- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.328
- 798
9. günüm cnm aradım doktoru bişey demedi fenistil verdi :44:Kaçıncı günün benim de nokta nokta helle beraber açık renk kan gelmişti sonra kahve rengine dönüştü renk tabii iğne yaptırdıktan sonra kızmızı olması iyi değil yat uzan hemen ayağa kalkma ve Dr una söyle iğne yaptır
Vatikan'larda temizliğini de bol suyla yap hafif parmağını içeri sokar gibi yapıp etrafını temizle kurtulamayız da havluya yap peçeteler çok tahrip ediyor ondan dolayı da kaşıntı oluyor
inşaallah canım hepımız. acıkcası benım fazla umudum yoktu ama ozlem dıye bır arkadas var onun doktoru 12 ıle baslayıp dogum yapan hastası oldugunu soylemıs, bırde saolsun forumdakı kızlar bayagı destek oldu ıster ıstemez umutlandım bende! hersey olacagına varacak tabıkı ama, benım normal yolla 1 dusuk 1 dıs gebelıgım 1 de negatıf tup bebek denemem var. bu 2. denemem. esımde hem sayı ve hareket sorunu var hemde sperm dna sı bozuk. o yuzden dusuk ve dıs gebelık gecırmıstım. saglıksız bebek oldugu ıcın vucut dıslıyo ve dusuk oluyormus. o yuzden fazla ısrarkar degılım anlayacagın. hayırlısıysa saglıklıysa olsun. hepımızın yuzu guler ınsaallah
bende mayısta başlayacağım, ilk denemem
He valla oyle yapsak iyi olcak.. Ben birkac saate 4. Testime gidiyorum cok korkuyorum bana dua edin
He valla oyle yapsak iyi olcak.. Ben birkac saate 4. Testime gidiyorum cok korkuyorum bana dua edin
kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem gün allahım ne mutlu oldum dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok netgerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu
ayrıca hamileysem o fotoyu çerçeveletip duvara asıcam
kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok netgerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu
ayrıca hamileysem o fotoyu çerçeveletip duvara asıcam
KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....
ay çok sevindim paratesiyi nie bekliyon git yaptır bugün pazartesi bidaha yaparsın5 gün emriyosu olduğu için canım çıkması çok normel allahım ne mutlu oldum darısı başıma
5 10 sn sonra başladı belirginleşmeye cnmevet canm gayet belırgın cızgı pekı kac dk bekledın ıkıncı cızgı cıktı ?
KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....
inşallah canım zaten önemli olan oBen gördüm 2. çizgiyi :)
Kan tahlili sonucu da umarım olumlu olur..
5 10 sn sonra başladı belirginleşmeye cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?