• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kaçıncı günün benim de nokta nokta helle beraber açık renk kan gelmişti sonra kahve rengine dönüştü renk tabii iğne yaptırdıktan sonra kızmızı olması iyi değil yat uzan hemen ayağa kalkma ve Dr una söyle iğne yaptır
Vatikan'larda temizliğini de bol suyla yap hafif parmağını içeri sokar gibi yapıp etrafını temizle kurtulamayız da havluya yap peçeteler çok tahrip ediyor ondan dolayı da kaşıntı oluyor
9. günüm cnm aradım doktoru bişey demedi fenistil verdi :44:

inşaallah canım hepımız. acıkcası benım fazla umudum yoktu ama ozlem dıye bır arkadas var onun doktoru 12 ıle baslayıp dogum yapan hastası oldugunu soylemıs, bırde saolsun forumdakı kızlar bayagı destek oldu ıster ıstemez umutlandım bende! hersey olacagına varacak tabıkı ama, benım normal yolla 1 dusuk 1 dıs gebelıgım 1 de negatıf tup bebek denemem var. bu 2. denemem. esımde hem sayı ve hareket sorunu var hemde sperm dna sı bozuk. o yuzden dusuk ve dıs gebelık gecırmıstım. saglıksız bebek oldugu ıcın vucut dıslıyo ve dusuk oluyormus. o yuzden fazla ısrarkar degılım anlayacagın. hayırlısıysa saglıklıysa olsun. hepımızın yuzu guler ınsaallah

umudumuzu hiçbizamn kaybetmicez allahım inş bebeklerimizi bize bağışlıcak mutlu olcaz inş.benimde yumurta rezervim çok kötü amh 0.01 yumurta bulunmayabilir demişti doktor o yüzden kendimi herşeye hazırlamışıtım mucize gibi yumurtam oluştu bebeğim kendini gösterdi inş beni bırakmaz mücadeleye devam eder.

Kizlar yuce rabbim bize dert verdi zamani gelince de dermanini veriyor ben anladim ki her sey vakit zaman kendimizi uzuyoruz strese sokuyoruz hepsi bosuna zaten olacgina variyor her sey ben oyle sikintılar yasadim ki agustostan ekime kadar oldum oldum dirildim ama her sey olacagina variyor sonrada allhim yuce rabbim 11 yillik mucizemi nasip etti beni oyle sinadi isyan etmedi hic sabreden muradina eriyor arkadaslar huzur saglik oldumu hepsi olur biz insan oglu yine sukretmiyoruz hamile oldugumu ogrendim deger:: artcakmi kese goruncekmi kalp atisini duycam mi hep stres allah ne derse o ol derse iki tasin arasinda da olucak rabbim bize sabir versin huzur versin herkesin gonlune gore versin

kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok net :64::62: gerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu
ayrıca hamileysem o fotoyu çerçeveletip duvara asıcam :27::27:

kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem gün allahım ne mutlu oldum dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok net :64::62: gerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu

ay çok sevindim paratesiyi nie bekliyon git yaptır bugün pazartesi bidaha yaparsın5 gün emriyosu olduğu için canım çıkması çok normel allahım ne mutlu oldum darısı başıma

kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem dedim

canım BEBEGIN senı hiç bırakmasn inşallah çok sevındım darısı basıma bıde evde gebelık testı yapmıssın hangı markayı kullandın

kızlar boşuna tepişmiyorum di mi sizde görüyosunuz 2. çizgiyi ??

KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....

KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....

süper haber cnm inşallah böyle devam edicek :emir_bebek: daha da katlanıcak
kaçıncı günün şimdi ?

ay çok sevindim paratesiyi nie bekliyon git yaptır bugün pazartesi bidaha yaparsın5 gün emriyosu olduğu için canım çıkması çok normel allahım ne mutlu oldum darısı başıma

ay şimdi yaptırsam pztesi de gene yaptırcam kevgire döndüm yaptırmicam şimdi :27:

Back