• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Amin canım.tam olarak ne için lucrin[/QUOT
canım uzun protokol tedavi başlandı. yumurtaların birbiriyle uyumlu şekilde buyumeleri ve baskılanmaları icin verdi. önceki denememde yumurta buyuklukleri farklıydı. 3 gundur gonal f ile beraber kullanıyorum.

Teşekkür ederim canım cevabın için.tedavim olumlu olsunda ben bütüüün iğnelere razıyım:))

ben de 55 56 olmuşumdur
zaten boy 1.56 hamile kalsam yuvarlana yuvarlana gider gelirim sağa sola bu boyla
çok şiştim ya bu hormonlardan
aşılamayla başlamıştım şişmeye sigarayı bırakınca iyice beter oldu, tüp bebekle de aygaz tüpü gibi oldum yani iyice abarttı
kocam bakıp gülüyo tosuna döndün die :43:

kız benim kilomu sormayın sölemem gizli tartı zaten ben sevmez bende onu hahaha allahdan boy iyi 1 69 :DD

kızlar kılolardan hıç bahsetmeyin lütfennnnnn sayfaları patlatmışsınız okuyana kadar canım çıkttı :)) şu fatmagulu boş verın gitsin :)) neşenız hep artsın boyle devam etsın ınşallah en kısa zamanda hamileliklerimizden konuşmaya başlarız.

Gece iyi kaynamissiniz Allah muhabetinizi artirsin insallah...

Kelebegim uzuldum ya o bayanada cok stresliydi valla hep aklima gelicek neyse diger sefere insallah,bende bugun ogleden sonra tests gidicem cok korkuyorum, dun erkin beyde aradi onemli olan orantili artmasi dedi insallah ya Ben kendini kaptirdim biraz galiba uzulcem, hergun sabah 6 da uyaniyorum sonra uyuyamiyorum korkudan, dunden beri alttan baski var sanki korkuyorum birsey olucak diye

Accesss benim bacaklarimda agridi testten once,normal adet zamanoi cok nadir bacak agrim olur halada agriyor

Kizlar bende 2 kilo verdim yeni geldikten sonra 55-56 cikiyorum iyi oldu AMA sigaranin kilolari vardi

Kelebegim uzuldum ya o bayanada cok stresliydi valla hep aklima gelicek neyse diger sefere insallah,bende bugun ogleden sonra tests gidicem cok korkuyorum, dun erkin beyde aradi onemli olan orantili artmasi dedi insallah ya Ben kendini kaptirdim biraz galiba uzulcem, hergun sabah 6 da uyaniyorum sonra uyuyamiyorum korkudan, dunden beri alttan baski var sanki korkuyorum birsey olucak diye

Accesss benim bacaklarimda agridi testten once,normal adet zamanoi cok nadir bacak agrim olur halada agriyor

Kizlar bende 2 kilo verdim yeni geldikten sonra 55-56 cikiyorum iyi oldu AMA sigaranin kilolari vardi
günaydın kuzum korkma kız insallah her şey çok güzel olacak canım ya.güzelce katlanmıştır değerin insallah.rabbim ol demiştir olmuştur.güzel haberlerini bekliyeceğim.

özlem ferah ferah git gel her şey olumlu çünkü
sanki çok eminim neden bilmiyorum ama içime öyle doğuyo
korkma arkadaşım rahat git valla

bana şu transferi azıcık çıtlatınya nekadar sışıkık kalıyon ben 10 dkya tahamül edemiyom ya puff

sanırım bi yarım saat sürünüyosun :27:
kızım transfer kolay yahu işin en kolay kısmı
taam abarttım en kolay kısmı değil belki ama valla bişey yok 3 dk lık bişey normal muayenede daha çok canım acıyo benim öyle diim
bi tek idrar tutma süründürüyo azıcık

.

yupiiii karam canım çookkkk sevindim.. valla yemin ederim ağıyacaktım sankı benım olumlu olmuş gibi :))) Allahım tedavının devamınıda olumlu olmasını nası eder inşallah en sonda pozitif sonucu goruruzzz[/QUOTE]

ay bebeğim saol bende bi ara ağlar gibi oldumda nebilim yaha sabah transferim var hayırlısı cnm

SEVİNCİM KURSAGIMDA OYLECE BEKLIYOR! 11. GUN YANI DUN DEGERIM 27 CIKTI ARKADASLAR. DOKTORUMA GITTIK COK RESNK VERMEDI, YANI IYIDE DEMEDI KOTUDE DEMEDI, IGNE VERDI, BEN BIRAZ SIKINTILI OLUNCA İÇİN RAHAT EDECEKSE CUMA GUNU TEKRAR TAHLIL YAPTIR DEDI.
2 hafta sonra kalp atışlarına bakacagız dedi. offfff ne yapsam bılemedım.

SEVİNCİM KURSAGIMDA OYLECE BEKLIYOR! 11. GUN YANI DUN DEGERIM 27 CIKTI ARKADASLAR. DOKTORUMA GITTIK COK RESNK VERMEDI, YANI IYIDE DEMEDI KOTUDE DEMEDI, IGNE VERDI, BEN BIRAZ SIKINTILI OLUNCA İÇİN RAHAT EDECEKSE CUMA GUNU TEKRAR TAHLIL YAPTIR DEDI.
e yarına 50 civarı bişey olur o ki normal değer
bence 11.gün için gayet iyi değer hiiiiiiç sıkma canını
gözün aydın hatta :) allah tamamını erdirsin

Cnm benimde 11. Gün 32.50 bana önemli olan katlanması dendi hatta 12 den başlayıp doguranlarda varmış nasıp ya geç tutundular yada kimyasal gebeliğe dönebilir dua et şuan hamilesin inşallah katlnır

allam bana da biri, 2 hafta sonra kalp atışlarına bakıcaz desin lütfen :16:

İnşallah duyarsın cnm bugün 10. Gün muydu senın? Benim 10. Gün idrarda çıktı silik ama sen genede 11. Yada gününde kanda baktır

canım üzülme belki bebeğin sana geç tutunmuştur annesi kendini üzüpte bebeginide üzme hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Back