2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Eşimin morfolojisi %3 bu durum tüp bebeği etkiler mi. Sayısı ve hareket iyi ama bilgisi olan var mı? Birde özelden mesaj atamıyorum. Nasıl yapılıyor
etkilemez cnm Imsı diye bi teknik uygulanıp sağlıklı spermler seçiliyo

dün gece içtim zaten dayanamadım
bugün kendi doktorum yoktu bizim klinikte başka bi doktora sordum
size verilen ilaçlar da b grubu ilaç zaten a grubu ilaç ben bilmiyorum kullanabilrsin dedi
yarına bir gastroentoloğa randevu aldım cnm

kızlar değerim 294 den 490 a çıkmış yani ikiye katlamamış % 60 bi artış var
cuma günü testi tekrarlıycam of ya herşey üstüste

çok sevindim hayatım rahat ol bebeğim herşey yolunda ve ölede devam etcek valla ikiye katlanmış dince gözlerimden yaşlar akmaya başladı

çok sevindim. 2 katına yakın bir değer. endişelenme rahat ol canım. herşey yolunda ve herşey güzel olacak inş:)))

olamıyorum rahat maalesef çünkü normalde haftaya çarşamba keseyi görmeye gitmem lazımdı ama şimdi kan takibi yapılacak
ya niye böyle oldu

uzun protokol tedavi mi başlanacak? gerçi o da adetin 21 günü başlandı bende ama. vardır doktorun bir bildiği. hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı hamilelikle neticelendirsin inş.
Valla kendimi artık doktora bıraktım canım önce allaha sona doktora emanetim o nerde he diyom:))inş rabbim yüzümüzü güldürür.şimdi sadece lucrine devam etcem,pazar günü hem gonal f hemde m ile başlayan bi iğneye başlayacam.3 iğne birden vurulacamama olsun:)
Aynen canım telaş yapmıyom rahatım.rabbim verirse olacak

Kuzucum niye üzülüyonki değerin iki katına yakın sıkıntı yapma kendine tatlım bebişinde üzülür etkilenir yatın dinlenin bol meyve ye su tüket

arkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..

ohhh maşallah kocaman canım benım hiç kötü bişey olacağına inanmıyordumki taze anne çok sevımdım çokkk... herşey güzel olacak inşallah bugünleri gülerek anacaksınn

kız katlamamış diyorum

nerdeyse katlanmış Allahın izniyle hiç bişey olmucak içini ferah tut taze anneee

arkadaşlar benim değerimde artmış 4 günde 17.79 dan 67.26 ya çıkmış 4 kat artmış oluyo buda normal sanırım inş herşey güzel devam eder cumartesi tekrar bakcaz bakalım..

oh maşallah canım bugün hep guzel haberler alıyoruz inşallah Allah hepimiz için güzel kaderler yazmıştırda şu 3 aylara gireceğimiz mubarek günlere yakın guzel haberler almaya devam ederiz...

süper cnm gözün aydın
inşallah ben de cuma adam gibi bi artış görürüm

ohhh maşallah kocaman canım benım hiç kötü bişey olacağına inanmıyordumki taze anne çok sevımdım çokkk... herşey güzel olacak inşallah bugünleri gülerek anacaksınn
inşallah canım
inan yoruldum 2 gündür nexium krizi vardı zaten oku oku şaşı oldum
şimdi de artış oranının düşük olmasını okuyorum deli gibi

çok güzel canım. çok mutlu oldum. inş. hep böyle yüzün güler. inş keseyi de görürsün biz de mutlu oluruz

çok teşekkür ederim arkadaşlar allahım bebeklerimize kavuşturur inş hepimize sorunsuz bi şekilde.

Kızlarrrrrrrrr blastosist transferimimn 8.günü ve idrar testim negatif moralim bozuk......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…