyunca bende de müthiş bir heyecan oluyor. onlarla beraber ben de bekliyormuşum gibi oluyor. bakalım bizimki olursa nasıl geçecek. test tarihini bekleyenler için zaman hiç geçmiyordur. Allah yardımcınız olsun ya. çok zor bir bekleyiş.

evet beklemek hemde nekadar zor birbilsen cnm zaman geçmiyo sanki

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

karamm,
KelebekAfyon,
accessdenied

kimsede ses yok D

canım ne güzel ya mucize yaşamışssın masallah.rabbim ol demiş olmuş geri kalan fasa fiso.sağlıcakla al insallah kucağına darısı benim gibi isteyenlere ve ban olsun.amin

kuzum ya neden bu kadar kastın kendini bak ben bu forumları okuyorum sürekli milletin 2. gün embriyosu tutmuş hemde çok kalitelide değilmiş yani senin anlayacağın 2.3.4.5.6.gün fark etmiyor kuzum kurban olduğum rabbim ol diyor oluyor bunu sakın aklından çıkarma.bu o kadar kafaya takılacak bir şey değil relaxxxxxxx relaxxxxxxx.günün az kaldı ya sitres yapıyorsun elinde olmadan ama yapmaaaabol bol dua et rabbime insallah güzel haberlerini alacağız .rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Slm kizlarr cok sukur Rabbime 1 tane yumurta dollenmis yarin transfer yapilcak cok heyecanli ve mutluyum insallah hayirli sonuclar alirim 2 hafta bekleme surecim yarin baslicak Rabbim hepimize sabir versin..
canım hayırlı olsun embriyon güzelce gelişsin bebiş olsun göbüşüne konsun insallah.rabbim yardımcın olsun...

maşallah canım ya çok sevindim sağlıcakla al kucağına bu topikte aldığım her güzel haber benim umutlarımı yeşertiyor.bak 3. denemende rabbim yavrunu göndermiş.darısı bizlere olsun insallah..güzel bir hamilelik geçir sağlıcakla al evladını kucağına insallah.

hoş buldum canım nasılsın demiyeceğim sana biraz streslenmişsin ama böyle yapma biliyorum zor oluyor stres yapmamak ama sakin olmak en güzeli bol bol dua et .embriyoların güzelce gelişsinler insallah.sana sımsıkı tutunsunlar.rabbim yardımcın olsun.

Saol kelebegim kendimi rahatlatmaya calisiorumm insallah Rabbimin izniyle hersey guzel olurr dollenirler ben embriyolarimi Allaha emanet ettim cktm hastaneden hep hayirlisini diledim... hep dua ediyorum zatennn

kızlar nette baktığım kadarıyla nexium kullanımı ilk 3 ay falan çok tehlikeliymiş o yüzden içmedim bugün
ama mide koruyucumu içmeden diğer ilaçları içtiğim için midem kalbura döndü alev alev yanıyo
annem ve eşim en azından 2 ay sabret diyo
bende istemiyorum bebeğime zarar vermek ne yapıcağımı şaşırdım

canım pekı problem eşindemı sendemıydı yanı benım eşimde bu sebebpten normal yolla hamıle kalmam zor denıldı Tabı yıne Rabbim bilir ama tüpbebek tedavısındeyım sımdı...

Canim keske bildigim bi konusa olsa yardimci olsam ne desem bilemedimkii sende onemlisin bebekte ((

hay agzına saglık arkadasım neguzel yazmıssın :)

Canim keske bildigim bi konusa olsa yardimci olsam ne desem bilemedimkii sende onemlisin bebekte ((

çok fenayım ya saatlerdir nette gebelikte nexium kullanımını okuyorum
kimi doktor 2 ay önceden bıraktırmış
ben hala kullanıyodum bugüne kadar ve doktorum da çok net değil bu konuda
bi kullanma diyo sonra bi gastroloğa sordum kullanabilirsin diyo
ama benim içime sinmeyecek kullanmak hep bebeğimi elimle sakatlıyomuşum gibi gelicek
yarın gidip yüzyüze konuşmam laızm doktorumla

Acceees yarin doktora git direk mutlaks gebelikte kullanilan birseyler vardir neolur neolmaz kolay bulmadik.. Cnm duphalac bile kullanmak istemiyorum AMA arada mecbur kaliyorum neyapcam bilmem bende gitcem doktora yakinda
Bide benim bacaklarim cok agriyor arada bel agrimda var

hayatım en doğrusuda yüz yüze konuşmak sen bi görüş aklın kalmasın şimdilik içme bırak oktor nederse ozaman içersin elbet başka bi yolu vardır yani

kızlar sorun şu ki bu konuda her bi doktor başka bişey söylüyo bugün kendi doktorum muallak konuşunca apar topar universal çamlıcaya gittim orda ki kadın doktor ben hamile olsam asla kullanmam dedi. başka bi gastroentolog inşallah şimdiye içtiklerinden bişey olmamıştır dedi. kendi doktorum bi gastreontoloğa danışmış içebilirsin diyo. ama ben ne yapıcağımı şaşırdım
yarın kan testimi vericem sonra bi gstroentroloğa gidicem sanırım.

slm kızlar.iyi haberi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve inş hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.benim de dün test günümdü fakat 11.günün gecesi kanamam başladı ve malesef negatif sonucu aldık.5.gün ebriyosuydu doktorda çok ümitliydi ama olmadı.yumurtalık yaşını öğrenmek için dün kan testi aldılar sonucu haftaya çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istedi ama biraz ara vericez sanırım.biliyorsunuz yıpratıcı bir süreç.benim gibi negatif sonuç alanlar sizler ne yaptınız.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...

öok üzüldüm hayatım inşlh bidaha tedaviye gerek kalmadan kalırsın hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…