2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

erkek faktörünü bilmiyorum ama 5 ve 6. gün embriyolarında hamilelik şansı artıyormuş. özellikle bekleyebildikleri kadar bekliyorlar. tabiki 3. günde de hamile kalan var. 6. gün embriyosuyla hamile kalamayan da var. nasip işte.

aynen canım ben daha iğneye bile başlamadım...yarın doktora gidicem başlatıcak...hakkımızda hayırlısı olsun bana sanki hep hayal gibi geliyo sanki ben o duyguyu hiç yaşamıycam...ama bazende içimde umut oluyo niye olmasın diyorum...kafayı yiyorum anlıycan

hmm eşimde bi sorun yok canım...inş herkesin gönlündekini versin canım allah ewlat hasreti çok fena

niye celallendin kıztabiki 3.günle hamile kalanda çok...ama başka topiklerdede öle okudum 5.güne kadar dayanırsa daha yüksek oluo şans diye tabiki allah bilir hepsini...bunlar birer vesile...

bakınız sevgili kuzular :)
bana bahçecinin embriyoloğu (ki kendisinin iyi bir embriyolog olduğuna eminim)
bana 3. gün 5. gün ne oluyo neden bekletiyosunuz da süründürüyosunuz şunu 3. günü transfer etsenize kardişim dediğimde
hanfendücüüm sizde problem eşinizde
yumurta kaliteliyse ilk 3 gün embriyo iyi seyreder, spermde sorun yoksa biz spermin embriyonun devamını getireceğine güvenerek transferi yaparız çünkü rahim ortamı her zaman labaratuardan iidir dedi
amaaaaaa
sizin gibi morfoloji vs yani spermde problem varsa spremin fonksiyonu ortaya 3. günden sonra çıkar yani devamı sperm sağlar.
biz labaratuarda o sperm bu hamileleiği devam ettirecek mi yoksa çöpe mi gidecek en azından 5. güne kadar bekliyoruz size de boşu boşuna bozuk spermli embriyo transfer etmiyoruz bizim amacımız sizin hamile kalmanıza yarayacak embriyoyu bulmak dedi

5. gün embriyosunun tutunmasının daha etkili olduğuna inanılması bu yüzden.
çünkü embriyo 5. güne kadar gittiğini en azından labaratuarda kanılamış oluyo kızlar
bunun dışında hepsi embriyo yahu

niye celallendin kıztabiki 3.günle hamile kalanda çok...ama başka topiklerdede öle okudum 5.güne kadar dayanırsa daha yüksek oluo şans diye tabiki allah bilir hepsini...bunlar birer vesile...

ya zaten sinirliyim bugünlerde sitresliyim hele bugün dokunsalar alicem odere bide yok 5 gün 3 gün 5 gün daha iyiyse bekletsinler kardeşim başdan üzülürüz 12 salak gibi beklemeyiz aman neyse işde ondan puff

ya zaten sinirliyim bugünlerde sitresliyim hele bugün dokunsalar alicem odere bide yok 5 gün 3 gün 5 gün daha iyiyse bekletsinler kardeşim başdan üzülürüz 12 salak gibi beklemeyiz aman neyse işde ondan puff

sakin ol kuzum hepimiz aynı yoldayız burda yol arkadaşıyız bizi birbirimizden başkası anlamaz...boşalt sinirini buraya yeme kendini.kaderimizde varsa 3. 5. hiç farketmez dediğim gibi onlar birer vesile...sende rahatla biraz stres yapma

hehe şimdi ağzını sevemem tabiki herşey alahdan o vercekki olcak bugün bi acayipim bilmiyom neden ama öle bi sitres içindeyim kimseyi kırmak istemedim kimseyede sahsı konuşmadım yani kırıcı oldumsa özür dilerim horman ilaçları tavan yaptı bende oyüzdendir

saçmalama canım kırılcak bişi sölemedin..hepimiz hormonluyuz anlarız:)

tanıştır beni kuzum o zaman herkeslere sonra kim bu deli demesinler ama

Slm kizlarr cok sukur Rabbime 1 tane yumurta dollenmis yarin transfer yapilcak cok heyecanli ve mutluyum insallah hayirli sonuclar alirim 2 hafta bekleme surecim yarin baslicak Rabbim hepimize sabir versin..

cnm sen niye takıldın buna hiç takılma fazla embriyo olunca 5 e gidiyorlar tabi dezavantajları da var benim öncekinde birsürü embriyom çöp oldu, ben bukez özellikle hep 3. gün olsun istedim neden mi eğer bir sorun varsa ana rahmi labaratuardan daha iyi belki kurtarabilir düşüncesiyle sonuçta doğal ortamı rahim embriyonun.. normal seyreden gebelikte embriyo 3. gün halinde daha follop tüplerinde yolculuk halinde 5. güne geldiğinde blastosist olduğunda rahime gömülme yeri oluyormuş yani transfer esnasında konulan yer gerçi bunlar çok teknik bilgiler bizi aşar ama inan bu konu hala tartışmalı olduğunu söylüyorlar 3. gün 5. gün meselesi
ben çok istemedim bu kez 5. günü çünkü kötü tecrübem var şuan az embriyom vardı klinikte öyle tercih etti çok şükür tuttu belki 5 e gidilse gene çöp olucaktı kim bilir nasip böyle bana yaramadı 5. gün

saol cnm sen ne aşamadasın şimdi beklememi ilaçmı ben bekleme aşamasındayım bugünkü güne öğrencem

yarın iğnelere başlıycam ben canımda işte yazdım burayada yarın 6.günü adetimin bilmiyorum geçmi kaldık...doktorum biliyo 6.günü olduğunu...yarın sorucam bakalım tedaviyi olumsuz etkilermi geç kalmadıkmı diye..şimdi lucrin kullanıyom iğne...yumurtanın catlamasını önlemek ve kist baskılamak için

gönlünü ferah tut doktor neye uygun gördüyse öle başlar benim arkdaşım 4 düncü gün başladı farketmiyo transferde sıkışma olıyda herkezde faklı valla transfere girerken sıkışık deildim gayet rahatım demekki ölede olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…