• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Sagol cnm evet ilk denemem.. bu aksam itibariyle alttan ilac kullanmam gerekiyo aranizda bunu kullanan varmi nasil bisey beni biraz tedirgin ediyorda??
valla ben daha oralara gelemedim canım bilgim yok ama bebeğin tutunması için jel veya fitil kullanılıyo galiba alttan rahat ol doktoruna bırak kendini
gönlünü ferah tut doktor neye uygun gördüyse öle başlar benim arkdaşım 4 düncü gün başladı farketmiyo transferde sıkışma olıyda herkezde faklı valla transfere girerken sıkışık deildim gayet rahatım demekki ölede olabiliyo

ay inş öledir bi aksilik olmaz canım

tanıştır beni kuzum o zaman herkeslere :27: sonra kim bu deli demesinler ama :1:[/QUOT

tanıştırayım valla :1: super olur taze anne diye :))) inşallah hamileliğin süper ötesi devam eder..

ulen o kadar açıklama yaptık insan bi okur hıııı falan der

ben senın dedıklerıne katılıyorum mantıklı bir düşünce yoksa nie bekletsınlerkı 5 gune kadar :))

Slm kizlarr cok sukur Rabbime 1 tane yumurta dollenmis yarin transfer yapilcak cok heyecanli ve mutluyum insallah hayirli sonuclar alirim 2 hafta bekleme surecim yarin baslicak Rabbim hepimize sabir versin..

canım hayırlı olsun aynı gün opu olmuştuk Rabbım nasıp ederse perşembe sabahı benımde transferım olacak inşallah bebişlerimiz güzel güzel gelişirler canım darısı herkesın başına

cnm sen niye takıldın buna hiç takılma fazla embriyo olunca 5 e gidiyorlar tabi dezavantajları da var benim öncekinde birsürü embriyom çöp oldu, ben bukez özellikle hep 3. gün olsun istedim neden mi eğer bir sorun varsa ana rahmi labaratuardan daha iyi belki kurtarabilir düşüncesiyle sonuçta doğal ortamı rahim embriyonun.. normal seyreden gebelikte embriyo 3. gün halinde daha follop tüplerinde yolculuk halinde 5. güne geldiğinde blastosist olduğunda rahime gömülme yeri oluyormuş yani transfer esnasında konulan yer gerçi bunlar çok teknik bilgiler bizi aşar ama inan bu konu hala tartışmalı olduğunu söylüyorlar 3. gün 5. gün meselesi
ben çok istemedim bu kez 5. günü çünkü kötü tecrübem var şuan az embriyom vardı klinikte öyle tercih etti çok şükür tuttu belki 5 e gidilse gene çöp olucaktı kim bilir nasip böyle bana yaramadı 5. gün

canım bu bize kalmış birşeymiki sonuçta doktor okadar testler istio kontroller yapıo demekki bir bildiği var ki 3 gun yada 5 gün dio keşke benımde 3 gune yapılsaydı hayırlısı nasılsa oyle olsun hepımız için bak ben perşembeye kadar hergun stresten oluyorum normal sartlarda bugun yada yarın transferi yapmaları lazımdı ama doktorum boyle uygun gorduyse bundada bır hayır vardır.bugün bi siteden birşey okudum belli bir sebepten dolayı bitane kadına 2 gun embriyosu koymuşlar 4 bolunmuş hiç umudu yokmuş tabiki o yuzden hiç dikkat etmemiş ama tutunmuş bebek Rabbım ol derse olucak 2 3 5 gun fark etmez hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

yarın iğnelere başlıycam ben canımda işte yazdım burayada yarın 6.günü adetimin bilmiyorum geçmi kaldık...doktorum biliyo 6.günü olduğunu...yarın sorucam bakalım tedaviyi olumsuz etkilermi geç kalmadıkmı diye..şimdi lucrin kullanıyom iğne...yumurtanın catlamasını önlemek ve kist baskılamak için

canım tedavın hayırlı olur inşallah sonudada guzel haberle alırsınn.Allah yardımcın olsun..

tanıştır beni kuzum o zaman herkeslere :27: sonra kim bu deli demesinler ama :1:[/QUOT

tanıştırayım valla :1: super olur taze anne diye :))) inşallah hamileliğin süper ötesi devam eder..

ben senın dedıklerıne katılıyorum mantıklı bir düşünce yoksa nie bekletsınlerkı 5 gune kadar :))

canım hayırlı olsun aynı gün opu olmuştuk Rabbım nasıp ederse perşembe sabahı benımde transferım olacak inşallah bebişlerimiz güzel güzel gelişirler canım darısı herkesın başına

canım bu bize kalmış birşeymiki sonuçta doktor okadar testler istio kontroller yapıo demekki bir bildiği var ki 3 gun yada 5 gün dio keşke benımde 3 gune yapılsaydı hayırlısı nasılsa oyle olsun hepımız için bak ben perşembeye kadar hergun stresten oluyorum normal sartlarda bugun yada yarın transferi yapmaları lazımdı ama doktorum boyle uygun gorduyse bundada bır hayır vardır.bugün bi siteden birşey okudum belli bir sebepten dolayı bitane kadına 2 gun embriyosu koymuşlar 4 bolunmuş hiç umudu yokmuş tabiki o yuzden hiç dikkat etmemiş ama tutunmuş bebek Rabbım ol derse olucak 2 3 5 gun fark etmez hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

canım tedavın hayırlı olur inşallah sonudada guzel haberle alırsınn.Allah yardımcın olsun..

cnm tabiki doktorlar iyisini bilir ben kendi içimden geçen oydu sadece nasip işi dediğin gibi 2-3- 5 farketmez yeterki rabbim ol desin

kızlar ana rahmine 3. gün koyulan embriyolar 2 gün sonra otomatik olarak 5. gün embriyosu oluyo zaten xp
neyse doktorum aradı nexiumun dozajını azaltıp kullanmaya devam edicekmişim
bu işin garantisi yok net bi matematik olmaz bu tip ilaçlarda dedi
artık nolucaksa olucak inşallah bebeği etkilemez :44:

kızlar ana rahmine 3. gün koyulan embriyolar 2 gün sonra otomatik olarak 5. gün embriyosu oluyo zaten xp

aynen canımm ne dıcem kafan ılaca takılıyorsa başka doktorlarada bir danış istersen için rahat olsun...

Allah'ın izniyle bişey olmaz. beslenme tarzına da dikkat edersen belki daha rahat geçirirsin. yiyecekler de çok etkiliyor.

SKGK

cnm içim hiç rahat etmedi aklına kötü birşey getirme lütfen ben olumsuzluk yaşadım diye herkes yaşayacak değil doktorun öyle uygun gördüyse o doğrudur lütfen stres yapma doktoruna güven cnm ben önceki olumsuzluktan dolayı kendime çok dikkat ettim birsürü şey yaptım belki sorunum çözüldü kim belki bekletilse gene embriyom 5. güne gidecekte nasip gerçekten bu işler dua et rabbim inşallah nasip eder

SKGK

cnm içim hiç rahat etmedi aklına kötü birşey getirme lütfen ben olumsuzluk yaşadım diye herkes yaşayacak değil doktorun öyle uygun gördüyse o doğrudur lütfen stres yapma doktoruna güven cnm ben önceki olumsuzluktan dolayı kendime çok dikkat ettim birsürü şey yaptım belki sorunum çözüldü kim belki bekletilse gene embriyom 5. güne gidecekte nasip gerçekten bu işler dua et rabbim inşallah nasip eder[/QUOT

için rahat olsun canım herşey rabbimden sonuçta senın benım soylememle alakası yok demmekki hayırlı zamanı senın ıcın şimdiymiş inşallah hamileliğin güzel geçerde kötü günlerini hiç hatırlamazsın..

merhaba arkadaşlar,

işlerimin yoğunluğu yüzünden giremiyordum, arada bir ziyaretçi olarak bakıyordum. 25 nisanda 2tane 1.kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Bugün test günümdü. Allah'ı ma bin şükür bu kez oldu. 3.denememde pozitifi sonucu aldım 12.gün değerim 301. Göğüs hassasiyetim dışında hiçbir belirti yoktu, bu yüzden dün akşam dayanamayıp evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıkmıştı ama hep negatif sonuçla karşılaştığım için inanamadım. Şimdi hala inanamıyorum, perşembe günü tekrar çağırdırlar. Umarım güzel bir şekilde katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Bugünleri gösteren Allah'ıma şükürler olsun. İnşallah buradaki herkes bir an önce bebeklerine kavuşur, kavururuz.. :nazar:

merhaba arkadaşlar,

işlerimin yoğunluğu yüzünden giremiyordum, arada bir ziyaretçi olarak bakıyordum. 25 nisanda 2tane 1.kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Bugün test günümdü. Allah'ı ma bin şükür bu kez oldu. 3.denememde pozitifi sonucu aldım 12.gün değerim 301. Göğüs hassasiyetim dışında hiçbir belirti yoktu, bu yüzden dün akşam dayanamayıp evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıkmıştı ama hep negatif sonuçla karşılaştığım için inanamadım. Şimdi hala inanamıyorum, perşembe günü tekrar çağırdırlar. Umarım güzel bir şekilde katlanarak artar. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Bugünleri gösteren Allah'ıma şükürler olsun. İnşallah buradaki herkes bir an önce bebeklerine kavuşur, kavururuz.. :nazar:

canımmmm tebrikler rabbim keseyi kalp atışı sonrada kucağına almayı nasip eder inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::36::36::36::36::36::36::36::36::36::21::21::21::21::21::21::21::21:

merhaba arkadaşlar,

canım tebrıkler rabbım kucağınada sağ salım almayı nasup etsın inşallah darısı bizlere bak ne guzel umudunu yitirmeden yola devam etmişssin ve guzel sonuçlar aldın Yüce Rabbim yeterki ol desin... :21: :36: :21: :36:

Benim de senin gibi kabızlık soruum olmuştu ilk gün. Akşam yemeklerinden önce 2 kaşık zeytinyağı içiyorum çok iyi geldi bir dene istersen . Tadı kötü ama olsun:) gerçekten işe yarıyor

merhaba arkadaşlar,

gözünaydın arkadaşım. Allahım kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.. ne güzel yaa :))

Benim hem test tarihim hem de adet tarihim 10 mayıs. Acaba kullandığımız ilaçlar yüzünden adetim geç olur mu? Yoksa adet olmazsam hamileyim mi demek

Ben de kismetse yarin insallah ilk muayeneye gidicem.korkuyorum birax

canım tedavın hayırlı olsun korkulacak hiç bişey yok ilaçlara iğnelere zamanla alışıyorsun sadece acayip strestli bir dönem okadar Allah yardımcı olsun,tedavın olumlu olur inşallah..

Benim de senin gibi kabızlık soruum olmuştu ilk gün. Akşam yemeklerinden önce 2 kaşık zeytinyağı içiyorum çok iyi geldi bir dene istersen . Tadı kötü ama olsun:) gerçekten işe yarıyor

canım çok teşekkürler verdiğin bilgi için bakalım denerim onuda :)))

Benim hem test tarihim hem de adet tarihim 10 mayıs. Acaba kullandığımız ilaçlar yüzünden adetim geç olur mu? Yoksa adet olmazsam hamileyim mi demek

inşallah cuma gunü güzel haberler alırsın canım... zaten kan testı yapacakları için hamilemisin yoksa ilaçlardan gecikmemi anlaşılır içini ferah tut ınşallah hamilelik haberını alırsın :21:

Ben de kismetse yarin insallah ilk muayeneye gidicem.korkuyorum birax

hayırlı olsun canım. oldukça zor, heyecanlı ama bir o kadar da güzel bir süreç başlıyor. inş. kolaylıkla, güzel bir neticeyle sonuçlanır. hiç korkma. yaşadığın her türlü sıkıntırı, sorularını burada paylaşırsın. hepimiz bu yoldayız zaten. kendine dikkat et.

hayırlı olsun canım. inşaallah olumlu bir netice alırsın. ilaçlar dolayısıyla adet tarihinde bir kaç gün gecikme oluyor. ilaçları bıraktıktan sonra 2-3 gün içerisinde adet oluyorsun. inş. hamilesindir canım

Back