ben de seni seviyorum çatlak
kız benim kilomu sormayın sölemem gizli tartı zaten ben sevmez bende onu hahaha allahdan boy iyi 1 69D
ii sölemebane bane sölemem sölemem
ii söleme
sigarayı bıraktın di mi kuzum ? bak 2 gün sonra transferin var
ay bana böle habire sigarayı bıraktın mı die sorduklarında acaip gıcık olurdum haha
bırakmadım anam bırakmadım bırakamadım azaltım transferden sonra ağzıma zinjir vurcam içmicem zaten içirmicekler eşim evde bile içmicekmiş yani yarın son sıgara hayatımne iki günü kuzum ya bi yarın var cuma sabahı alıp gelcem bebişimi allahın izniyle
ii canım zaten birden bırakılmıyo azalta azalta bıraktım bende
bugün canım çok çekti ama nedense hep aklıma geldi
kablolu mu kablosuz mu internet ?iyi etmişin ya bende son işde yarın kız bende sen gibi transferden sonra heralde bi kaç gün giremem çokda merakda kalırım ama nebilim
kablolu mu kablosuz mu internet ?
çünkü kablolu olunca radyasyon daha azkablosuz cnm neden sordun
bende burda okuduklarımla cesaret ettim çıkabildim bende çok heycan başladı inş güzel sonucu alırım bende olmazsa bidahaki sefere şansım olurmu bilmiyorum..
çünkü kablolu olunca radyasyon daha az
bizde de kablosuz o yüzden az girmeye çalışıyorum cnm
diyorumya ilk zaman giremicem habardar edmicem diye aklım kalcak bura ama napalım
haber ver bari nası geçti falan diye
kızlar ben yatıyorum habire bacaklarım ağrıyo ve uykum geliyo
bu crinone jel yapıyo galiba
hadi görüşürüz
Amin canım.tam olarak ne için lucrin[/QUOT
canım uzun protokol tedavi başlandı. yumurtaların birbiriyle uyumlu şekilde buyumeleri ve baskılanmaları icin verdi. önceki denememde yumurta buyuklukleri farklıydı. 3 gundur gonal f ile beraber kullanıyorum.
yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe
İNŞALLAH bebeğin tutunmuştur hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin RABBİM bende 3 taneden biri sağlıklı çözülür diye düşünüyorum zaten tek embriyo transferi olacak benim eşimde malesef son diyor bütün zorluğu çeken ben pes eden o o yüzden çok istiyorum ama şu olumsuzlukları bi atabilsem kafamdan hakkımızda hayırlısı olsun
kızlarr çok sevinçliyim aradılarrrrrrrr üçüde çoksağlıklı bi şekilde dölenmişlerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?