- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
etkilemez cnm Imsı diye bi teknik uygulanıp sağlıklı spermler seçiliyoEşimin morfolojisi %3 bu durum tüp bebeği etkiler mi. Sayısı ve hareket iyi ama bilgisi olan var mı? Birde özelden mesaj atamıyorum. Nasıl yapılıyor
yani çok zor bir durum en güzeli gastroentereloga muayene olman. seni en iyi o yönlendirir. senin ağrı çekmen de bebeği strese sokar. insanlar hamile olduğunu bilmeden aylarca bir sürü ilaç kullanıyor ve bişey olmamış. rahat ol. stres yapma. çok örneğini gördüm öyle.
kızlar değerim 294 den 490 a çıkmış yani ikiye katlamamış % 60 bi artış var
cuma günü testi tekrarlıycam of ya herşey üstüste
kız katlamamış diyorumçok sevindim hayatım rahat ol bebeğim herşey yolunda ve ölede devam etcek valla ikiye katlanmış dince gözlerimden yaşlar akmaya başladı
kız katlamamış diyorum
Valla kendimi artık doktora bıraktım canım önce allaha sona doktora emanetim o nerde he diyom:))inş rabbim yüzümüzü güldürür.şimdi sadece lucrine devam etcem,pazar günü hem gonal f hemde m ile başlayan bi iğneye başlayacam.3 iğne birden vurulacamuzun protokol tedavi mi başlanacak? gerçi o da adetin 21 günü başlandı bende ama. vardır doktorun bir bildiği. hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı hamilelikle neticelendirsin inş.
Aynen canım telaş yapmıyom rahatım.rabbim verirse olacakCanım hiç telaş yapma hersey güzel olacak Allahın izniyle guzel strestlı bi okadarda zor bir süreç var önünde ama en guzeli tabiki yavrularımıza kavuşma hayalı yokmu herseye değer..benmde regl 10 gün gecikti ve 3 gün tedavıye başladım doktor birşey olmayacağını söyledi canım demkki kontrollerde sorun görmüoki tedavıye başlatıyor... hayırlısı olsun..
kız katlamamış diyorum
arkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..
süper cnm gözün aydınarkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..
inşallah canımohhh maşallah kocamancanım benım hiç kötü bişey olacağına inanmıyordumki taze anne çok sevımdım çokkk... herşey güzel olacak inşallah bugünleri gülerek anacaksınn
arkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..
Kızlarrrrrrrrr blastosist transferimimn 8.günü ve idrar testim negatif moralim bozuk......
Kızlarrrrrrrrr blastosist transferimimn 8.günü ve idrar testim negatif moralim bozuk......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?