2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canim yarin kuzenimin doktoruna sorucam bnm dokrorumla daha yuz goz olamadim habe veririm sana
canım bitki çaylarını tavsiye etmemişlerdi bana ?
Ama hicbiseycik demedi doktorum cnm ama artik icmicemm :)))

Canim ayscm ya inanin negatif alanlara cok uzuluorumm onca emek bosa gidio nedesem bilmiorumki rabbim insallah dogal yoldan verir tez zamanda tym kalbimle samimiyetimle diliyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsunn...

Karnim cok agrio 7gunu asilamanin nobetci kad dog vardi kadin dogumluk biseyin yok dedi acile gdym ddm benim bagrsk tembelligm var arada dayanamyrm igne yapiolar gecio yaaa hamileysen dio yaa ne olcak ki yarin dr gorus dio cok agrm var ALLAHİM yardim et dayanmak cok zor gitsem acile yanlismi yaparim yardim edin liutfen

canım benim çok üzüldüm hayırlısıyla enkısa zamnda bebeğine kavuşursun inş. neden tedaviye başlamadan kamerayla bakmadılarki benim bakılmıştı.ama doktorunda vardır bildiği bişey bundan sonra herşey daha güzel olur inş.

canım aşılama yapan doktorunu arayıp sorsan iğnenin bi zararı olurmu diye

sor cnm ne kadar çok fikir duyarsam o kadar iyi sağol

canım dayanabiliyosan kullanma içini rahatlatan cevaplar alamıyosan..bende romatizma ilacı kullanıyodum tedaviye başlayınca kestim ağrımda yok bakalım olmazda inş benim doktorumda ilacı kesersen ağrıların başlar demişti hamileliktede kullanabilirsin zararı olmaz dedi ama benim içim rahat etmedi bıraktım. ama sen araştır onagöre bi karar ver

canım benim ahm 0,90 fsh 7 lerde. üzülmemeye calış olur mu. benim de 5. gün transferi . olmazsa temmuzda tekrar deneyeceğim. ümidini yitirme lütfen . sen testi kaçıncı günn yaptın doktorum bana transferden sonraki onuncu gün yap dedi.

Eşimin morfolojisi %3 bu durum tüp bebeği etkiler mi. Sayısı ve hareket iyi ama bilgisi olan var mı? Birde özelden mesaj atamıyorum. Nasıl yapılıyor

canım aşılama yapan doktorunu arayıp sorsan iğnenin bi zararı olurmu diye
Kendisine ulasmak mumkunmu ceplerini vermiolar dogrumu yptm oradacyaptirmakla bilmiorum buskopan die bi ilac buldum onu ictim dayanilck gb degil bebek istemini unutuyosun acin agrin olunca okadar ilac veriolar hastaligima yonelik ilaci kullandirtmiolar insALLAH ii gelir dua edin ne olu
r

kızlarrrr.... 2 gün giremedim şaşı oldum okurken. öncelikle hamile kalan arkadaşlara çok sevindim. benim de test günüm cumartesi. sabretmek çok zor. sanırım sonrasında 2 gün sonra tekrar test yapıyorlar. ben galiba dayanamayıp evdeki testi yapıcam yarın falan. yarın 9. günüm. 29 Nisan da 2 bebe koydular :) Hayırlısı olsun diyorum ama 2 sini de çok istiyorum ne yalan söyliyim... bebe markasıyla test yapan var mı? doğruluk payı ne kadardır merak ediyorum. boşuna sevinmek ya da üzülmek de istemiyorum...

canım benim maalesef öyle olmadı dün ilacı almadım midem parçalandı gece 3 e kadar ağladım resmen ve sonunda pes edip içtim
benim mide koruyucu olmadan 10 tane ilacı içip o saate kadar beklemem bile mucize
yarına bi gastreontoloğa randevu aldım bakalım o ne diycek gebelikte kullanım için
birazdan çıkıp kan vericem inşallah ikiye katlanmıştır
dün gece oturup yabancı siteleri okudum orda benim durumumda olan kadınların hepsi biz kullandık nexiumla sorun yaşamadık bebeklerimiz sağlıklı yazmış türkçe bi tane yorum yok
türkiyede nexium kimse kullanmıyo heralde

Nexium benim annem kullanmıştı canım midesinde reflü var dahiliye vermişti tabi gebelik falan yok kaç yaşında kadın :)) ama iyi gelmişti bazı şikayetleri geçmişti. Sana niye verdiki miden mi yanıyo?

Merhaba, benim bir arkadaşım daha önce tüp bebek denemiş ve başarısızdı şimdi 38 yaşında acaba devlette yaş sınırı kaçtı? şimdi tekrar denemek istiyor çünkü.. hepinizin tedavileri hayırlı olur inşallah.. Rabbim kolaylıklar versin..

canım rabbim en yakın zamanda kucağına hayırlı evlatlar nasip etsin

canım bildiğim sınır 40 yaş

merhaba canım. negatif sonuç almana üzüldüm. ama hayırlısı böyleymiş. benim de senşn gibi oldu.2 kaliteli embriyo 5. gün. ama olmadı. yumurtalık yaşını öğrenmek için bişey yapılmadı. görüşmeye çağırdılar. gittiğimde herşey iyi deniyorken bu görüşmede bir sürü sorun tespit etmişler. yumurta kalitesi, endometriozis kaynaklı dediler. velhasıl tekrar denedik. 1 ay ara verdik. uzun protokolle başladık. bakalım Rabbim inşaallah hayırlı, sağlıklı salih evlatlar nasip eder hepimize. emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

Kızlar ben doktordan çıktım pazar günü iğnelerime başlıyoz yumurta geliştirici.iğnelerimi aldım gününü bekliycem:)bi an önce olsun bitsin hamile olayım:))pazar günü adetin 10.günü oluyo niye o zamana bekletiyo doktor sormayı unuttumdoktorum yanına girince aklımda ne varsa ucuyo gidiyo

yani çok zor bir durum en güzeli gastroentereloga muayene olman. seni en iyi o yönlendirir. senin ağrı çekmen de bebeği strese sokar. insanlar hamile olduğunu bilmeden aylarca bir sürü ilaç kullanıyor ve bişey olmamış. rahat ol. stres yapma. çok örneğini gördüm öyle.

uzun protokol tedavi mi başlanacak? gerçi o da adetin 21 günü başlandı bende ama. vardır doktorun bir bildiği. hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı hamilelikle neticelendirsin inş.

Canım hiç telaş yapma hersey güzel olacak Allahın izniyle guzel strestlı bi okadarda zor bir süreç var önünde ama en guzeli tabiki yavrularımıza kavuşma hayalı yokmu herseye değer..benmde regl 10 gün gecikti ve 3 gün tedavıye başladım doktor birşey olmayacağını söyledi canım demkki kontrollerde sorun görmüoki tedavıye başlatıyor... hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…