- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
canım sanırım erkek faktorlerınde 5 gune bekletıyorlar kalitesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama inşallah herşey istediğin gibi gönlünce güzel olur Bu sene doğurma yılı ilan edicemmm :=)
aynen canım ben daha iğneye bile başlamadım...yarın doktora gidicem başlatıcak...hakkımızda hayırlısı olsun bana sanki hep hayal gibi geliyo sanki ben o duyguyu hiç yaşamıycam...ama bazende içimde umut oluyo niye olmasın diyorum...kafayı yiyorum anlıycanben de çok sabırsızlanıyorum. daha opu yapılmadı ama biran önce yapılsın transfer gerçekleşsin diye sabırsızlıkla bekliyorum. embriyolar nasıl olacak ve bunun gibi bir sürü soru, karmakarışık duygular.... Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım sanırım erkek faktorlerınde 5 gune bekletıyorlar kalitesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama inşallah herşey istediğin gibi gönlünce güzel olur Bu sene doğurma yılı ilan edicemmm :=)
yha aklımın ermedi 5 gün emriyosu daha iyi oluyo yok şöle yok böle onca madi manevi şeyler harcıyoruz doklarımız afedersinizde salkmıda 5 gün iyi oluo dip 3 gün transfer yapıyo olmicekse bekletsin 5 güne kadar en azından olmassa olmaz 12gün işkence çekmeyiz ben kusura bakmayın arkadaşlar saçma buuyorum sarı civcivin dedi gibi erkek faktörlerde yapılıyo yok öle bişi beşinci gün emriyosu daha iyi daha olasılıklı tutması ben 3 gün emriyosuyum ozaman arkadaş ben beklemim dim nasılsa az bi şansım var ben babamın hayrına verdim 6 milyar parayı sakıp sabancının torunuyumya oyüzden bilip bilmeden konuşuluyo arkdaşlar bilmeyenler korkuyo tırsıyo nolur az bi çalışım yapın
niye celallendin kıztabiki 3.günle hamile kalanda çok...ama başka topiklerdede öle okudum 5.güne kadar dayanırsa daha yüksek oluo şans diye tabiki allah bilir hepsini...bunlar birer vesile...
ya zaten sinirliyim bugünlerde sitresliyim hele bugün dokunsalar alicem odere bide yok 5 gün 3 gün 5 gün daha iyiyse bekletsinler kardeşim başdan üzülürüz 12 salak gibi beklemeyiz aman neyse işde ondan puff
sakin ol kuzum hepimiz aynı yoldayız burda yol arkadaşıyız bizi birbirimizden başkası anlamaz...boşalt sinirini buraya yeme kendini.kaderimizde varsa 3. 5. hiç farketmez dediğim gibi onlar birer vesile...sende rahatla biraz stres yapma
hehe şimdi ağzını sevemem tabiki herşey alahdan o vercekki olcak bugün bi acayipim bilmiyom neden ama öle bi sitres içindeyim kimseyi kırmak istemedim kimseyede sahsı konuşmadım yani kırıcı oldumsa özür dilerim horman ilaçları tavan yaptı bende oyüzdendir
tanıştır beni kuzum o zaman herkeslereöylede kuzuuu ben çalışıorum zaten boş zamanımda da sürekli aklımda hiç çikmıoki haklısın dediklerinde hemde çok ama insan yüreğine aklına söz geçiremioki ama yeni öğrendimya birazdan kafamı dağıtırım inşallah hakkkımda hayırlısı dediğin gbi alnımıza ne yazıldıysa o olacak kendımı parçalasamda uzulsemde((( inşallah canımmm amin çok saolun desteğiniz için sabah eşime senden bahsettim çok sevndı sanki sizleri tanıyormuşum gbi sevincinizi herkesle uzuntunuzu herkesle paylaşıorum diolarki bu arkadaşların kim biz nie tanımıyoruzzz
saçmalama canım kırılcak bişi sölemedin..hepimiz hormonluyuz anlarız:)
ulen o kadar açıklama yaptık insan bi okur hıııı falan der
hııı ozaman :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yha aklımın ermedi 5 gün emriyosu daha iyi oluyo yok şöle yok böle onca madi manevi şeyler harcıyoruz doklarımız afedersinizde salkmıda 5 gün iyi oluo dip 3 gün transfer yapıyo olmicekse bekletsin 5 güne kadar en azından olmassa olmaz 12gün işkence çekmeyiz ben kusura bakmayın arkadaşlar saçma buuyorum sarı civcivin dedi gibi erkek faktörlerde yapılıyo yok öle bişi beşinci gün emriyosu daha iyi daha olasılıklı tutması ben 3 gün emriyosuyum ozaman arkadaş ben beklemim dim nasılsa az bi şansım var ben babamın hayrına verdim 6 milyar parayı sakıp sabancının torunuyumya oyüzden bilip bilmeden konuşuluyo arkdaşlar bilmeyenler korkuyo tırsıyo nolur az bi çalışım yapın
saol cnm sen ne aşamadasın şimdi beklememi ilaçmı ben bekleme aşamasındayım bugünkü güne öğrencem
Slm kizlarr cok sukur Rabbime 1 tane yumurta dollenmis yarin transfer yapilcak cok heyecanli ve mutluyum insallah hayirli sonuclar alirim 2 hafta bekleme surecim yarin baslicak Rabbim hepimize sabir versin..
tedavin hayırlı olsun inş...ilk denemenmi
yarın iğnelere başlıycam ben canımda işte yazdım burayada yarın 6.günü adetimin bilmiyorum geçmi kaldık...doktorum biliyo 6.günü olduğunu...yarın sorucam bakalım tedaviyi olumsuz etkilermi geç kalmadıkmı diye..şimdi lucrin kullanıyom iğne...yumurtanın catlamasını önlemek ve kist baskılamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?