tanıştır beni kuzum o zaman herkeslere

sonra kim bu deli demesinler ama

[/QUOT
tanıştırayım valla

super olur taze anne diye :))) inşallah hamileliğin süper ötesi devam eder..
ben senın dedıklerıne katılıyorum mantıklı bir düşünce yoksa nie bekletsınlerkı 5 gune kadar :))
canım hayırlı olsun aynı gün opu olmuştuk Rabbım nasıp ederse perşembe sabahı benımde transferım olacak inşallah bebişlerimiz güzel güzel gelişirler canım darısı herkesın başına
canım bu bize kalmış birşeymiki sonuçta doktor okadar testler istio kontroller yapıo demekki bir bildiği var ki 3 gun yada 5 gün dio keşke benımde 3 gune yapılsaydı hayırlısı nasılsa oyle olsun hepımız için bak ben perşembeye kadar hergun stresten oluyorum normal sartlarda bugun yada yarın transferi yapmaları lazımdı ama doktorum boyle uygun gorduyse bundada bır hayır vardır.bugün bi siteden birşey okudum belli bir sebepten dolayı bitane kadına 2 gun embriyosu koymuşlar 4 bolunmuş hiç umudu yokmuş tabiki o yuzden hiç dikkat etmemiş ama tutunmuş bebek Rabbım ol derse olucak 2 3 5 gun fark etmez hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
canım tedavın hayırlı olur inşallah sonudada guzel haberle alırsınn.Allah yardımcın olsun..