çok fenayım ya saatlerdir nette gebelikte nexium kullanımını okuyorum
kimi doktor 2 ay önceden bıraktırmış
ben hala kullanıyodum bugüne kadar ve doktorum da çok net değil bu konuda
bi kullanma diyo sonra bi gastroloğa sordum kullanabilirsin diyo
ama benim içime sinmeyecek kullanmak hep bebeğimi elimle sakatlıyomuşum gibi gelicek
yarın gidip yüzyüze konuşmam laızm doktorumla
Canim yarin kuzenimin doktoruna sorucam bnm dokrorumla daha yuz goz olamadim habe veririm sana
Ama hicbiseycik demedi doktorum cnm ama artik icmicemm :)))canım bitki çaylarını tavsiye etmemişlerdi bana ?
slm kızlar.iyi haberi alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve inş hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.benim de dün test günümdü fakat 11.günün gecesi kanamam başladı ve malesef negatif sonucu aldık.5.gün ebriyosuydu doktorda çok ümitliydi ama olmadı.yumurtalık yaşını öğrenmek için dün kan testi aldılar sonucu haftaya çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istedi ama biraz ara vericez sanırım.biliyorsunuz yıpratıcı bir süreç.benim gibi negatif sonuç alanlar sizler ne yaptınız.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin...
Canim ayscm ya inanin negatif alanlara cok uzuluorumm onca emek bosa gidio nedesem bilmiorumki rabbim insallah dogal yoldan verir tez zamanda tym kalbimle samimiyetimle diliyorumm Allah hepimizin yardimcisi olsunn...